*Ferencváros*

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Melyik kölcsönadott játékosunkat hoznád vissza leginkább?

Ferencz Dániel
8 (16.3%)
Fülöp Noel
5 (10.2%)
Holczer Ádám
3 (6.1%)
Horváth Dávid
2 (4.1%)
Szalai Tamás
31 (63.3%)

Összes szavazó: 45

#30 január 01, 2008, 09:16:51, pikado
Csank: Az egyik lehetséges verzió a karibi futballisták érkezése

A Ferencváros téli átigazolási terveivel foglalkozik a pepsifoci.hu honlap egyik cikke.
Ebben felmerül az is lehetőségként, hogy karib-térségi válogatott játékosokkal erősödhet együttesünk. Az írás hosszasan ecseteli ennek esélyeit és lehetséges buktatóit, de szóba kerül az is, hogy Henrik Larsson korábbi ékpárja, Luton Shelton is ott van a lehetséges érkezők között. Őt az idei esztendő elején igazolta komoly összegért a Sheffield United.

Természetesen a 100%Fradi megkérdezte erről Csank Jánost is. Vezetőedzőnk is úgy tudja, hogy komolyan felmerült annak a lehetősége, hogy újabb játékosok érkezzenek Kevin McCabe révén az Üllői útra.

- Azt előre szeretném leszögezni, hogy csak azon játékosok leigazolásának hírével szoktam hosszabban foglalkozni, aki már nálunk van, csak az a tuti, ha valakinek már edzést is tarthatok - mondta a szakvezető a 100%Fradinak. - De én is úgy tudom, hogy az a terv, hogy karibi játékosokkal bővülne a keret. Azért vagyok óvatos, mert sok mindentől függ mindez, de az biztos, hogy ez az egyik lehetséges variáció.

Az egyik cikk egy neves játékost is említ, akit közel 2 millió fontért igazolt a Sheffield.
- Tudomásom szerint ő is ott van azok között, akinek a neve felmerült lehetséges érkezőként. De egyelőre nem tudok sokkal többet mondani a karibi labdarúgókról, mert nem láttam őket játszani, még DVD-n sem, ezért bővebben nem tudok róluk érdemben nyilatkozni. Az viszont igaz, hogy meg kell fontolnunk, hogy hány Európai Unión kívüli játékost van értelme igazolni, hiszen csak három lehet a pályán, és a keretünkben már van kettő. Annak nem sok értelmét látom, hogy idejön öt külföldi, akiből jó ha csak egy játszhat. Lehet, furán hangzik, de az NB II esetében arra is ügyelni kell, nehogy "túligazoljuk" magunkat, mert az nem szerencsés, ha valaki idejön, és a másodosztályban sem jut rendszeres játéklehetőséghez. Ráadásul a másodosztályban két fiatalnak is kötelező jelleggel a pályán kell lennie, ezek is befolyásolhatják a keret összetételét, ami egyébként is sok mindentől függ. Attól is, hogy igazolunk-e itthonról, attól is, hogyan alakul a klub sorsa anyagilag. Két hét múlva okosabbak leszünk, lehet, hogy akkor már többet tudok mondani a karibi játékosokról is.

Mi a helyzet a kölcsönadott fiataljainkkal. Állítólag többen visszatérhetnek?
- Ketten biztosan, egyelőre Szalai Tamás és Holczer Ádám tér vissza hozzánk.


F:ftc.hu