Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában


Oké már rájöttem és túlbonyolítottam annyira egyszerű  volt regelni  ;D
csak majd a kifizetésnél kell majd segítség , hogy hogyan kell elküldeni a hitelesítő okmányokat

Sziasztok

Befizettem 15 eurot betfairre és ugye első fogadásom ha vesztes jóváírják, na az lenne a kérdésem hogy itt kombiban is lehet rakni vagy csak egyetlen eseményt kell megjátszani?

"
Sports - £25 free bet


This promotion is only new Betfair customers upon registration.
To be eligible for the free bet, you must enter the promotion code detailed when registering with Betfair.
Only matched† bets on the Exchange or Multiples bets will qualify for this promotion.
"
Csak kombi,a szimpla nem jó!

Hali!

Mooneybookersről akarok utalni, de a szabályzatban megakadt a szemem egy apróságon és nem tudom ez mennyiben befolyásolja a 25 fontos free bet befizetést!

Moneybookers deposits are not eligible for all new-customer promotions. For further details please check the Terms and Conditions of the promotion.

és még egy kérdés : akkor csak is a kombi fogadásra érvényes a promóció?? úgy értem ez biztos?


Moneybookersre mennyi a minimum kifizetés?

3$-t írtam be poénból és meglepetésemre nem írta rá, hogy ez kevés, hanem megkérdezte biztos-e. Mivel ennyit semmi értelme kivenni nem-et nyomtam rá.

Sztem kérdez rá az ügyfélszolgálaton,mert a honlapon nincsen semmi.

Sziasztok!

A Betfair-en nem lehet kosármeccseken döntetlenre fogadni.

Mi történik abban az esetben, ha a rendes játékidő végén döntetlenre állnak a csapatok? Minden fogadó vesztett, vagy nem a rendes játékidő végeredménye számít, hanem a tényleges végeredmény?

Köszönöm előre is a válaszokat!

Nagy valószínűséggel akkor bukta van , ez benne van a pakliban szerintem-

5. BASKETBALL

Bets will be settled on the result including overtime unless stated otherwise in the Market Information or where the market has been unconditionally determined or as set out in these Betfair Basketball rules.

magyarul hosszabitas szamit :)
Idézetet írta: Zoki Dátum március 05, 2010, 19:34:14
Hali!

Mooneybookersről akarok utalni, de a szabályzatban megakadt a szemem egy apróságon és nem tudom ez mennyiben befolyásolja a 25 fontos free bet befizetést!

Moneybookers deposits are not eligible for all new-customer promotions. For further details please check the Terms and Conditions of the promotion.

és még egy kérdés : akkor csak is a kombi fogadásra érvényes a promóció?? úgy értem ez biztos?

csupan annyiban hogyha MBrol fizetsz be nemkapsz bonuszt

Nincs bukta kosármeccsen ha x az eredmény,mert a hosszabbítás beleszámít.
Ha krikettre fogadsz és x,akkor visszakapod a zsét.
Kosárnál eldől a győztes,és a betfairtől aszerint kapod vagy vonják tőled a mézet.

Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. most kezdtem foglalkozni az online sportfogadásokkal. Érdeklődni szeretnék hogy pontosan mit  is jelent a Back, ill a Lay. Nevesítve: Forma 1 ben: Fernando Alonso Back:3.9  Lay:4 Ha mondjuk 10 Ł-tal megteszem Lay-t és nem nyer akkor én nyerek 40 Ł.? Ha nyer akkor pedig ugyanennyit veszítek? És Back-nél fordítva, csak 3,9-el szorozva? Vagyis ha Back-re fogadok akkor ha Alonso nyer akkor nyerek 39 Ł ha veszít akkor én is veszítek 39 Ł-ot.

Idézetet írta: metal Dátum március 07, 2010, 14:09:41
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. most kezdtem foglalkozni az online sportfogadásokkal. Érdeklődni szeretnék hogy pontosan mit  is jelent a Back, ill a Lay. Nevesítve: Forma 1 ben: Fernando Alonso Back:3.9  Lay:4 Ha mondjuk 10 Ł-tal megteszem Lay-t és nem nyer akkor én nyerek 40 Ł.? Ha nyer akkor pedig ugyanennyit veszítek? És Back-nél fordítva, csak 3,9-el szorozva? Vagyis ha Back-re fogadok akkor ha Alonso nyer akkor nyerek 39 Ł ha veszít akkor én is veszítek 39 Ł-ot.


Back: Valamire fogadsz. Back 3,9 akkor 39-et nyersz és 29  tiszta nyereség. Vesztésnél csak 10-et veszíted el

Lay: Valami ellen fogadsz. Ez könyebb, de ezért többet kell kockáztatni. Lay 4,0: oda annyit írsz be amennyit nyerni akarsz pl. 30-at kell feltenned, hogy nyerj 10-et

de ebben az esetben 30 -at buksz.
Ha layelsz,az olyan annak aki megvette tőled,mintha te lennél az iroda.Megvett tőled 10 eurót 4 -es oddson,azaz harmincat kifizetsz neki,amennyiben az lesz a nyerő akit layeltél.
Az options menüben be tudod állítani hogy mutassa a rendszer a várható nyereségeidet illetve veszteségeidet.

Az lenne a kérdésem hogy nyertem egy fogadást ,bejött és nézzem a fogadásaim oszlopot és olyat látok hogy valami 5,21% és az összeg levonása zárójelben , ez azt jelent hogy minden nyertes fogadásból levesznek 5% -kokat ?
Vagy mi lehet ez az 5% ?