BetClic - Arany Tippverseny

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic - Arany Tippverseny!

A világ legjobb sportolói három héten át küzdnek az aranyérmekért! Fogadj atlétikára, kerékpározásra, kézilabdára, kosárlabdára, labdarúgásra, röplabdára vagy teniszre, és vegyél részt az ARANY TIPPVERSENY promócióban! Gyűjtsd a pontokat, és vedd ki a részed az 1000 Eurós nyereményalapból!

Hogyan vehetsz részt a promócióban?

1. Add meg a felhasználóneved a promóció regisztrációs oldalán! Ha még nincs BetClic-számlád, akkor kattintson IDE!
2. Július 23. és augusztus 12. között tegyél minimum 1,85 nyereményszorzójú fogadásokat (maximum 200 euro értékben) bármilyen atlétika, kerékpározás, kézilabda, kosárlabda, lagbdarúgás, röplabda, vagy tenisz eseményre! Köss az események kezdete előtt, élőben, egyszeri vagy kombinált fogadásokat, és gyűjtsd a pontokat!
3. A pontszámodat a nyeremény nagysága* határozza meg:
 1 euro nyeremény élő fogadáson 1 pontot ér.
 1 euro nyeremény meccs előtt megtett fogadások esetében 2 pontot ér.

*megegyező és ismétlődő fogadások nem vesznek részt a promócióban, a játékosok nyereményét euro pénznemben számítják.

Nyeremények:
1. hely: 500 euro fogadási tét
2. hely: 250 euro fogadási tét
3. hely: 75 euro fogadási tét
4-10. hely: 25 euro fogadási tét

Részvételi feltételek:
  • Az Arany Tippverseny ("a promóció") szervezője a Betclic (Gibraltar) Limited ("Betclic").

  • A promóció 2012. július 23. (00:00 GMT) és 2012. augusztus 12. (23:59 GMT) között tart. ("az időszak").

  • A promóció csak a Betclic-számlával rendelkező játékosok számára érhető el. A játékosoknak meg kell adniuk a felhasználónevüket a promóció regisztrációs oldalán a részvételhez.

  • A promócióban való részvétellel a játékosok elfogadják a promóció szabályzatát, és a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzat szabályait, melyek a www.betclic.com oldalon találhatóak.

  • A promócióban való részvételhez a játékosoknak be kell jelentkezniük a számlájukra, meg kell adniuk a felhasználónevüket a promóció regisztrációs oldalán, és a promóció időszaka alatt egyszeres, kombinált, élő, vagy meccs kezdete előtt megtett legalább 1,85 nyereményszorzójú fogadásokat (max. 200 euro értékben) ("érvényes fogadások") kell kötniük bármely atlétika, kerékpár, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda, vagy tenisz eseményre.

  • Csak érvényes fogadásokkal lehet részt venni a promócióban.

  • Megegyező fogadások (megegyező mérkőzés, megegyező fogadástípus) esetén csak az első fogadás számít érvényesnek. Az érvénytelenített fogadások és a szisztéma fogadások nem számítanak érvényes fogadásoknak a promóció során. Érvényes fogadásoknak számítanak azok a szelvények melyeken legalább egy atlétika-, kerékpár-, kézilabda-, kosárlabda-, labdarúgás-, röplabda- vagy tenisz mérkőzés vagy verseny szerepel.

  • A játékosok pontokat szerezhetnek a nyertes érvényes fogadásokkal ("pontok"). A játékosok nyereményét euro pénznemre váltjuk, majd azt összeget pontokká alakítjuk át. Minden meccs előtt megtett fogadás 1 eurós tétjével 2 pontot lehet szerezni, és minden élő fogadás 1 eurós tétjével 1 pontot lehet szerezni. Minél többet nyer egy játékos, annál több pontot szerezhet a promóció során.

  • A promócióban részvevő, legtöbb pontot gyűjtő játékosokat a promóció Ranglista oldalán tüntetjük fel. A Betclic megtesz mindent, hogy a promóció ranglistáját rendszeres időközönként frissítse. A végső helyezésket a promóció végét követően hirdetjük ki.

  • A promóció 10 legtöbb pontot gyűjtő játékosa az alábbi díjakon osztozik: ("a nyeremények").

  • Egy játékos csak egyszer regisztrálhat a promócióra és csak egy nyereményt szerezhet. Egy játékos csak egy, a Betclic Sport oldalán futó fogadási promócióban vehet részt a promóció ideje alatt.

  • Holtverseny esetény a promóció ideje alatt, összesítésben több érvényes fogadást megkötő játékos végez előrébb a ranglistán

  • Az 1-10. helyek nyereményeire, az ingyenes fogadási tétekre a Betclic sportfogadási oldal bónuszokkal kapcsolatos szabályai vonatkoznak. A szabályok a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzatban találhatóak. Ahhoz, hogy az ingyenes fogadási téteket nyereményként igényelni lehessen, a játékosoknak hat alkalommal kell megforgatniuk az ingyenes fogadási tétek összegét minimum 2,00 nyereményszorzójú, legalább három végkimenetelű, különböző fogadási eseményeken. Ha az ingyenes fogadási tétek összege több fogadással kerül megforgatásra, minden tétnek különbözőnek kell lennie (pl: különböző fogadástípusok egy eseményre, vagy azonos fogadástípusok különböző eseményekre). Az ingyenes fogadási tétek a jóváírást követően 30 napig érvényesek. A felhasználatlan fogadási téteket a határidő lejárta után töröljük a játékosok számlájáról.

  • A Betclic határozottan tiltja mindenféle automatizált, mechanikus, elektronius, vagy robotikus eszközök igénybevételét az oldalunkon való játékhoz, illetve fogadáshoz függetlenül attól, hogy a játékos, vagy egy harmadik személy próbálkozik ilyen módszerek igénybevételével. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy felfüggessze a játékosok számláját folyamatban lévő számlaellenőrzés idejére, illetve kizárjon játékosokat a promócióból, vagy zárolja a játékosok számláját, illetve megtagadja a nyeremények kifizetését olyan játékosok esetében, akik alaposan gyanúsíthatók, illetve akikről beigazolódik a csalás ténye a promóció során. A Betclic fenntartja a jogát annak, hogy a számla megszüntetésekor, a játékos számláján található egyenleget ne fizesse ki, illetve töröljön minden függőben lévő fogadást és játékot.

  • A nyertes játékosokat a Betclic-számlájukon megadott adatok alapján értesítjük.

  • A Betclic nem áll üzleti, vagy partneri kapcsolatban a 2012-es Olimpiával és annak szervezőivel.

  • A nyertes játékosok beleegyeznek, hogy a Betclic felhasználja az adataikat jövőbeni promóciók népszerűsítéséhez.

  • Betclic-számlánként, és így IP-címenként is csak egy regisztráció engedélyezett.

  • Vitás esetben a szabályzat eredeti angol nyelvű változata a mérvadó.

  • A bónusszal való bizonyított, vagy alaposan gyanítható visszaélés esetén, a bónuszokat nem írjuk jóvá, és a menedzsment fenntartja a jogot, hogy azonnali hatállyal kizárjon egyes személyeket, csoportokat, vagy régiókat a bónusz ajánlatokból és hogy visszavonja a jóváírt bónuszt. A Betclic fenntartja a jogot, hogy a vizsgálat idejére felfüggessze a játékos számláját, és hogy megszüntesse az olyan játékosok számláját, ha felmerül, hogy visszaéltek a bónusszal. Bónusszal való visszaélésnek számít többek között, de nem kizárólagosan a tornán többszörös regisztrációval történő részvétel is.

  • A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy bármikor módosítsa, törölje, vagy visszavonja a Feltételek és Kikötések szabályzatot, a promóció bármely részét, beleértve a díjakat is. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a promócióból saját belátása szerint kizárjon egyes ügyfeleket, csoportokat vagy esetleg régiókat.

Vegyél részt a tippversenyben, nyiss számlát ITT!