BetClic - 500 HUF minden Magyar gól után

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


BetClic - Vízilabda: Nyerj minden magyar góllal!

Idén nyáron is jó eséllyel pályázik a magyar vízilabda válogatott az aranyéremre! Regisztrálj, fogadj Kásásék nemzetközi mérkőzéseire, és szerezz 500 forintos ingyenes fogadási tippet minden magyar gól után!

Hogyan vehetsz részt?

1. Ha nincs még számlád, nyiss egyet ITT
2. Add meg a felhasználóneved a promóció regisztrációs oldalán!
3. Tegyél minimum 2000 forint összegű, legalább 1,30 nyereményszorzójú fogadást a magyar vízilabda válogatott mérkőzésére!
4. Minden egyes magyar gól után 500 forint ingyenes fogadási tétet írnak jóvá a számládon. A megszerezhető maximális bónusz összeg az adott meccsre tett fogadás tétjével egyenlő.

Részvételi feltételek:
  • A Promóció 2012. július 27-én magyar idő szerint 00:01 órakor kezdődik és 2012. augusztus 12-én magyar idő szerint 23:59 órakor ér véget ("Időtartam").

  • A promóció csak a hu.betclic.com oldalon regisztrált, Betclic-számlával rendelkező játékosok számára érhető el.

  • A promócióban való részvétellel a játékosok elfogadják a promóció szabályzatát, és a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzat szabályait, melyek a hu.betclic.com oldalon ("Oldal") találhatóak.

  • Az Időtartam alatt, az Oldalon megjelenített, a magyar férfi vízilabda válogatott szereplésével megrendezésre kerülő, minden nemzetközi vízilabda-mérkőzés részt vesz a Promócióban ("Kiválasztott Mérkőzések").

  • A promócióban való részvételhez a játékosoknak be kell jelentkezniük a számlájukra, meg kell adniuk a felhasználónevüket a promóció regisztrációs oldalán, és a promóció időszaka alatt legalább egy fogadást kell tenniük az alábbi feltételekkel:
    - egyszeres, vagy többszörös fogadás, de nem szisztéma fogadások;
    - mérkőzés előtt kötött, tehát nem élő fogadás;
    - a Kiválasztott Mérkőzések egyikére tett fogadás;
    - legalább 2000 Ft (8 €) téttel tett fogadás;
    - legalább 1,30-as nyereményszorzóval tett fogadás;
    - a játékos által feltöltött valódi pénzből megtett fogadás (tehát nem bónuszból, ingyenes fogadási tétből, promócióban visszatérített tétből vagy bármilyen más lekötött pénzből, független attól, hogy az milyen promócióból származik);
    - a játékos nem tesz más fogadást ugyanarra a mérkőzésre a fogadási típusra ugyanazon a mérkőzésen.

  • A minden fenti feltételnek megfelelő fogadás érvényes fogadásnak számít ("Érvényes Fogadások"). Csak az Érvényes Fogadásokkal lehet részt venni a promócióban.

  • A Kiválasztott Mérkőzések bármelyikén Magyarország által szerzett minden egyes gól után 500 Ft (2 €) bónusz illet minden olyan játékost, aki Érvényes Fogadást tett az adott Kiválasztott Mérkőzésre. Az egy mérkőzésen szerzett összes gól után a játékos számára jóváírt bónusz maximális összege a játékosnak az adott Kiválasztott Mérkőzésre tett Érvényes Fogadásának tétje.

  • A fogadás típusától függetlenül a bónusz csak a Magyarország által a rendes játékidőben szerzett gólok után jár. A hosszabbítás és a párharc győztesét eldöntő büntetődobások nem vesznek részt a promócióban.

  • Ha egy játékos több fogadást teszt (a fogadás típusától függetlenül) egy Kiválasztott Mérkőzésre, csak az első fogadás számít Érvényes Fogadásnak.

  • A bónuszokat a Kiválasztott Mérkőzést követő naptól számított 3 munkanapon belül írjuk jóvá a jogosult játékosok számláján.

  • A bónuszokra a Betclic sportfogadási oldal bónuszokkal kapcsolatos szabályai vonatkoznak. A szabályok a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzatban találhatóak. Ahhoz, hogy a bónuszokat nyereményként igényelni lehessen, a játékosoknak hat alkalommal kell megforgatniuk a bónuszok összegét minimum 2,00 nyereményszorzójú, legalább három végkimenetelű, különböző fogadási eseményeken. Ha a bónusz összege több fogadással kerül megforgatásra, minden tétnek különbözőnek kell lennie (pl. különböző fogadástípusok egy eseményre, vagy azonos fogadástípusok különböző eseményekre). A bónusz a jóváírást követően 30 napig érvényes. A felhasználatlan bónuszt a határidő lejárta után töröljük a játékosok számlájáról.

  • A Promócióban való részvétel nem áll összefüggésben a Kockázatmentes Üdvözlő Bónusszal, és a játékosok egyidejűleg mindkét ajánlatot igénybe vehetik.

  • A Betclic határozottan tiltja mindenféle automatizált, mechanikus, elektronikus, vagy robotikus eszközök igénybevételét az oldalunkon való játékhoz, illetve fogadáshoz függetlenül attól, hogy a játékos, vagy egy harmadik személy próbálkozik ilyen módszerek igénybevételével. A Betclic fenntartja annak kizárólagos jogát, hogy felfüggessze a játékosok számláját folyamatban lévő számlaellenőrzés idejére, vagy zárolja a játékosok számláját. A Betclic ilyen eszközök használatát visszaélésnek minősíti, és fenntartja a jogát annak, hogy a számla megszüntetésekor, a játékos számláján található egyenleget ne fizesse ki, illetve töröljön minden függőben lévő fogadást és játékot, valamint kizárja az érintett játékosokat a Promócióból.

  • A bónuszra jogosult játékosokat a Számlájukon megadott adatok alapján értesítjük.

  • A nyertes játékosok beleegyeznek, hogy a Betclic külön térítés nélkül közzétegye nevüket az oldalon a jelen és jövőbeni promóciók népszerűsítéséhez.

  • A Betclic nem áll semmilyen partneri és kereskedelmi kapcsolatban a promócióban résztvevő Kiválasztott Mérkőzések szervezőivel.

  • Számlánként, és így IP-címenként is csak egy regisztráció engedélyezett.

  • Vitás esetben a szabályzat eredeti angol nyelvű változata a mérvadó.

  • A bónusszal való bizonyított, vagy alaposan gyanítható visszaélés esetén, a bónuszokat nem írjuk jóvá, és a menedzsment fenntartja a jogot, hogy azonnali hatállyal kizárjon egyes személyeket, csoportokat, vagy régiókat a bónusz ajánlatokból és hogy visszavonja a jóváírt bónuszt. A Betclic fenntartja a jogot, hogy a vizsgálat idejére felfüggessze a játékos számláját, és hogy megszüntesse az olyan játékosok számláját, ha felmerül, hogy visszaéltek a bónusszal. Bónusszal való visszaélésnek számít többek között, de nem kizárólagosan a tornán többszörös regisztrációval történő részvétel is.

  • A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy bármikor módosítsa, törölje, vagy visszavonja a Feltételek és Kikötések szabályzatot, a promóció bármely részét, beleértve a díjakat is. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a promócióból saját belátása szerint kizárjon egyes ügyfeleket, csoportokat vagy esetleg régiókat.

Fogadj a Magyarokra és gyűjtsd be az ingyenes téteket, nyiss számlát ITT!

Mennyi idő múlva írják jóvá a gólok utáni bónuszt? A 72 óra letelte előtt 1 perccel?