bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 23 vendég van a témában


Hol tudok hazai csapat vendég csapat sima kapura lövésre fogadni még ahol van legalab cash out is ? Mert én azt fogadtam mindig a beten

Nekem is nagy érvágás, csak itt volt, amit játszottam.

A befizetési mizéria kezdetén volt kis kavarás, aztán nagy kínomban kitaláltam, hogy mi van akkor, ha újraregisztrálok saját névre? 2009-ben volt egy kis pittyputty  lekorlátoztak teljesen jogosan.

Azóta új személyi igazolvány van, a lakcím azonos, a nevet félig ékezettel írtam.
A Skrillen még nagyon régen volt egy emailváltoztatásos, beüzemelt számla, annak az emailjével beregisztráltam.

15 ezer forintos Skrill depóval indult, feltöltöttem a személyit, aztán a jogsit

Nyammogtak a hitelesítésen 7 napot, de elfogadták.

Nagy királyság volt, de sajna csak eddig tartott.

Ui: nem írtam be ezt a sztorit ide, mert over 30-40 emberes újraregisztrálásnal bukó lett volna minden, összesen 3 havernak is sikerült...

A Fideszt sajna nem lehet leváltani, úgyhogy szerintem ez a történet itt végetért.

Pedig milyen jó lenne reménykedni, hogy az 5 év kivárás után visszajönnek, de csak egy kormányrendelet módosítás az egész, és leszivatják öket.

Nem tudom, én nem vagyok teljesen meggyőződve arról, hogy ez a kivonulás a magyarországi szerencsejáték-szabályozásnak lenne a közvetlen következménye.

Nem áll össze a kép. Emlékszem, amikor elkezdődött az egész blokkolósdi, határozottan azt kommunikálták, hogy maradnak, jogi úton fogják megtámadni a dolgot. Simán el lehetett érni őket végig alternatív címeken, ráadásul meglepően bőkezű bónuszokat kezdtek osztogatni, ami a múltban nem is nagyon volt: 15.000 ft-os ingyenfogadás, 50.000-es bónusz.

Valami történhetett, ami miatt megváltozott a hozzáállásuk, lehet @vmlinuz -nak van igaza, és azért hagyták el a piacot, mert az Authenticatoruk sehogyan sem tudott működni.

Meg, ami azt illeti, százezer ok miatt lenne fölöttébb kívánatos, ha végre valami változna Magyarországon (mondjuk például, hogy Észak-Korea mellett ne Magyarország legyen a világon nagyjából az egyetlen szövetségese Putyinéknak) - de egyáltalán nem törvényszerű, hogy ettől elérhetőek lennének a külföldi irodák. Egy csomó más - sokkal racionálisabb berendezkedésű - európai országban sincs Bet365, úgy tudom.

El lehet egyszerűen magyarázni, hogy mi is ez a Authenticator? Attól azért kicsit bővebben, hogy: hitelesítő.

Nekem úgy tűnt, hogy ez az újabb lakcímellenőrző és 2 faktoros hitelesitő volt egyben. Akik nagyon régi számlával rendelkeztek, azoknak nem volt, de újabb számlákra igen. Nyilván a bónuszok felhasználását is ezzel ellenőrizték, hogy ne lehessen az egész családot fake userként bereggelni.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum november 21, 2023, 12:48:47Nekem úgy tűnt, hogy ez az újabb lakcímellenőrző és 2 faktoros hitelesitő volt egyben. Akik nagyon régi számlával rendelkeztek, azoknak nem volt, de újabb számlákra igen. Nyilván a bónuszok felhasználását is ezzel ellenőrizték, hogy ne lehessen az egész családot fake userként bereggelni.
én is ezt hittem, de ennek ellentmond a fenti sztori, amit írtam: csináltam saját névre új számlát mostanában, és azon sose kérte.


#9441 november 21, 2023, 15:50:04, Benedek0228
Én jobbat nem tudok kitalálni, kimegyek Londonba kint dolgozó haverokhoz, csinálunk bet365 reget, Skrill reget, és megpróbálom azzal nyomni.
Kinti címük  van, de nem tudom engedi-e a magyar igazolvanyt.

Ha nem, akkor ottani angol haverjuk kell.

Nem könnyű

Idézetet írta: Benedek0228 Dátum november 21, 2023, 15:46:58Én jobbat nem tudok kitalálni, kimegyek Londonba kint dolgozó haverokhoz, csinálunk bet365 reget, Skrill reget, és megpróbálom azzal nyomni.
Kinti címük  van, de nem tudom engedi-e a magyar igazolvanyt.

Ha nem, akkor ottani angol haverjuk kell.

Nem könnyű


Termeszetesen ez igy oke amig onnan fogadsz. Ha hazajossz, innen nem fog mukodni magyar iprol. Brit vpn se lesz jo mert nem szeretik a vpnt.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 21, 2023, 15:53:02Termeszetesen ez igy oke amig onnan fogadsz. Ha hazajossz, innen nem fog mukodni magyar iprol. Brit vpn se lesz jo mert nem szeretik a vpnt.
Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 21, 2023, 15:53:02Termeszetesen ez igy oke amig onnan fogadsz. Ha hazajossz, innen nem fog mukodni magyar iprol. Brit vpn se lesz jo mert nem szeretik a vpnt.
Ú, az nem jó. Azt hittem csak magyarokat nem enged. Egy angol turista nem tud fogadni, ha idejön?
Ezt tudjuk biztosan vagy tipp?

Idézetet írta: Benedek0228 Dátum november 21, 2023, 15:55:08Ezt tudjuk biztosan vagy tipp?
Tudjuk biztosan, mivel blokkolva van es az angol turista nem is érti mi az az alternatív cím.

De amúgy tudna fogadni magyar ip-vel.

Kíváncsi leszek, ha itt lesznek nemzetközi meccsek,
Idejönnek a külföldi szurkolók, és majd csak néznek... nincs bet365 >:(

Idézetet írta: vmlinuz Dátum november 21, 2023, 15:58:37Tudjuk biztosan, mivel blokkolva van es az angol turista nem is érti mi az az alternatív cím.

De amúgy tudna fogadni magyar ip-vel.

De akkor a haverom miert nem tudott jatszani Belgiumban ahol nincs bet? Konferencian volt es nem ment belga ipvel, hiaba volt magyar lakcime es jatszott elotte nap itthonrol.
Nem azert mert a foldrajzi hely van korlatozva? Tehat nem belgakat nem engednek hanem Belgiumbol. Es nem magyarokat nem engednek hanem Magyarorszagrol. Ha innen engednek a brit szamlakat jatszani akkor az en logikam szerint Belgiumbol es kene tudni jatszani nem belga szamlaval.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 21, 2023, 16:03:47De akkor a haverom miert nem tudott jatszani Belgiumban ahol nincs bet? Konferencian volt es nem ment belga ipvel, hiaba volt magyar lakcime es jatszott elotte nap itthonrol.
Nem azert mert a foldrajzi hely van korlatozva? Tehat nem belgakat nem engednek hanem Belgiumbol. Es nem magyarokat nem engednek hanem Magyarorszagrol. Ha innen engednek a brit szamlakat jatszani akkor az en logikam szerint Belgiumbol es kene tudni jatszani nem belga szamlaval.

Szerintem az ország lakosai és a földrajzi hely is tiltva van. Idén én voltam Szerbiában és Lengyelországban is, de sehol nem tudtam fogadni az akkor még érvényes magyar számlámmal, mert náluk nem szolgáltatott a bet.

Új regisztráció kell csinálni abban az országban ahonnan lesz a lakcím Ausztriában biztos játszhat magyar játékos Ausztriai lakcímmel, Szlovákiában van Bet?

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 21, 2023, 16:03:47Tehat nem belgakat nem engednek hanem Belgiumbol
Kicsit komplikáltabb a helyzet. Vannak országok, ahol szabályozott a fogadás. Belgiumban úgy tudom szabályozott piac van jelenleg. Valószínű, hogy volt/van átmeneti periódus, amig az engedélyeket megadják vagy valami hasonló, vagy meg kell felelni valami helyi extra követelménynek, és ezért nem engedett belépni. Nem egyszerű a helyzet a legtöbb esetben.