bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 20 vendég van a témában


Nekem bejön az oldal.

Idézetet írta: artur33 Dátum augusztus 20, 2010, 10:06:27
Sziasztok! Nem tudom megnyitni a bet365 oldalát,más is van igy?? :cya:

Nekem is mükszik.

Köszi,akkor biztos nálam van a hiba........ :( :bash:

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata abban, hogy mi az a maximális tét(Euroban) azaz "tűréshatár" amit folyamatos fogadás esetén még enged a bet365 és nem korlátoz le? Olvastam itt-ott, hogy szokás az irodánál lekorlátozni a gyakran nyerő, nagyobb tétekben fogadó játékosokat. Ez még most is így van?

Előre is köszi!

Nos a bet365 nem rossz iroda de a kezelőfelülete botrányos a fogadó fül meg egyszerűen minősíthetetlen. Ne is értem hogy ezt hogy sikerült összehozni most is csak a bónusz miatt játszok itt de amint kivettem a lét már pattanok is. Pedig a kínálat és az élőfogadás valamint az élő közvetítés nagyon tetszik, de az előbbiekben említettek nagyon megnehezítik az ember dolgát kár érte.Még ami kevés helyen van az a max tét infó ez is igen ritka nem is értem miért, de állítólag itt sem van kőbe írva mert ha szólsz feljebb viszik állítólag ezt még nem próbáltam.


Idézetet írta: csimav Dátum augusztus 22, 2010, 12:02:30
Dehogy botrányos...
Hát akkor válasszál ki mondjuk 10 meccset aztán ha azokat különféle módon szeretnéd feladni kombiban,vagy csak egy részét akkor minden megtett játék után választhatod ki újra a korábbi meccseket. Hát ha valakinek ez jó annak gratulálok. GBn ezt a végtelenségig megteheted nulla vesződséggel.

De igen, nagyon nehézkés a kezelőfelület, nekem se tetszik. Amellett, hogy az egyik legjobb iroda, nem ezt várná az ember.

Nekem tetszik.. Kezelőfelületre nálam az irodák sorrendje(jótól a rossz felé): Unibet-Bet365-Expekt

DE azért a bónuszokhoz ti is hozzányúltok gondolom. Örök elégedetlen a magyar nép. Pofa be srácok, és forogjon a bónusz. Nemrég még rohangálhattatok le a sarki irodába, hogy feladjatok egy tippmixet.

Hagyjuk már ezt az örökös rinyálást! Lassan már a legjobb irodákat is szidjátok! Botrányos.

Szerintem nincs azzal semmi probléma, hogy kifejtik a véleményüket...akkor a Tobetről se legyen senkinek se egy rossz szava sem, mert az is jobb, mint a 250 eseményes tippmix és a lottózókba való futkosás...
Egyébként nekem se tetszik a bet365 kezelőfelülete, ettől függetlenül az egyik legjobb iroda, szinte minden tekintetben. Persze abból senki nem gazdagodik meg, hogy iszonyat jó egy kezelőfelület, de azért nem hátrány ha egy olyan helyen játszik ahol nem szenvedés egy-egy fogadás megtétele.

Idézetet írta: oakland23 Dátum augusztus 22, 2010, 12:58:25
DE azért a bónuszokhoz ti is hozzányúltok gondolom. Örök elégedetlen a magyar nép. Pofa be srácok, és forogjon a bónusz. Nemrég még rohangálhattatok le a sarki irodába, hogy feladjatok egy tippmixet.

Hagyjuk már ezt az örökös rinyálást! Lassan már a legjobb irodákat is szidjátok! Botrányos.
Ez nem rinyálás csak elmondtam a véleményem és ha van jobb akkor miért ne jegyezzem meg hogy ez egy fos.
Nyilván mindenki el tudja dönteni neki mi a jó attól függően marad vagy arrébb áll kínálat irodából van bőven.
Egyébként meg ezt a bónusz dolgot is tök véletlen jött, mert én kb 2004 óta nem játszottam itt, de mivel lett magyar kezelőfelülete újra ránéztem és igényeltem a font helyett forint pénznemet. Ezt azonban csak úgy lehetett, hogy zárolták a régi számlám és kaptam újat amihez meg járt a kezdő bónusz amit azóta már abszolváltam is. Még a hétvégén játszok itt aztán cső.

Egy idő után úgyis megszokja az ember. Nekem is nagyon furcsa volt bwinről(aminek pont a felületével nem volt gond, sőt..) áttérnem az Unibetre, de 1 hét után már teljesen a magaménak tudom érezni.

Az élő audio dolog magyarul beszarás, nagyon jó   :great:

nekem kicsit a súgó kínai, kérem valaki erősítsen meg. ennél a fogadásnál ha 2 vagy több gól van akkor nyertes, ha pont 1 akkor a tét meg visszajár?

Esemény időpontja   Esemény   Választás   Szorzó   Gy/h feltételek   Eredmény
1   08/24/2010   Tranmere v Swansea
(1. félidő: összesített gólok - ázsiai)   Felett 1.0   2.025   Egyik sem   Függőben
Tét:  1.096,66   Nyer.:  1.124,08   Nyereség:   


ennél pedig ha 2 vagy több gól van nyer, ha 1 gól akkor meg visszakapom a tét felét (500ft) a tét másik fele meg nyer (500*2,1)?

Esemény időpontja   Esemény   Választás   Szorzó   Gy/h feltételek   Eredmény
1   08/25/2010   Accrington Stanley v Newcastle
(1. félidő: összesített gólok - ázsiai)   Felett 1.0,1.5   2.10   Egyik sem   Függőben
Tét:  1.000,00   Nyer.:  1.100,00   Nyereség:   


valaki legyen olyan kedves és nyugtasson meg estig, hogy jól gondolom a dolgokat :)