bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 18 vendég van a témában


Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy kinek mi a tapasztalata, visa electron(otp) vagy bármely kártyával, mennyi idő alatt érkezik meg a kifizetés? Ill utalásonként mennyit vonnak le?

Udv
Sziasztok
A kovetkezo kerdesem volna.
Szeretnek nyitni egy szamlat valamelyik fogadoirodanal, es nem tudom melyik a legegyszerubb, es melyik az, amelyik a leggyorsabban fizet ki, s hogy milyen kartya szukseges ehhez
Latom, te tapasztalt vagy a kerdesben, arra kerlek adj valami tanacsot
koszontem szepen
Udv
s.

Bankkártyára 2-3 nap a kifizetés, moneybookers-re valamivel rövidebb. Én mindenkinek javaslom a moneybookers használatát. Ez a legegyszerűbb módja a be és kifizetéseknek, és a legtöbb fogadóiroda elfogadja.

Moneybookersre a kifizetés nekem mindig 2 max 3 óra alatt megjött! Tényleg csak ajánlani lehet... Befizetés meg kézügyességtől függetlenül maximum 2perc  ;)

Sok sikert!  :great:

Nekem is szintén 3 órán belül megjött ma a moneybookersre a kifizetés :ok  :great:

Sziasztok!

Hogy lehet a Bet365-n egy szelvényre több eseményt játszani, egy téttel, úgy mint a Tippmixen. Néztem a banker és a kombinált fogadást, de nem igazán értem...

Köszi szépen!

Idézetet írta: Magister Dátum november 25, 2010, 15:14:54
Sziasztok!

Hogy lehet a Bet365-n egy szelvényre több eseményt játszani, egy téttel, úgy mint a Tippmixen. Néztem a banker és a kombinált fogadást, de nem igazán értem...

Köszi szépen!

Szia!

Amikor kiválogattad az eseményeket akkor lenyitod a "Kombinált fogadás fület", ott pedig mindig azt választod aminél ez van "1@". Csatoltam egy példát.

Ha nem olvastátok, a Bet365 megnyerte az Év operátora díjat, olyan nagyokat előzött meg mint a bwin vagy unibet. Ezen felül még 2 díjat nyert (legjobb kaszinó operátor és legjobb weboldal teljesítmény). :ok: :ok: :ok:

Értem már, köszi szépen! :beerchug:

3nap alatt érkezett meg a bet365től a postai cím hitelesítő levél. Ez ám a sebesség!
Ami gond,hogy a karbantartásukat 1órával hamarabb kezdték és emiatt lehet,hogy 10$ bukok. :crazy:

Lehet hogy a karbantartás időtartamát helyi idő szerint adták meg (ugye náluk -1 óra).

sziasztok! Befizettem bet365 re beírtama  bónuszkódot is írták hogy rendben is van de most valami KYC kódot postai azonosító kódot kér. Nos ezt én hol találom? Segítsetek!

Szia! Postán küldik,arra a címre amit a regisztrációkor megadtál. Rákattintasz például a kifizetésre, ott a számlámra és lesz olyan, hogy ügyfél azonosító folyamat(KYC). Én a lehetőségek közül a postait választottam, 3 nap alatt megjött a levél és beírtam a kódot.
:cya:

Lenne egy kérdésem

Tettem egy 3/4-es fogadást de abból  az Altrincham-Forest Green és Darlington   -Histon angol konferencia (5.osztály) meccseket elhalasztották.

Most ekkor mi van? érvénytelen lesz a fogadásom?,mivel a kombinációm nem teljesülhet...

Valakinek van ötlete?

Üdv!

Még nem töltöttem fel pénzt a Bet365 oldalára, csak látom, hogy van ez a 15 000 Ft -os 100% -os bónusz.
Kis zavarban vagyok, nem teljesen tiszta a folyamat nekem itt a kóddal meg a befizetéssel..
Tehát befizetek x összeget, majd megadom az ajánlókódomat utólag és akkor menni fog a bónusz? Vagy a kódot még előtte el kell intézni?