bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában



Sziasztok!
Az a problémám a bet365 oldallal, hogy a Tőzsdei fogadások oldala nem jelenik meg. Rendben be tudok lépni, látom az egyenlegemet, számlámat, tudok fogadni sporteseményekre, élő eseményekre (még az élő közvetítés is megy), megjelenik a casino, a póker, a játékok oldala, viszont a tőzsde oldalra lépve csak a fejléc és a jobb oldali sáv jelenik meg, sem a bal oldali oszlop sem a fő oldal nem!
Beszéltem a bet365 chat-tel is, azt javasolták, hogy ürítsem ki a böngésző átmeneti tárolóit (cookie-k ilyesmi), amelyet meg is tettem, de nem javult semmi.
Egyébként több böngésző több verziójával is kipróbáltam, a legfrissebb flash pluginekkel de mindenhol ugyanez a jelenség.
Ha tud valaki valamilyen megoldást, annak nagyon örülnék.

Üdv. A következő történt velem tegnap. Megraktam egy szelvényt melyen 3 tenisz mérkőzés volt. 2 pár óra után lezajlott, már csak a 3.-ra vártam. Azonban azt elhalasztották 1 nappal. Kértem chaten, hogy számolják el 1,00-ás szorzóval és fizessék ki. Erre azt a választ kaptam, hogy nem lehetséges. Ma nézem továbbra sem fogják lejátszani a mérkőzést, azonban nem találom sehol sem a fogadást, viszont a feltett összeget nem kaptam vissza. Teljesen eltűnt minden nyoma annak a szelvénynek. Nem kevés pénzel fogadtam és soha nem gondoltam volna, hogy ilyen megtörténhet ennél az irodánál. Máskor is volt gyanúsan eltűnt szelvények de azt úgy könyveltem el, hogy biztosan visszaadták pénzt. Most viszont 100%, hogy eltüntették minden nyomát a fogadásnak és a pénzemnek is.

hipp-hopp ne tűnik el,rendszerükben benne van.
S lehet már el is számolták,csak késik a megjelenítése az összegnek (már velem is volt ilyen)

Egyébként live chat-en kérdezz rá,elég segítőkészek szoktak lenni.
Eltűnni biztos nem tűnt el :)

Ne idegeskedj, mert megvan a szelvényed is, s a pénzed is.  ;)

Az utolsó 24 órán túl nézted a függőben lévő szelvényeidet?

Igen még az utolsó 48 órában sincs igaz nem is ott lenne a helye. Továbbra se történik semmi. Chaten nem tudnak semmit mert nincs nyoma sehol sem a fogadásnak.

elmagyarázná valaki a chelsea - napoly bonust?



Idézetet írta: nasgur Dátum március 14, 2012, 08:39:52
Sziasztok!

Lenne egy kérdésem ezzel a 3000Ft-os Chelsea-Napoli ajánlattal kapcsolatban.

A mérkőzés előtti tipphez van e valami odds kritérium? Mert ugye azt biztosra kell tenni hogy ne menjen el, gondoltam itt esetleg egy 6,5 under gól alá ami 1,02  nem hiszem hogy lesz 7 gól. És akkor mehet élőbe valami magasabb odds.

Gondoltam olyanra továbbá, hogy mérkőzés előtt Páratlan 1,95ért 3000ért, mérkőzés közbe meg páros 1,90ért. Így ha páratlan lesz nyerek majdnem 3000et, viszont ha páros kb max 300ftot veszitek, és 50% esély:) Csak nem tudom hogy ez ütközik e esetleg valami szabályba.

Ha tudd valaki pontos infót akkor  kérem ossza meg, előre is köszönöm.

Ha jól tudom, olyanra nem lehet fogadni, ahol két esemény kizárja egymást.

Idézetet írta: BvB_09 Dátum március 14, 2012, 17:37:14
Ha jól tudom, olyanra nem lehet fogadni, ahol két esemény kizárja egymást.
Akkor nem lehet olyat hogy meccs előtt megrakom 2.5 gól alatt élőbe meg 2.5 felett?

Bármely olyan esetben, ahol az ajánlat vagy akció feltételeit megszegik vagy bizonyíték van arra, hogy a felhasználó vagy felhasználói csoport olyan fogadások sorozatát tette meg, amely olyan bónuszt, túlfizetést, ingyenes fogadást vagy egyéb akciós ajánlatot tartalmaz, amely a felhasználó garantált hasznához vezet, függetlenül a végeredménytől és az egyedüli vagy csoportos végrehajtástól, a bet365 fenntartja a jogot, hogy a vonatkozó bónuszalapot visszaigényelje vagy saját belátása szerint a fogadásokat a helyes nyereményszorzókkal rendezze, az ingyenes fogadásokat törölje vagy bármely befizetett bónusz által támogatott fogadást érvénytelenítsen. A bet365 fenntartja a jogot, hogy a felhasználótól az adminisztrációs költségek fedezésére a befizetett bónusz, ingyenes fogadás vagy újabb befizetések értékéig pluszköltséget számoljon fel.

Azt hiszem meg is kaptad a válszt.

Idézetet írta: BvB_09 Dátum március 14, 2012, 17:37:14
Ha jól tudom, olyanra nem lehet fogadni, ahol két esemény kizárja egymást.

kötésben nem, de szólóban lehet.
Értelmezd a promót : ugyanarra a meccsre kell fogadni elötte, és közbe is... És nem hiszem, hogy egy cég öngólt rúg.

Idézetet írta: portiklaci Dátum március 14, 2012, 19:22:38
kötésben nem, de szólóban lehet.
Értelmezd a promót : ugyanarra a meccsre kell fogadni elötte, és közbe is... És nem hiszem, hogy egy cég öngólt rúg.

Laci akkor értelmezd újra, a harmadik sortól.