bet365 Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 14 vendég van a témában


Ha verifikálva vagy akkor pár napon belül megkapod.. ne aggódj.

Idézetet írta: ncis88 Dátum július 21, 2014, 16:49:19
Ha verifikálva vagy akkor pár napon belül megkapod.. ne aggódj.

sztem nem lehet verifikálva, mikor az ő nevén van a számla, a befizetés az apja kártyájával ment és a kifizetés meg egy harmadik (anyu) bankszámlájára (és IBAN nélkül), ennél jobban nem is lehet valamit bonyolítani...
minél előbb beszélj a chaten, mert ezt várhatod, nem fognak így fizetni

Az IBAN-t is kérte és mivel apám kártyájának az IBAn-ját egyszerűen nem tudtam kideríteni, hogy mi, ezért fizettettem ki anyáméra (amihez volt IBAN kalkulátor, így sikerült megtudnom).Verifikáció nélkül pedig ki sem engedte volna fizetni, vagy tévedek?

Bankkártyának nincs IBANja. A kártyához tartozó bankszámlának van IBANja, ami gyakorlatilag a 24jegyűbbankszámlaszám, csak előtte van egy nemzetközi kód. Pl HU81 1111 1111 1111 0000 0000 0000

Na, a helyzet az, hogy most lett a KYC azonosítva, most találtam meg a postán küldött papírokat.Tehát ha utólag azonosítom, akkor meg sem kapom a pénzt?

Mi a fenéért ne kapnád meg.. ne görcsölj.
de először olvass már utána egy két dolognak, mert nem hiszem el, hogy ennyire nem vagy képben.

Ne haragudjatok hogyha zavarosan írtam le a dolgokat, nincs bankszámlám, sportfogadni is most fogadtam először, nem igen értettem ezekhez a dolgokhoz.

Ezért tanácsos először tájékozodni.. de majd belejössz.

azt javaslom chaten keresd meg őket és kérj tőlük segítséget a kifizetéssel kapcsolatban.

#3173 július 22, 2014, 00:37:01, Irtis
Tegnap a Gimeno-Traver - Marti meccs 1. szett 5-4-es állásnál eső miatt félbeszakadt. A folytatásnál viszont a Bet365 bealudt, és az oddsok beragadtak az 5-4-es állásnak megfelelő értékeken. Marti adogatásánál 40-15-nél fogadtam egy over 10,5 játékot 1,33-ért, majd az 1. szett vége után (!) hogy Gimeno-Traver nyer 7-5-re 5-ös oddsért. Az élő fogadási felületet nem sokkal ez után felfüggesztették, majd nagy sokára, már a 2. szett közepe felé elkezdték végigpörgetni a hiányzó pontokat, amíg el nem értek a valós eredményig. Ezzel az 1. szett is hivatalosan el lett könyvelve, így a Bet365 automata rendszere mindkét fogadásomat nyertesként írta jóvá. Ekkor elgondolkoztam, hogy mi lenne a jó lépés: gyors kifizetés vagy a nyereménnyel fogadni és nyerni. Gyanítottam, hogy érvényteleníteni fogják az irreális szorzókon tett fogadásaimat. Végül a kifizetés mellett döntöttem, remélve, hogy átcsúszhatok egy "kifizetési ablakon", mielőtt érzékelik a tévedést. Na ez nem jött be. A kifizetést törölték, a két fogadásomat meg visszarakták függőbe. A 7-5-ös fogadást törölték, hiszen azt már a szett után tettem, a másikat meg 1,05-ös oddsal értékelték ki (ennyi lehetett a valós odds 40-15-nél).
Tanulság: ha a buki hibázik, és irreális oddsokat kínál, bealszik, akkor nem érdemes ügyeskedni, mert utólag úgyis észreveszik. Sőt könnyen lehet, hogy aki hibás oddsra fogad, azt utána jobban figyelik, netán lekorlátozzák. Utólag nem bánom, hogy törölték a fogadást, mert ez végül is lopás lett volna, hiszen kockázat nélkül nyertem volna nem keveset.

Bocsi az off  ill de Tippmixbe olyan van hogy pl:  86  --  *(1-0) Levadia Tallinn - Sparta Praha  V
akkor az a BET365 -be hogy szerepel mert nem vagyok biztos semmibe mindenki mást mond...
Kicsit máshogy vannak fogalmazva számomra a ilyenek a bet-be
sorry :-\

Idézetet írta: G-Bali Dátum július 22, 2014, 17:04:18
Bocsi az off  ill de Tippmixbe olyan van hogy pl:  86  --  *(1-0) Levadia Tallinn - Sparta Praha  V
akkor az a BET365 -be hogy szerepel mert nem vagyok biztos semmibe mindenki mást mond...
Kicsit máshogy vannak fogalmazva számomra a ilyenek a bet-be
sorry :-\

Tehát arra akarsz fogadni hogy a Sparta Praha minimum 2 góllal nyer. A bet365-ös megfelelője a Sparta Praha (-1)


Vegas ügyfélszolgálat tripla 0. Adrienn F és Laszlo S. két akkora agyhalott, hogy ilyen idiótákkal még életemben nem beszéltem. Felteszek a kérdéseimet, hogy a 20 ingyen pörimet mikor kapom vagy kapok-e róla üzenetet/emailt?

Erre a válasz: amennyiben jogosult rá, megkapja a 20 ingyen pörit éjfélig. És bakker, mindkettő ezt mondta.
:crazy: :bash: :noway:

Ugyanez volt nálam a múltkr,csak annyi különbséggel,hogy "elfelejtették" éjfélig jóváírni,másnap  meg nem is emlékeztek rá,hogy milyen promóról van szó...Ez tipikus...Úgyhogy elő kellett vegyem az angol tudásomat másnap...

#3179 július 23, 2014, 15:45:45, BvB_09
Elmennek mostmár a jó kurva anyjukba...

DP2271698310F azonosítójú fogadásával kapcsolatban keressük, amelyet 1.44 nyereményszorzóval tett meg a következőre: Felett 1.5 (1. félidő gólok Singapore Recreation Club v Singapore Khalsa Association). Észrevettük, hogy az esemény hibásan lett feltüntetve, így szabályainknak megfelelően a választását érvénytelenítettük.

Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését kérjük.

0-1-nél tettem, rögtön a gól után. Az elején, 10. perc előtt volt az első gól, a második a 30. perc környékén. Hihetetlen mekkora faszkalapok lettek. Komolyan rákérdezek, hogy mi volt hibás...

*Rosszul tüntették fel a két csapatot, ezért töröltek minden fogadást.  :bash: