ChatGPT és a sportfogadás ?

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: attila77 Dátum szeptember 25, 2023, 09:17:33persze, mert sokan mondják hogy nem tud weboldalt olvasni, erre hoztam példát hogy igen

amugy nem tudom kibeszél hülyeséget itt a tegnapi találati aránya, tehát kettőnk közül kibeszél hülyeséget? :-D



Ok, köszi. Csak azért kérdeztem, mert jó lenne ha a nyitott témánál maradnánk, és itt a ChatGPT-sportfogadás relációt elemeznénk, és nem másról.

Én egyszerre csodállak, és állok értetlenül a munkásságod előtt! Legutóbb a Pokémon GO-nál éreztem, elment mellettem a világ :D

Légyszi csinálj már egy nyílt hetet, ahol lefordítod nekünk, egyszerű szabolcsi parasztoknak, hogy épp mikor mire kell fogadni. De tényleg nem ezzel a szaknyelvvel, csak a lényeget, amit te szűrtél, hogy pl. Aizawl-Prey Weng x2, 1.45-ért.

Én annyira szeretném ezt érteni, de közben tudom, hogy ez nem az én utam, viszont nem zárom ki, hogy ettől még működik. Vesszek meg, ha indítanál később valami előfizetős részt valahol, még ki is próbálnám, de nekem látnom kell a sallangoktól mentes igazságot előtte.

Egyszer úgy olvasnék tőled egy olyan hozzászólást, ahol leírod érthetően, honnan hova jutottál, mennyi pénzből mennyit csináltál, milyen tétekkel, de légyszi érthetően, tényleg mintha egy átlag szabolcsival beszélnél.
Köszönöm, minden tisztelettel.: oak



Idézetet írta: oakland23 Dátum szeptember 25, 2023, 11:40:15Én egyszerre csodállak, és állok értetlenül a munkásságod előtt! Legutóbb a Pokémon GO-nál éreztem, elment mellettem a világ :D

Csatlakozom!
Ráadásul én próbálkoztam már a ChatGPT-vel, teljesen pongyolán fogalmazva, szinte alap kérdésekkel kezdve, majd a végén nagyon konkrét utasításokat megfogalmazva, de nem tudtam belőle kihúzni semmi értelmest.
Adtam neki pontos linkeket, és az adott oldalról ember számára egyszerű adatokat akartam visszakérdezni, de képtelen rá. Mindig ilyen válaszokat kapok:

"Sajnálom, de jelenleg nem vagyok képes közvetlenül böngészni az interneten és ellenőrizni az adott weboldalt, hogy azon meccsek statisztikáit elemezni tudjam. Az említett feltételek alapján csak az adott weboldalon található friss adatok alapján lehetne megkeresni azokat a mérkőzéseket, amelyek megfelelnek a kért feltételeknek."

claude alá készitettem egy predictor botot Sportpredictor7 néven keressltek a poe.com-on

a naplomban feltettem egy uj promtot ami alapján teljesen emberként fog reagálni ( bing alatt jo de persze a claude,stb is lehet probáékozni vagy a predictor botommal a sportpredictor7-el)
a pontatlan adatok és rizsa ne zavarjon senkit, ez a kreativ beállitás miatt van, ha leelenőrződ a előrejelzés pontos

annak aki nem követi a naplom

egy kis helyzet jelentés
vettem egy használt hp probook 650-et, tudjátok amiben olusz grafikus gyorsito is van, aksi elég jo, igy most csak ezt használom sportra miután egy hét alatt kétszer kelett vinyot cserélnem az asztali gépre.
Alapvetően maradtam a over1.5nél és első félidő under alá téteknél, többszörös szűréssel, under példa no btts és under 2.5 + footystats prediction ha vana  meccsre, ezek nagyon eltalálják a tippeket.
Értelemszerűen over1,5-re ellenkező szűrés.
A premeccs téteket a 100 körüliről le vettem 30 körülire lustaságból mert inkább élőzök, kb 2-3 egyszerre.
Itt már irt modszerrel premeccs, első 15 perc, első félidő vége, esetleg 60ig perc...de alapvetően első félidőre játszom.
A bard is feljavult példa mostmár videokat is tud elemezni, de vele és a másik kitudjahány chatgpt, you.com, LLM,vicuna,stb botokkal csak manuálisan bevitt adatokat elemzek mert csak abban jók.
Weboldalra továbbra is a bing és a claude jo egyenlőre, a bing válogatos de példa a emlitett footystats, bola,annabet oldalakat megeszi. a Claude mindenevő.
A statisztikákat azért biztonsági okokbol manuálisan viszem be a játék közben és figyelmeztetni kell hogy csak azt nézze mást ne keressen.
erre legjobb a bola vagy a soccesrstat, a soccerstat xG-t is mutat igy egyedülállo a livew statisztikai oldalaon, ezt már nem is kel számoltatni
Premeccsnél a saját modszeremmel is kiszámolom a várhato goloakat, totalo, betistuta,aisport oldalakon is megnézem igy reális képet kapok a már amugyis megszürt meccsekről. ilyen már nincs mint régen hogy a 5-0-ból 0-5 legyen :-D
Mint felrakva több mecs eredményét is látható hogy folyamatos a nyereség.
+ tenisz, de azt nem részletezem mert ott csak a tennisbrainrol kiválasztok egy meccset és az már biztosnsággel játszhato mert az már eleve jó prediktor

ja elfeljtettem a lényeget:
két lényeges dolog hogy érthető legyen a legújabb prompt.
- azzal hogy szimuláljuk az emberi intuiciot, illetve az a kifejezés hogy ne féljen szembe menni a közvéleménnyel nagyban kavitotta a előrejelzést.
Amiota használom többször jártam igy de konkrétan a tegnapi meccs.
Hazai csapatra adták a favorit odds-ot az irodák és oddspedia-n, satöbbi helyeken a nyerő tétett.
Bing a vendéget favorizálta.
Első 10 percben a hazai csapat gól, kicsit mérgelődtem, élő statisztika alapján a Bing csak azt mondja hogy vendég csapat vagy döntetlen. Megraktam a 2x-et. Aztán nem lett gól a második félidő közepéig, 1-1 lett a végeredmény.


Te ezeket, amolyan feljegyzésekként, kizárólag saját magadnak írod?

Pontosságban javult a Claude, Bard, és mostmár a Yandex is. Utobbi időben már meg is haladják a Bing előrejelzési mutatóját. A Binget is folyamatosan módosítják, úgy látszik enm előnyére, persze ez lehet az univerzális előrejelzési prompt miatt is. A Chatgpt manuális statisztikai adatbevitelben jó csak.
A Yandex nagyon szúkszavú a telegramon, weboldali verziója is kevés karakterrel birkózik meg jelenleg, de mint írtam előrejlzési pontossága a többivel megegyezik. Ha valaki követi a naplom látja hogy folyamatos nyereséget biztositanak.

Tehát még január közepén sincsen válasz a tavaly november végi kérdésre.
Ezen a nem válaszoláson is látszik ám a "folyamatos nyereség".
 :beerchug:  :beerchug:  :beerchug:

Én már azt is el tudom képzelni, hogy ő nem is hús vér ember, hanem 'robot'. Akárki valami kérdést feltesz, kérést, válasz soha. Én bevallom, már nem is követem, eleve kb a hozzászólásokból minden 2. szó nekem idegen, másrészt meg kurvára nem látni semmit, hogy épp mire kéne fogadni, és tényleg termel-e hasznot. Nem zárom ki, de én bevallom, elengedtem.

Eddig nem is gondoltam erre de nagyon igazad van oak. Köszi,hogy megosztottad velünk a gondolatodat!  :cya:

Bevezettem a naplomban a legujabb modelt a Gemini Pro előrejlzését, meglátjuk hogy szuperál

Idézetet írta: attila77 Dátum január 18, 2024, 09:24:44Bevezettem a naplomban a legujabb modelt a Gemini Pro előrejlzését, meglátjuk hogy szuperál

 ;D  ;D  ;D

Idézetet írta: Admin Dátum január 18, 2024, 09:31:23;D  ;D  ;D

első tippje nem volt rosz, 38% hasznot hozott (Mindkét csapat szerez gólt - Igen és várható gólok száma O2,5) -)