Legutóbbi hozzászólások

Idézetet írta: jod076 Dátum Tegnap - 14:20:41TIPPMIX

Rögle - Skelleftea /hoki/ - 1X2: Skelleftea    2,80 :ok: 2-3
NY Islanders - Carolina /foci/ - 1X2 + Gólszám 5,5: Vendég és több    3,85 :noway: 2-3
Tampa Bay - Florida /foci/ - 1X2 + Gólszám 5,5: Vendég és több    4,15 :ok: 3,5
UTA Arad - Otelul Galati /foci/ - Ázsiai Gólszám 2,75: Több, mint 2,75    2,64 :ok: 3-1
Fredericia - Aalborg /foci/ - 1X2 + Gólszám 2,5: Vendég és több    2,55 :noway: 2-1
Al-Wehda (KSA) - Al-Hazem /foci/ - 1X2 + Gólszám 1,5: Hazai és több      2,14 :noway: 0-2
Brighton - Manchester City /foci/ - 1. félidő - Melyik csapat kap több büntetőlapot? Brighton    2,69 :ok: 1-0

Super Heinz + 7/3
Alaptét: 10 Ft
Eredő odds: 15086,25
Max nyeremény: 150865 Ft -----> 4 találat 3610 Ft :great:

Fogadás ára 1200+350 = 1550 Ft
2
NBA/NFL/NHL/MLB fogadások / Re:NBA 2023/24
Last post by Pozzato - Ma - 16:28:55
NBA-díjak

Egyre inkább úgy tűnik, hogy ami pár hete kiszivárgott infó – miszerint Jokic kapja az MVP-címet -, nagyon is reális volt, még az összesített végeredmény is a papíron volt. Ezt arra alapozom, ahogyan most alakulnak a díjak, Curry kapta a clutch-díjat, Bobby Portis labdába sem rúgott legjobb hatodik ember díjnál, pont ahogyan előre jósolták. Elkeserítő, hogy a liga mégsem lépett, nyomás sem hatott rá a szurkolók részéről (komoly kampány volt a közösségi médiában Doncic és Shai MVP-címe mellett), ellenben igazak azok a feltételezések, miszerint Adam Silverék szeretnének egy saját Larry Bird vagy Michael Jordan-féle legendát a vezetésüknek. Ez pedig valószínűleg Nikola Jokic lesz, aki kiemelkedő játékos, de kissé szerencsétlenül alakul számára ez, hogy tudtán kívül ennyire nyomják majd őt.

Joel Embiid, a büdösparaszt

Szánalmas Joel Embiid, amit itt az elmúlt egy napban művelt. Az 50 pontos teljesítménye kiemelkedő, jó lett volna, ha itt befejezhetem a mondatot, de sajnos nem lehet... Joel Embiid hozta magát, igazából pályán sem kellett volna lennie, mert amit művelt az első félidőben, arra nehéz magyarázatot adni, bár ő próbált. Nincs mit szépíteni, szándékosan okozott sérülést, teljesen tudatosan... Embiid ilyen Pachulia-féle gerinctelen szarháziba ment át, de ennyinél nem állt meg, ugyanis jött a klasszikus nem is hibáztam és valójában ,,áldozat vagyok" megszólalás. Az ilyen emberek a legveszélyesebbek, akik nem hajlandóak elismerni a hibájukat, majd utána áldozatnak állítják be magukat, hogy de nekik mennyire rossz.


Embiid ugyanis fogta és azt mondta, hogy azért fogta meg Robinson lábát (tegyük hozzá, tudták a meccs előtt a felek, hogy sérült a lába), mert nem akarta, hogy ő maga sérüljön meg azzal, hogy Robinson ráesik. Ordas nagy kamu, tudja ezt ő is, ezért megfejelte a következővel: Bell-parézist diagnosztizáltak nála, ami arcbénulás. Embiid tehát kijátszotta, hogy neki jaj most mennyire rossz, sajnálják, miközben szánt szándékkal okozott sérülést. Hányingerem van az ilyen féreg patkányoktól, mint amilyen ez is. Bízom benne, hogy Thibs összerak majd egy kőkemény védekezést, aztán többet nem látjuk ezt a bohócot a PO-ban. Az lenne a minimum amúgy, ha a liga az idei PO-ra eltiltaná, de értelemszerűen, mivel Embiid egy ilyen kivételezett játékos (tavalyi MVP-díj, fújások), ezért még meg is dicsérik.

A New York-i baráti kör

Emlékszünk még, mikor a 2010-es évek második felében a Villanova Wildcats két NCAA-t nyert (2016 és 2018)? Az egy nagyon jól összerakott csapat volt, egy olyan korosztállyal, akik a periméterjátékot tekintve rendkívül tehetségesek voltak így együtt. A csapat tagjai: Jalen Brunson, Donte DiVicenzo, Josh Hart és Mikal Bridges. Tavaly nyáron az előbbi három összeállt, hogy az NBA-ben is megpróbáljanak maradandót alkotni, Bridges is lassan csatlakozik hozzájuk? Nem véletlen az, hogy a szezon második felében ennyire jól működött együtt a Knicks triója periméteren – miután Hart is kezdő lett -, hiszen éveket játszottak együtt az egyetemen (ott is emlékeim szerint ilyen 100+ meccset).


Miami Heat lemásolta a Bostont

Amennyire nem tetszett a Boston Celtics játéka az első meccsen, ugyanúgy nem rajongtam a Miami Heat triplázós műsoráért, de Spoelstra megértette: csak így győzhető le a Boston. Kétségtelen, hogy nagy taktikus Coach Spo, de ez az irány, amit képviselnek egyre többen a ligában, nagyon nem tetszik, viszont pozitívum, hogy a védekezés végre sok párharcban előkerült a rájátszásban, ezt hiányoltuk az alapszakaszban. Azzal azonban még jó védekezés esetén sem lehet mit kezdeni, ha az ellenfél 40+ triplából 50% felett dob, mert ott kevés az esély, hogy megállítsák őket.

Orlando és a forduló medzsikje

Ez mégis mi volt? Az a csapat, amely első két meccsen épkézláb támadást nem tudott összerakni, most fogta és 121 pontot szórt, emellett 38 pontos zakót kiosztva az eddig abszolút domináló Clevelandnek. Hiába tetszik a Cavs, mint felépített franchise, ez egyszerűen nem fér bele. Az Orlando játékosai újoncok PO-t tekintve, míg a Cavs idén már szeretne legalább a konferenciában döntőt játszani, erre olyan verést kaptak, amire nehéz magyarázatot találni. A Cleveland szurkolóinak amúgy rossz hír, hogy a Cavs első három meccsen nem volt jó offenzív játékban, ha ebben nem fejlődnek, akkor ez a párharc elhúzódhat, mert az Orlando magára talált. 

Doncic és a védekezés

Emlékszünk rá, mindenki által ekézve volt Luka Doncic védekezése, teljes joggal. A nem éppen Rodman-i fizikummal pályára lépő Doncic a defenzív játékban spórolt, maradjon erő a támadásra, illetve nem is volt meg hozzá a testalkata, hogy a pálya mindkét felén hatékony legyen. Shane Tusup viszont azt mondta egy videóban, ha Doncic lejárna kicsit a kondiba, akkor bivaly játékos válhatna belőle. Ez igaz is, mert az esze megvan a védekezéshez, olvassa a passzsávokat, tudja, ki melyik oldalra cselez, mikor akar dobni, csak az a bizonyos akarat hiányzott. Tavaly nyáron Doncic lement a terembe, jött a gyúrás, lépcsőzős videók, továbbra sem egy LeBron James-féle atletikus alkat, viszont a befektetett munka megtérült, posztján ott volt a legjobb védők között, tényleg sokat fejlődött defenzív oldalon.



Ez végül az alábbi mutatóban látszott a legjobban a Clippers elleni második meccsen. Koncentrálhatunk a sok kihagyott dobására, de meg kell említenünk azt is, hogy bárki, akivel szemben védekezett, pocsékul dobott és a végén már váltottak róla és kerültek a Doncic elleni dobásokat. Nem elírás, mindössze 5 pontot dobtak róla a találkozón...  Lehetséges, hogy végre kezdi megérteni a szlovén, hogy nem elég meccsenként 35-40 pontot dobni, meg kiosztani 10-15 gólpasszt, hanem defenzív oldalon is kell az extra?


Kyrie Irving, akit csak most szeretnek meg?

Jót tett neki, hogy elkezdett a kosárlabdával foglalkozni az idióta interjúk után. Lássuk be, amiket csinált ott a top éveiben, azok alapján jogosan nem kedvelték őt. Meglehet, hogy a Ramadán tett neki jót ("Ramadan Kyrie", az is előfordulhat, hogy Dallasban nagyobb a chill, mindenesetre Kyrie Irving a szezon végén majdnem megcsinálta az 50-40-90-et, ehhez jött a 25,6 pontos átlag, de a fun fact nem ez, hanem: sosem volt rajta az MVP-szavazás listáján. Ha megnézzük, akkor hiába hozott több szezonban is jó átlagokat és játékot, volt topcsapatokban, valamiért egyetlen árva szavazatot sem tudott begyűjteni. Lehet az új Kyrie-t már jobban szeretik majd a döntnökök?


Teljes szezonra vetítve, sosem volt még ilyen hatékony összességében Irving, megelem a kalapom, mert tényleg azt gondoltam, hogy vele nettó bukás lesz ez a projekt. Kevesebbet van középpontban, több a catch and shoot dobás, második opció, gyengébb a usage, de ez mind a minőségi játékot hozta el számára. Kevesebb labdát szór el, dinamikusabb vele a csapat, ha megnézzük az idei mutatóit (25.6 pont, 5-5 lepattanó és gólpassz, 1.8 eladott labda, 49-41-90, TS: 60%, NetRtG: 6+), akkor ez egy MVP top5-ös szezon lenne ilyen hatékonysággal, de az is lehet, szavazatot sem kap.

Siakam vs Görög János

Ez a párharc kis túlzással addig tart, amíg Jánosunk vissza nem tér. Pascal Siakam ugyanis kiemelkedő (két meccs, 36 és 37 pont), foghatatlan kategória, Bucks védői csak nézik, mit kezdjenek vele. Az alapszakaszban azért volt jobb a Milwaukee, mert volt János, aki limitálta Siakamot, aki védekezésben is elfogyott ellene. Most garázdálkodhat a kameruni, de amint visszatér a görög, onnantól fordulhat a párharc, kivétel akkor, ha Haliburtonék rá nem jönnek, hogy akár meg is nyerhetik a sorozatot!

Ant és a Farkasok

Ez, amit védekezés címén hoz a Minnesota, ez nagyon finom. Jó nézni, ahogyan Devin Booker csak vergődik, nem találják a fonalat. A második meccs pedig bizonyította, hogy bár jó, ha van egy Anthony Edwards, aki szupersztár potenciál, de ha nincsen olyan napja, az sem nagy probléma, akkor elvesszük az ellenfél könnyű dobásait és bedeszkázzuk a gyűrűt. Ez a Minnesota – ha továbbjut -, akkor kőkemény ellenfele lesz a Denvernek.


Edwards nem dobott jól, de amit védekezésben hozott, az nem volt semmi, szerencsére neki sem büdös a munka, ha kellett, akkor végig követte a labdás játékost, mint anno Dellavedova, aki agyára ment az ellenfeleknek. Látszik a félelem a Phoenix játékosaiban, ezen felül pedig a tanácstalanság is, hogy most mit csináljak, itt egy olyan csapat, amely a '90-es évek védekezését hozta vissza, mi pedig csak triplákat akarunk hozni, de ezek a rohadtak még azt sem hagyják, hogy a labdával átlépjük a félpályát...

Elképesztő, ahogyan működik a Minnynél a zárás utáni leválás, bárki képes fogni az új embert, mert fizikálisan olyan paraméterekkel rendelkezik. Érdemes megnézni, alig hagynak nekik területet, folyamatos a kontakt, de pont annyi ütés, ami még ilyen szinten belefér. Már sokszor félpálya előtt felveszik a labdás embert, aki csak vergődik. Ami miatt pedig kiemelkedő ez a Minnesota: az akarat. Egy elveszített labda után nem mutogatnak vagy faultot reklamálnak, mindenki azonnal megy vissza védekezni, nagyon gyorsan visszazárnak. Nem adnak könnyű kosarat az ellenfélnek. Messze még a párharc vége, simán lehet ebből egy hét meccs is, de az biztos, hogy ez a Wolves nagyon szimpatikusan játszik.
Kedves @Admin átrakták az eredeti tippem holnapra így ha lehetséges tippelek mára egy újat és holnapra pedig beraknám az áthelyezett mérkőzést.

2.tipp

04.26
NBA
Indiana Pacers - Milwaukee Bucks
tipp:Indiana +2,5 pont (overtimeal együtt)
odds:1.25
unibet

3.tipp

04.27
esports - cs2 ESL Pro League
Astralis - 3DMAX
tipp:Astralis
odds:1.23
unibet
4
Pénzügyek / Re:Revolut
Last post by Csenii - Ma - 16:19:50
Idézetet írta: Carpeks Dátum Ma - 11:58:36Valószínűleg nem normális. Milyen befizetési módot használsz? Nálam 20000 Ft befizetése a mellékelt kép szerint zajlik, annyi, hogy így eurót von le a revolutomról, de ha átszámoljuk, az az 50,8 euró még nincs is 20000 Ft.

Nálam nem így néz ki egy befizetés. Forintos a számlám, de befizetésnél kriptoban számolják el. Jeton.com-ra irányít át, vagyis rajtuk keresztül zajlik az átutalás. Eddig is vontak valamennyit, de most már a dupláját vonják. Rákérdezek az unibetnél, hátha felvilágosítanak róla miért vagyok átb*szva a palánkon.
2. Tipp

Labdarúgás,MAGYARORSZÁG: OTP Bank Liga 2024. 04. 26. 20:00

Zalaegerszeg-Puskás Akadémia
Tipp:1,5 gól felett
Odds:1.26
Iroda:Unibet
6
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - sipull
Last post by sipull - Ma - 15:30:11
2024.04.26. 21:15
Portugál Primeira Liga
Gil Vicente - Arouca
Tipp: x2
Odds: 1,50
Unibet
2.
2024.04.26. 21:15
Portugál Primeira Liga
Gil Vicente - Arouca
Tipp: x2
Odds: 1,50
Unibet
Tipp 2 Modus darts super series

2024.04. 26 16:25

Van Velzen - Mulvey Ray
Tipp:1  odds 1.45 unibet
9
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - Giggs
Last post by Giggs - Ma - 15:12:25
Labdarúgás, Hollandia
2024.04.26.  20:00

Willem II - Groningen
Tipp:1.5 gól felett
Odds:1.24
Iroda:unibet
+
Labdarúgás, Hollandia
2024.04.26.  20:00

Venlo - Den Bosch
Tipp:1.5 gól felett
Odds:1.21
Iroda:unibet

Össz [email protected]
10
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - Giggs
Last post by Giggs - Ma - 15:10:11
Idézetet írta: Giggs Dátum Tegnap - 13:01:52Tenisz
2024.04.25.  17:15

Darwin Blanch - Rafael Nadal
Tipp:15.5 gém felett
Odds:1.39
Iroda:22bet
+
Tenisz
2024.04.25.  15:00

Cori Gauff - Arantxa Rus
Tipp:15.5 gém felett
Odds:1.111
Iroda:22bet

Össz [email protected]

Vesztes, +6 pont