A Várda SE az NB.II.-ben 2013/14

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ezt megúsztuk:

A FEB a Kisvárda – Nyíregyháza mérkőzéssel kapcsolatban rendezési hiányosságok, szurkolóinak megbotránkoztató rigmusok bekiabálása miatt a Kisvárdát 50.000 Ft, a Nyíregyházát szurkolóinak pirotechnikai eszközök bevitele és használata miatt 100.000 Ft pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A egyik haverommal, akivel együtt nézzük a hazai meccseket, miközben a Szolnok-Cegléd meccset követtük a neten, éppen arról beszélgettünk közben, csak nehogy zárt kapus meccs legyen a Cegléd elleni találkozó a történtek miatt.
Ebből is látszik mekkora káosz uralkodik a magyar fociban minden szinten. A szezon elején a semmiért súlyos százezreket kellett fizetni, most amikor én is azt mondom indokolt lett volna akár a legsúlyosabb büntetés is, kapunk egy "baráti" ejnye-bejnyét. Csak a videómegosztókon keringő felvételek többet érnek mint 50 ropi.  ;D

Kiestünk!





Zalaegerszeg, 1500 néző, v.: Erdős (Király K., Huszár).

ZTE: Kalmár A. – Preklet (Kocsis A., 17., Bíró A., 87.), Bogunovics, Kovács G., Hajdú N. – Sluká, Holdampf – Frizoni (Babati, 56.), Grbic, Simonfalvi – Vittmann. Edző: Lendvai Miklós.

Kisvárda: Nacsa – Kornutjak, Hegedűs T., Mboussi, Molnár R. – Bognár Zs. – Miskolczi (Irhás, 67.), Farkas M. (Üveges, 33.), Popovics (Brankovics, 67.), Fodor A. – Pavlov. Szakmai igazgató: Révész Attila.

Percek, események

63. perc: Grbic ívelt a tizenhatoson belülre, Hegedűs fején megcsúszott a labda, amely így Vittmann elé került, és ő az ötös sarkáról úgy lőtt a léc alá, hogy a labda a földről felpattanva vágódott a hálóba, 1–0.

90. perc: Kornutjak jobb oldali beadása után Fodor érkezett a rövid saroknál, és 3 méterről a bal alsó sarokba pörgetett, 1–1.

A Kisvárda Master Good 1-1-es döntetlent ért el Zalaegerszegen, ám hogy mennyit ért ez a döntetlen, az csak a később kezdődő Cegléd–Siófok mérkőzésen dőlt el. Nos, a mérkőzés sokáig gólnélküli döntetlenre állt, ami táplálta a várdai reményeket, aztán a 86. percben megszerezte a győztes gólt a Cegléd, amely így három pontra növelte az előnyét a Kisvárdával szemben, és mivel a Pest megyeiek három győzelemmel többet szereztek, a várdaiak ezt a különbséget az utolsó fordulóban már nem tudják ledolgozni. Vagyis, a kisvárdaiak matematikailag búcsúztak a másodosztálytól.


Ennyi volt a nagy kaland....  :(

Többedmagammal nagyon csalódottak vagyunk, hogy így alakultak a dolgok, de ez van el kell fogadni.


Hajrá KISVÁRDA MASTER GOOD! :beerchug:

Záróforduló


Tegnapi szon.hu cikk:

A rossz vége egyben a jó kezdete?

Március vége felé úgy tűnt, hogy az utolsó fordulóig akár ki is harcolhatja a bentmaradást a Kisvárda Master Good, hogy ne kelljen ki-ki mérkőzést vívnia a Cegléddel az NB II-ben. Aztán romlani kezdett az újonc helyzete, olyannyira, hogy a szombaton 18 órakor kezdődő zárómeccs eredményétől függetlenül már nem tudja utolérni az előtte álló riválist, a várdaiak kiesőként lépnek pályára.

Lesznek fejlesztések

– A városban járva hallom, hogy elkeseredettek a szurkolók, én viszont már teljesen túltettem magam a történteken, és a vezetőséggel együtt már a jövőt tervezzük – árulta el Révész Attila, a kisvárdaiak szakmai igazgatója. – Van mibe kapaszkodnunk, hiszen az elmúlt három év álomszerűen alakult a számunkra, aztán most jött egy sikertelen esztendő, amiben azért akadtak szép pillanatok is. Most abban reménykedünk, hogy három évig megint a napos oldalon leszünk, és ha igen, akkor méginkább beleerősödünk, és tovább is maradunk az NB II-ben. A cél ugyanis az, hogy a csapat magját együtt tartva visszajussunk a másodosztályba. Megnyugtathatok mindenkit, a kiesés nem befolyásolja az infrastrukturálisan fejlesztéseket és a TAO-támogatást, vagyis minden adva lesz ahhoz, hogy visszatérjünk oda, ahonnan most búcsúzunk. Sőt, ebben az évben megtapasztaltuk, hogy onnan érdemes csak elkezdeni az egészet, ahol várhatóan egy év múlva tartunk majd a lehetőségeinket illetően.

Vagyis a jelek szerint Kisvárdán nincs világvége hangulat, ugyanakkor az is igaz, a Cegléd elleni mérkőzés aligha a szakmáról szól majd. Illetve...

Megszolgálni a bizalmat

– Tét nélkül játszhatunk majd, és már a jövőt építjük – folytatta Révész Attila. – Nem véletlenül került a csapat mellé a télen Kocsis János, aki az ellenfelek feltérképezése mellett egyre nagyobb szerepet kapott a napi munkában is. Bentmaradás esetén is megkapta volna a lehetőséget, de így is ő lesz az edző a következő szezonban, én pedig maradok mellette szakmai igazgató. Ezt erősítendő, szombaton már ő fog meccselni, de most még én is helyet foglalok a kispadon.





Döbbenetes! "A városban járva hallom, hogy elkeseredettek a szurkolók, én viszont már teljesen túltettem magam a történteken..." Ez az ember vagy hülye, vagy nem normális, más lehetőség nincs. Inkább fogná be a mocskod pofáját és kussolna, hogy mi szurkolók is megbarátkozzunk a gondolattal: KIESTÜNK! Tragédia ebből tényleg nincs, de aki igazán szereti a csapatot azt egy kicsit megviselte a kiesés ténye. Őt nem mert ő csak a pénzt vette ki ebből a csapatból. Nem kicsit sokat!  :noway:

Ez a Kocsis János féle edzőcsere is inkább a pénzről semmint a szakmáról szól. Én nem tudom kiket sikerült feltérképeznie Jánosnak, de a tavaszi eredményeink bizonyítják mennyire volt sikeres ez a tevékenysége. Arról nem is beszélve, hogy neki "múltja" van Kisvárdán.  :noway:

Tippem: A kialakult helyzetre való tekintettel több tippem is van a mérkőzésre.

    1., Sok szurkolót nem fog már érdekelni ez a bohóckodás. Max. 500-an leszünk. (60%-40%)
    2., Révész és stábja ellen tüntetni fognak a szurkolók, amely akár "anyázásig" is fajulhat. (70%-30%)
    3., Meccsnap= rossz idő. (95%-05%)

Micsoda? Hogy foci meccs lesz? Jah, az már itt keveseket érdekel.....


Hajrá KISVÁRDA MASTER GOOD! :beerchug:

Lassan kellene nyitnod egy új topic-ot Várda64, mert holnap indul a bajnokság.  ;)

Elnézve ezt a mezőnyt, ha kicsit nem figyeltek oda, akkor jövőre simán az NB1-ben lesztek. Aztán majd az új stadionban lehet nyomatni.... :)

Tényleg, van valahol lehetőség arra fogadni, hogy ki lesz a 3.? Mert a Gyirmót tuti befutó erre a helyre.  ;D