Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ciao

Jó volt a tegnap. Esélyem sem volt nézni a Levantét (ült az előzetes tipp); 2:0 után nem szálltam be a Lipcse meccsébe (itt is ült az előzetes meglátás – fix hazai) – 2:1-nél gyorsan mentem volna rá, erre rögtön 3:1, elengedtem.
Inkább az Uniont néztem 1:2-től, és nem tudtam eldönteni a 3,5 overt, inkább hagytam, a vége 2:2 (itt is ült az előzetes x2)
A Dortmund meccsét már nem engedtem el 2:1-nél 3,5 over jött, az előzetes 1x a hajrában megégett.
Barcát nem néztem, Granada hozta az 1x-et (előzetes megérzés).
Nagyon jó focit tolt a Real, a 20. percben raktam a hazait, 1,30 helyett 1,47-en – sima volt nagyon!

Ma csak este érek haza maradt hát:
Inter – Lazio

Szerintem 1-es, – egy overre is jó lehet a 2. félidőben

Villarealra írtam gurut 1,5 overre

Este jövök, cső

sound

Sziasztok

Tegnap igen lefárasztott az Inter meccse, amúgy sem voltam a toppon. Ezért aztán nem fogadtam semmit sem, ami még mindig jobb, mint egy rossz üzlet.
Borzasztóan elfáradtam a hülye fociban az Inter meccsén. Ez a letámadlak, meddig jutsz, majd vissza letámadok és te hol rontod el típusú játék kivette az idegemet. Tulajdonképpen mindkét csapat arra ment rá, hogy hol hibázik a másik, hol és hogyan lehet könnyű helyzetet találni. Nem volt így domináns csapat, nem volt így se tudatos támadásépítés, se kontrajáték. Közben nem tudtam figyelni a Villarealra se, sőt a szemem a gondolataim is kifáradtak.
Pedig a spanyol bajnokin lett volna keresnivalóm az overrel 2:1 után, addigra viszont inkább kikapcsoltam a meccseket elaludtam.

Tanulság: öreg vagyok már ahhoz, hogy este két meccset egyszerre lekövessek és lereagáljak...
Tanulság 2: Észrevettem, hogy a sikeres üzletek nagy részét foci meccsen az 55-70. perc között szoktam megkötni. Ha ekkor a találkozó 0:0, vagy 1:1-al áll, elbizonytalanodom és általában rossz overeket kötök. Igyekszem hát ezeket kerülni.

Tegnap mindkét eset fennállt,( bár az Atleticóra kifáradtam, ott meglehetett volna..), a 1,5 overes kezdőguru hibátlan nyugodt kezdés volt 2022-re.

Írom a mait:
Espanol – Elche

Elvileg hazai és sima 1,5 over! Nézem és írom.

üdv,
sound

10,5 szöglet over az Espanol meccsén  1:2-nél
6 szögletnél 1,59

Sziasztok

Rosszul kezdett az Espanol, majd teljesen beszorult az Elche. A barcelónaiak a félidő végét megtolták és szépítettek. A szünetben eldöntöttem, hogy nem várom ki a gól overt - 55-70. perc -, mert egyoldalú a meccs. Nem tetszett a szöglet over. Hat volt az első játékrészben, s 9,5 csak egy irodánál volt 1,22-ért. Keveseltem a szorzót, és a 10,5 1,54 volt – azt meg kockázatosnak éreztem: pl korán egyenlít az Espanol és 2:2 után megül a meccs.....Végül kötöttem a 48. percben, s a 74. perceben megvolt a 10. Aztán hosszú csend...végül lett 13.

Ma
Írtam gurut a Cagliari – Bologna – biztonsági 1,5 over.

Van két kosármeccs, ami bizsergeti az agyalapom:
Barcelona – Milano

151-re lőttem az overhatárt, az irodáknál 152-vel fordul. Nagy kérdés, hogyan dobnak, elvileg a spanyolok simán kell nyerjék a meccset.

Bayern – Kaunas

150-re lőttem és az irodák is – itt is fix 1-es a meccs. Nézem, hátha meg tudom verni valamelyik irodát.

üdv
sound

1,53 149,5 under a Bayern meccsén
1. negyed után 31 pont van.

Sziasztok

A tegnapról pár szó:
A Bayern kosármeccsén pocsék volt az első negyed dobószázaléka 149,5 overrel szálltam be – szerencsésnek gondoltam magam. Minden rendben is volt félidőig, azonban a 3. negyedben kiszakadt a gólzsák, volt olyan perc, hogy 9 pont esett be a gyűrűkbe...Úgy voltam vele, hogy ez már kalap, meg a bot 115-el indult a 4. játékrész. A harmadikban 48 pont esett – átlag 4,8/perc.
Gondoltam, hogy végem van. A németek azonban a 10 pont körüli előny tudatában végig játszották a támadóidejüket, a Kaunas meg kapkodott, gyorsan próbált zárkózni, így a záró játékrész megint pocsék dobószázalékot hozott: 24 pont – így 10-el voltam jobb, mint ami kellett volna. Sikeres üzlet, a 4. periódus közepén 3 perccel a vége előtt nyugodtam meg!
A kosármeccs szünetében kapcsoltam Cagliariba...hát mondom ez olyan, mint a Gyirmót-Mezőkövesd színvonalában. Véletlenül kikapcsoltam a telómon az értesítéseket, így 0:1-nél néztem rá legközelebb, majd a kosármeccs végén 1:1-nél. Akkor újra néztem a meccset, ami olyan rossz volt, hogy inkább kikapcsoltam...a vége 2:1. Csak behúzták a hazaiak. Jobb, hogy nem láttam végig a meccset – a guru ült!

Ma
Alapban azt terveztem, hogy péntekig no foci, csak kosárlabdát matekozok, Azonban a spanyol és az olasz szuperkupára csak ráhörgök:

20:00
Barca – Real

Rijadban.

Szerintem nem kérdés, hogy a Real jut be a döntőbe! Meccs előtt 1,50 a madridiak továbbjutása – Ancelottiék most sokkal előrébb járnak, mint a katalánok, s nagyot fociztak a Valencia ellen legutóbb!

21:00
Inter – Juve


Chiesa nélkül a Copa címvédő Zebrák. Az Inter agresszív letámadós focijával hasít, s ráadásul Milánóban van a meccs. Szóval alapban ,,hazai" a kétesély 1x – 1,23 – nem tetszik. Viszont az indulat ebben a párosításban adott: tavaly a coppa első meccsén 8, azután a május bajnokijukon 10 lap is volt. Most 4,5 a határ – itt azzal számolok, hogy elgurul a feleknél a gyógyszer!

üdv,
sound


1,67 Reál jut tovább 1:1-nél.

Sziasztok

Rendesen jó volt a tegnap is! Egy bajom van: fárad a szemem. Este már nagyon érzem, hogy nem fogom a streameken az adatokat.
A Real továbbjutását, már 0:0-nál kötni akartam, vártam, s mikor vezettek csak arra tudtam gondolni, hogy ezt elbasztam...-aztán egyenlített a Barca és be tudtam szállni 1,67-en! Az igazság az, hogy végig úgy voltam vele, hogy ez meglesz! Ancelotti taktikailag és csapatként diadalmaskodott. Engedte a területet a katalánoknak, azok meg jöttek is előrre, így labdaszerzés után mindig benne volt létszámfölényes lerohanás lehetősége. Tulajdonképp mindhárom Real gól ugyanígy esett, míg a Barca első egyenlítése mákostészta kategória, a második meg egy pontrúgás utáni védelmi hibából esett. Kroos, Modric és Valverde megint nagyot ment, Mendy átjátszhatatlan volt, Vinicius és Benzema meglőtte a gólját, Rodygo meg....nem. Xavi 1:2-nél mindent felpakolt, hogy egyenlítsen, s 2:2 után benne lehetett volna egy barcelónai győzelem is. Kihúzta a Real és a hosszabbításban már nem volt ember, akit beküldhetett volna Xavi. Ancelotti a 90 perc után rendezte a sorokat, a katalánok megpróbálták a ráadás elején eldönteni a párharcot, és egy nagyon könnyű gólt adtak a madridiaknak.
Az Inter meccsén nem jöttek a lapok, pedig mennyivel jobb volt az iram, mint a Barca-Realon...Aztán vezetett a Juve, és könnyű 11-essel egalizált a bajnok (szerintem nem volt az...). Továbbra sem durvult be a meccs, és a lefújás után erőm nem volt végignézni még egy hosszabbítást. Simán kikapcsoltam ....- röhejes nem? Nem éreztem benne az üzletet/pénzt és nem érdekelt ki nyeri meg a kupát. Most néztem, hogy az Inter.....

Ma

Csak a másik spanyol elődöntőre gyúrok, egy hónappal ezelőtt azt mondtam volna, hogy Atletic, most azt mondom az Atletico megy tovább. Nem csak Simeone és a rutin, meg az évek. Jól indult számukra a 22-es év, és Suarez is visszatérhet a kezdőbe. Két 4-4-2-es felállás csap össze és az egyéni kvalitások jobbak a matracosoknál. Szerencselovagok húzzák be ikszre! ..én nézem, és a Tico továbbjutását próbálom elkapni, ha úgy alakul a meccs! A szorzó 1,44-el nyit, ez sem rossz, viszont látni kell a meccset – minek szórjam a megtermel profitot: jelenleg 27 % feletti a januári ROI az éles fogadások után.

üdv,
sound

Sziasztok

Tegnap néztem a spanyol szuperkupa elődöntőjét. Hááát...A bajnok dominanciáját vártam, s nagyon nem így lett, így eszem ágában sem volt beszállni a fogadásba. Aztán vezetett az Atletico, és míg a bilbaói kapus balszerencsés volt, addig Oblak tartotta a lelket a matracosokban. Gyengén győzködtem magam a szöglet, vagy gól overről – azonban a 62. perc után nem volt szöglet vagy 12-13 percig, és míg az Atletic erőlködött, addig Simeone csapatában nem volt benne a gól. Aztán 4 perc alatt 2:1, és ki is kapcsoltam – ez nem az én meccsem volt! Nem fogadtam.

Ma
Dortmund – Freiburg

Elvileg, sima overes meccs. Remélek egy jó forgatókönyvet, pl: félidei 0:1; vagy 1:2 és akkor könnyű lesz a szöglet/gól over piac! A hazai győzelem kötelező lenne, meglepne, ha teljesen le tudná uralni a meccset a Dortmund és meggyőzne arról, hogy pakoljam rá a tétet.

üdv:
sound

Sziasztok

Tegnap a várnál később értem haza, s már 2:0 volt a Dortmundnak, majd három...be se kapcsoltam elengedtem simán.

Ma
 Sűrű a nap sok jó esemény van, az ember alig bír szelektálni. Családozom szerintem ezerrel, kutya túra (lesz vagy 11-12 km), hamarosan indulunk, sövényt is nyírnék (780 nm-es telek teljes kerülete kívül belül...-szerintem lehet kihagyom). Vissza a meccsekhez:

15:30
Union-Hoffi

Szerintem 1x – lehet, hogy nem tudom nézni, ahogyan kilátásaim vannak a délutánra...

18:30
Gladbach – Leverkusen

overes meccs. Alapban szerintem lehet tolni az 55-70. perc közt az overt.

20:00
Feyenoord – Vitesse

Nálam a nap fő meccse. igazi rangadó Hollandiából, a 3. fogadja a 4. helyezettet. Megnéztem mi van, ha a rotterdamiak kaparnak, mint állat. Legutóbb 13:0 volt a szögletarány nekik a Heerenveen ellen. Vitesse- Feyenoord meccsen ősszel volt 15 sarokrúgás (9:6 arányban). Most azt várom, hogy a félidőben nem lesz 3:0 (lsd tegnap Dortmund), és lesz kb 5 szöglet, s akkor fogok egy 9,5 vagy 10,5 overt 1,4-es szorzó fölött.

20:45
Juve-Udinese

Zebrarangadó, amelyen kötelező a hazai győzelem 1,4-en nyit a piac.

üdv:
sound


1,36
1,5 over Gladbach meccsén 0:1-nél

Sziasztok

Tegnap Uniont ahogy kell lekéstem, az 1x megállt.
A Gladbach meccsén, ha nem is könnyen, de jött az over 1,5 – zsinórban ez volt a 10. jó fogadásom, hiba nélkül 2022-ben!
Néztem a Feyenoordot: végig jobb volt a Vitesse, a félidőben 0.0-nál volt 2 db szöglet. A 6,5 overt kellett volna bevállaljam 1,65 körül a szünetben. Nem vállaltam be, mert mondom lő egy szerencsés gólt a hazai csapat és ráül akkor kampó. Végül a vendégek lőttek és 9 lett – lehetnék bátrabb.
Korán vezetett a Juve, majd végig dominált az Udinese. Hülye foci volt: tartotta a labdát a torinói csapat, kicsit olyan érzésem volt, hogy nem akarnak semmit, csak azt, hogy lecsorogjon a meccs. A vendégek egyre bátrabban támadtak le, és a Juve meg rendre megzavarodott. Na mondom itt ezt nem nézem tovább, nem éreztem a csapatokban azt, hogy lenne még gól, kikapcsoltam – gól pedig lett 2:0.

Ma
Az egész délutánom lecsó! Jó, ha este a spanyol szuperkupadöntőre odaérek.

19:30
Real – Bilbao

Az a véleményem, hogy a madridiak megnyerik a trófeát (1,36). A sima győzelmük 1,70. Utolsó két egymáselleni meccsüket megnyerte Ancelotti csapata, mindkettő nagyon szenvedős volt:
2021. december 01 – otthon 1:0
2021. december 22 – Bilbaoban 1:2

Közös jellemzőjük volt, hogy vezetése után nagyon beszorult a Real és nehezen húzta ki a meccseket a végéig, végül kihúzta. Ha a Valencia elleni játékot látom a pályán Benzemáéktól, akkor pakolom őket 20-30 perc után.

20:45
Atalanta – inter

Fix over buli...-nak tűnik. Szerintem az is lesz! Azonban nem árt az óvatosság, mert ilyenkor szokott kicsúszni egy rossz, érthetetlen meccs. Nézem, a könnyű over reményében.

üdv,
sound


Sziasztok

A tegnapi napról:
lemaradtam a Realról a fene egye meg. Mikor hazaértem este 8 után már vezetett a Madrid. 2:0 után pedig elveim alapján el kell engednem. Nagy kár, az első 30 percért, mert 0:0-nál a királyiak szuperkupa győzelmét biztosan 1,4 felett lehetett volna kötni.
Az Inter meccse szót sem érdemel – mindenki szopta az overt, meg a hasonló üzleteket. Írtam a naplómban, hogy ez bizony fázós terep lehet! A 60. perc környékén az x-ért szakadt a szívem meg:
Nem fogadom a döntetlent, mert egy pillanat alatt elmegy akár a 93. percben: elég egy 16-oson belül szerencsétlenül felpattanó labda kézre 11-es és cumi cunami. Felmerült bennem egy megegyezéses x elmélete is a meccs kapcsán...

Ma:
Olaszországon a fókusz, hazaérek este 18:00-ra, így adott lehet az üzlet.

Milan - Spezia

Annyi fontos hiányzója van a hazaiaknak, hogy sorolni is fárasztó...Ennek fényében a fix 1-es 1,3-ért, hááát. Hülye mérce a Napoli, aki győzött Milánóban decemberben, hogy aztán a Spezia leverje a Maradona Stadionban. Mit várok? Szenvedést! ..és könnyű szöglet overt a 2. félidőben.

Fio-Genoa
A Griffek padlón, a Violával meglepetésre felmosott a Toro...nagyon! Majd továbbjutott a Napoli ellen a Coppában 2:5! – hosszabbítás után. Nos ez a meccs szerintem fix 1-es. 1,40-en nyit, s ha benne lesz a játékban a különbség a firenzeiek javára (várhatóan igen!) akkor rá kell menni.

üdv,
sound

1,5 over Milánóban 1:0-nál
Előre cserélt a Spezia, 1,34-en kötöttem

Clippers meccsén 5 pont/perc az átlag a meccs elején az 240!!! ha tartják.
205 overt fogtam  1,33-on


beszarok 1. negyed 67 pont!