Elvek, Gondolatok és fogadási szokások + TIPPEK SOUND-tól

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok

Tegnap is jó napom volt! Jöttek a guruk, pluszos lett az első idei hónap, 3. helyre kerültem az SPFLIgában, és kötöttem egy könnyű overt a Lakers meccsén.
Sikerül jó ritmusban beszállni az Atalanta kosármeccsébe, ahol őrült módon estek a kosarak – átlag 6 pont körül az első negyedben. A 221,5 over sima üzletet adott! A vége 250 lett, átlag 5,2-es percenként.
A Bulls-nál nem tudtam verni a bukikat – pl 1. negyed 64 pont, ugyanez a Lakers meccsén volt 77!. ...és fölfelé lőtték folyamat a chicagói meccset, azaz kevesebb pontnál is (mint az atalantai meccs) a 224-225 overek 1,17-1,28 között lifteztek. Mellette a másik oldal a 253-254 unter adott volna 1,35 fölöttit. Nagyon nem tetszett. A vége 246 lett, de beszartam volna a 2. negyed 74 pontja után egy underral. Alap. NBA – under? NEM

A Basel pontszerzése a megkapott 11-es és a luzerni kiállítás után egyértelmű volt. A Fradin kellett kicsit parázni, mert az első félidőben volt kapufa, kihagyott ziccer is. Végül underes lett, és sokkal jobb meccset adott, mint a Puskás-Fradi.

Ma
Zárom fogadói szempontból a januárt.
22 üzlet, 3 hiba
29,1%-os ROI


Soha rosszabbat, ha így folytatom 1,5 év múlva nem lesz semmi gondom az életben...-legalábbis pénzügyi nem!
A guru 5%-os ROI-t csinált...hiába események előtt nehezebb!

A GURU-hoz kidolgoztam egy új tétkezelést. A lényeg, hogy a standard játékomat megtartom, nem lesz stílusváltás! CSAK...:
ami eddig tétben:
1,2,3 – volt, az ezután
2,4,6 vagy 3,6,9 – utóbbi esetben a 6 mellett az 5 és a 7 is bekerülhet, mint tét!

Elvileg visszaszámítva az elmúlt éveket a ROI nem fog gyökeresen változni (ez volt a fő célom), illetve nagyobb lesz az egységnyi hozamom, ha a játék ugyanúgy ül, mint 3 éve! A magasabb hozam = több pénz

Remélem lehetett követni!

Ma még itt ez az SPFLiga – figyelnem kell, mert rég nem nyertem itt valós pénzt. Azaz este 6-9 közt résen leszek ki mit vállal még be, szükséges-e überelnem a 3. hely megtartásáért?
Vannak fogadás ötleteim, viszont feleslegesen nem kockáztatok.

üdv.:
sound


Sziasztok
Tegnap belenéztem és elengedtem a Vasas – Diósgyőrt...

Ma
Euroliga piacokat matekozok, a forgatókönyv a szokásos.
21:00

Szerintem egy könnyű overrel verhetőek lesznek élőben a bukik. Legutóbb is fiestát rendezett a Barca, végig öröm kosárlabda volt a Lyon ellen, és a Realt is elkapták idegenben. Nos az over határ nálam 152-154 körül van, szerintem a 21-22 pont negyedenként várható a katalánoktól, az ugye 84-88 és ha csak 70-ig jutnak a németek akkor az már jó. A bukik 152,5-re lövik, én azt gondolom felette lesz, mindenesetre jó, hogy a 143,5 over 1,38-on van! Szerintem itt lehet pénzt csinálni!



Zvezda
Baromira 144/145-re számoltam (ezt átszámoltam többször is), s a baj, hogy a bukik is! Októberben 141-ig jutottak egymás ellen. Talán egy 133,132-es overrel nem hibázunk, illetve egy 153 alatti fogadás is biztonságosan jöhet. Nagy kérdés, hogy a Milano tud – e irányítani, akkor underes lesz! Ha a szerbek akkor meg overes szerintem. Mindenképp odaülök, nézem, számolok!

A Baskonia meccs érdekes lehet 20:30-tól. Nem tudom belefér-e nekem! Ha a Zvezda-Milano-ra kötök, akkor aligha. Mindenesetre otthon a Baskonia nagyon overes 158, viszont a Zenit underes (143) idegenben. Az oroszok az esélyesebbek...hm. Máshogy számolva 148,5 lehet az over határa. A bukik 150,5-re lövik, s meccs előtt a 159,5 under tetszik, s az 1,36. Nézem matekozom, ha a szerb meccsen úgy érzem, hogy nem tudom verni az irodákat.

üdv,
sound



149,5 overt 1,52-n fogtam Baskonia meccsén.
Első 3 perc 15 pont...200 nem lesz azért....

Sziasztok

Tegnap nem tudtam elkapni a Milano kosármeccsén Belgrádban a bukikat. Az történt, hogy 2 perc alatt volt 3:0 és folyamat be akartam szállni a 153,5 underre, folyamat kidobtak. Betöltött kidobtak és ez újra és újra. Aztán letiltott és 6 perc után is 3:0 volt!
Aztán kijöttek köthető 131,5 underrel. A meccs nem dőlt el, az olaszok underesre hozták, azonban adott a veszély: ha a Zvezda kihozza ikszre, pl 63:63, akkor leszopat az under, és legyünk őszinték, ez bőven benne volt a meccsben, mint lehetőség. A vége 120 – 57:63...

Szórták viszont a Baskonia meccsén, talán 2,6,7 – valahogy így emlékszem percenként. Négy perc 20 pont volt a kerek 5-ös átlag. Az ugye 200...Nos gyorsan kötöttem a 149,5-et, aztán dobtak 1,48-on egy 146,5-et is talán 7-8 mp-ig. Lényegében aggodalomra nem volt okom, illetve....a 3. negyedben hat perc alatt volt hét pont. Kicsit paráztam, ekkor fordult meg a találkozó az oroszok javára, a 3. negyed is 32 pontot hozott. A negyedik előtt kellett 24 pont, négy perccel a vége előtt meg is volt. Az ilyen üzleteket szeretem.

A Barca olyan volt, mint a Zvezda. Első negyed 9:9!!! Nincs az az Isten, hogy beszálljak. A vége hazai győzelem szűken 137 pont – előtte 152-re lőtték be...A 137-ből 51 pont az utolsó negyedben esett....szopatás! Felismertem – elengedtem!

ma
20:45

Celtic – Rangers
Minden fociőrült kiéhezve erre az eseményre megy rá! A tét is nagy a kékek 2 ponttal a zöldek előtt! Mindkettő eszelős szöglet overeket tol – hát nem tudom, sokszor előfordul, hogy két domináns csapat játszik egy rossz taktikus meccset. Alap mindkét félnél akár a 12-16 sarokrúgás meccsenként, s most 10,5-re lövik az overhatárt! Szerintem veszélyes – belenézek, ha a kosármeccseken nem tudok könnyű piacot találni!

20:00
Alba – Kazany

Elvileg az oroszoké lesz ez a meccs. Ők underesek, az Alba otthon halovány, viszont overes nagyon (160/meccs). Magam 151,152-re számolom a határt, ha a Kazany ledominálja, lehet 140 se lesz! Az irodák 156,5-re teszik a fordulót – szerintem hibáznak! Azzal számolok, hogy az oroszoké a meccs és még nagyon az elején egy 163 underrel könnyű hasznot csinálok.

20:45
Győzni fog a Real! Vélhetően overes meccsen, magam 153-ra kalkulálom igazi pontcsatában az overhatárt, itt lehet felette, mert a görögök is képesek megszórni magukat. Az irodák 154-re kalkulálnak, azaz nem vagyok előnyben ezen a piacon. A 147,5 over 1,35-ön tetszik meccs előtt, viszont szerintem tudok ebből 1,50 körülit is fogni, ha jól alakul a forgatókönyv!

üdv,
sound




Rosszul indult a Reál meccs! Be fognak indulni! 139,5 over 1,53!

még van 70 perc a skót rangadón
9,5 szöglet 1,38 3 van és 1:0

Sziasztok

Töprengtem a tegnapi két sikeres fogadás után egy kicsit:

Úgy lehet csak sikeres üzleteket kötni, ha a tipp (befektetés) mögött, valós információ, várható, majd kialakuló forgatókönyv elképzelésünk van.
A bukmékerek hosszú távon verhetőek, ha tartjuk az elveinket.
Gondolkodnom kell a letiltás veszélyén! Most többnyire az UNIBET-nél tolom, és a tőkémet három hét alatt gyakorlatilag megháromszoroztam. Ha így megy tovább 3-4 hónapon belül reális veszélye van a letiltásnak....-ki kell találnom, hogyan ,,pihentetek" egy számlát! Ezért lehet, hogy nem játszom most náluk és inkább feltőkésítem (még befizetek) a számlámra, a tétnövelés generálása miatt.

Tegnap:
Forró üzletként nézhetett ki a Real kosármeccse. Magam azonban a katasztrofális első negyed és a félidő után is azt gondoltam, hogy nem létezik, hogy nem lesz 40 pont feletti negyede ennek a két, amúgy Euroligában overes csapatnak. Az, hogy egy Real 1 félidő alatt 24-et dob, az lehetetlen! Többet jobbat vártam tőlük, főleg 3 pontosok terén, s tudtam, hogy a 2. félidő más lesz, ezért nem fostam a 139,5 over miatt. Tudtam, hogy fordítanak majd a spanyolok és a vége szoros lesz, ezért súlyos utolsó perc (büntetőzés, gyors rádobások) várhatóak lesznek, mindkét oldalon. Nos egy kicsit gyengébb volt a harmadik negyed (39) pont, összességében 101-nél jártunk és kellett egy 39 pontos utolsó negyed. Mondom, most 40 fölötti kell legyen, mert olyan nincs, hogy nincs! Az eleje jó is volt, kellett a 4 pont/perc, így nyitott: 5,6,2...aztán a negyed 8., 9. perce szarul sült el. Kicsit elfújták a bírók, sok volt a durvaság, kevés a játék. Az utolsó percre kellett még 8 pont, ekkor sem fostam – jönnek az odaütések! Aztán nem nagyon faultoltak...mondom para lesz! 7 mp-el a vége előtt kellett még 2 pont! Lett 4!
Maga az üzleti lehetőség adta magát, és jól is kötöttem! A Real főleg az első félidőben a rossz tripláival nehézzé tette a végjátékot!

A kosármeccs közben belenéztem a Celtic-Rangersbe! 1:0, három szöglet 25. perc. Sima lesz a 9,5 over, mert a vendégek fordítani akarnak küzdenek és sok van hátra, s alapban 14-16 szöglet van a felek meccsein. Nos félidő 3:0! (ez nagy baj volt a tipp szempontjából), viszont volt 6 sarokrúgás. Megült a 2. félidő 60. percig semmi, aztán a cserék feldobták a rangadót, a vége 10:2!

hosszú lett a poszt, hamarosan írom a mai tervet!

üdv, sound

Sziasztok

Írtam egy gurut a Bilbao-Real meccsre 1x
indoklás ott.

A másik spanyol kupameccs
Sociedad-Betis – érdekessége, hogy maga a párosítás overes, viszont egy egyenes kieséses kupameccsben, azért benne van a veszély. Azt gondolom, hogy akkor érdemes itt gól over üzletet kötni, ha megfelel a kritériumnak a forgatókönyv, ami nálam a következő: legyen az 55. percben egy gólos előnyben valamelyik együttes!

Kosár Euroliga
20:30
Milano-Fener

Az van, hogy a Milano egy underes csapat és valószínűleg megnyeri a meccset, mert a törökök nagyon halványak idegenben (2:7), akkor viszont a Fener kapja a kosarakat. idegenben a Fener 155-öt átlagol. Ezt a meccset én 148-150 körülire mérem, az irodák 148,5-él fordulnak át. Szerintem élőben még az elején el kellene csípni egy jó undert. Esemény előtt a 159,5 alatt 1,32-őn biztonságosnak hat.


Barca – Pana
Alapban 153-155 körülre számítom. Látni kell, hogy a hazaira dobott szorzó 1,05, azaz fix 1-es, viszont az is van, hogy nehezebben hozzák le a csapatok a tuti győzelmet, lsd tegnap Real, vagy legutóbb a Barca aki egy váratlanul nehéz underes meccsbe bonyolódott a Bayern ellen (ez ritka!!!). Szerintem itt rá lehet majd menni az overre, mert ritka, hogy nem elég potens a katalán kosárcsapat, s csak 70 pont körül termel, inkább lesz az ma 80 felett szerintem!  ..és az irodák: halványan lövik fölé 155,5-nél van a határ. Viszont meccs előtt egy 146,5 felett 1,35-ön biztonságos! Menet közben ez remélem (vagy hasonló 150 alatti over kimenet), lesz magasabb hozammal is.

üdv, sound


142,5 overt fogtam Barcán 1,49-en
Betisről lecsúsztam...

Sziasztok

Zsinórban a 11. jó fogadásom volt meg tegnap, azaz 11:0. Előtte is emlékeim szerint talán egy 12:0-s sorozatom volt mikor jött egy rossz üzlet!
Tény, ami tény – nagy módszertani/elméleti váltást csináltam január első hetében. S hát szerintem nem kell megmagyaráznom a sikert – a ,,titkot" viszont megőrzőm.

A tegnapról (a reflexió mindig fontos!):
Alapban szívtam, mert belebonyolódtam az egyik gyermekem online szülői értekezletébe 18:45-től...s bizony 20:40 körül lett vége. Megcsúsztam.

Láttam, hogy a Betis 1:0-ra vezet, elment a fejemből a 20:00-s kezdés, és először a Milano meccsét kezdtem számolni, visszafejteni. Nem volt könnyű, mert meglepően domináltak a törökök és meg is nyerték (3,40!) – szóval underre és hazaira mentem volna. Nem voltak jók a feldobott underek: 138, 139 körülieket találtam a piacokon – s rohangáltam ezer felé: bet365, Unibet, Sportingbull, Tippmixpro. Kerestem valami tisztes 144 körüli biztonságos undert 1,30 körül...nem sikerült. Közben kezdődött a Barca is (szokásosan rosszul!). Egyszerűen lecsúsztam a san sebastiani 2. félidőről. Mikor észbe kaptam, hogy ott van nyerési esély. 55. perc 0:1, adja az over. Odakapcsoltam 58. perc épp ismételték a másodikat – lecsúsztam.

Nehéz volt számolni a katalánokat, mert rendre underre jöttem ki. Kötöttem is volna 160 felett, viszont 155 volt a max amit jó szorzón adtak. Alapban overezni akartam (így készültem lsd feljebb), végül a 142-re fizettem be. Kicsit bántam, mert aztán korán eldöntötte a Barca. A félidőben volt 70, ami nem valami bíztató, és közte volt 20! A 3. negyedet sem nyomták meg (35), na mondom ez itt kuka lesz, mert ilyenkor jön a buli labdázás és szar 30 pontos negyed. Szerencsére a Pana komolyan vette, és 1,5 perccel a vége előtt leesett a tipp – 41 pontos utolsó negyed, ami az egyetlen negyven pont feletti játékrészt hozta (Barcánál 2 minimum szokott lenni – ezzel azért kalkuláltam!).

Az első félidőt is néztem a Bilbao-Real meccsen! Guruztam 1x-ben! Vezethetett volna 1-2 góllal a hazai csapat a szünetben. Valóban nagyon tompák voltak a madridiak dél-amerikai játékosai, különösen Vinicius és Casemiro. A végén lett 1:0 – így sikeres üzlettel kezdtem a hónapot.

sok érdekes esemény van ma, készülök és hamarosan megírom a tervem/gondolataim.

üdv,
sound


Sziasztok

Írom a mait
Szerintem az MTK-ZTE egy simán overes kiesési rangadó lesz. Márton Gábor és Waltner is megy előre, a 2. félidő könnyen lehet, hogy fogható lesz!

A Baskonia-Olymiakos meccset alapban 154 overre számolom. Szerintem egy könnyű overt lehet itt csinálni 156-ra árazzák a fordulót a bukik. Meccs előtt egy 146,5 1,35-ön imponáló

Kivannak a sorozatterheléstől a csapatok, és a Real és a Zenit sem kivétel. Két hozadéka lehet: szétesik a védekezés, és/vagy jó szarul dobálnak. Magam a fordítót 149-re számoltam az irodák 152-re. A Real egy nagyon rossz dobóteljesítménnyel győzött nehezen kedden, az oroszok lendületből jönnek Madridba, s annak ellenére, hogy megszórták a Baskoniát underesek, a Realhoz képest. Szóval egy erős undert gondolok, pl 160,5 1,40-en van, s egymás ellen legutóbb októberben 143-ig jutottak!
Egyetlen veszély a hosszabbítás, ami viszont benne van a pakliban.

üdv, sound


149,5 over
Baskonia meccsén 1,49

163,5 undert fogtam
1,61-en a Reál meccsèn
46 pont az első negyed, jönnek sztem a betli negyedek

Sziasztok!

Tegnap jött egy törvényszerű hiba! A Baskonia meccsén az első pár perc után kötöttem a 149, 5 overt. Nehezen kaptam meg 150 alatti kimenetet. Jól dobáltak és a Baskonia-Zenit meccsből indultam ki, s az Olympiakos is gyakorta szórja meg magát. A 2. negyed után 61 pont volt – normálisan 75 körül kellett volna termelniük és csak a hosszabbításban bíztam...nem jött. Szerintem az eddigi játékom alapján jó volt a terv és a kötés is – bele kell férjen 11:0 után a 11:1!

Félre is tettem, hogy szar került a palacsintába, annyi volt a mák, hogy az Unibetnél más szinten van a bankom, és a Baskoniát a bet365-nél kötöttem – kezdtem volna egy olyan bankot, ahol lentről építek. Azaz nem volt olyan nagy az egységnyi tét.

Viszont azonnal mentem egy overes 1 negyed után a Realra. 46! – al nyitottak, 23:23. Arra gondoltam, hogy bedarálja a Real és jönnek a 30 pontos játékrészek. Teljesen jól okoskodtam, 163,5-en kötöttem az undert, amit 25 %-al megtolt az Unibet. Be is állt a 20 pont körüli különbség a negyedek sorban: 46, 35, 39 és 29 – ez sima volt!
MŰKÖDIK A KÉPLET!

Fociban könnyen jött a 1,5 over a ZTE meccsén!

Ma csak FOCI!
15:30
Union x2

Elkezdtem írni, az augsburgi pontszerzés guruját. Aztán ahogy realizálódtak az információk egyre inkább bizonytalanodtam el. Az írás 1/3-ánál kitöröltem. Kíváncsi vagyok ezek után mi lesz!

18:00
Inter – Milan

Az indulatokra szavazok! A lap over 5,5-nél áll. Legutolsó két meccsük szelíd lett, azonban szinte egy éve Coppa találkozón repkedtek a cédulák 9, előtte lévő bajnokijukon 7! Szerintem kivárom az első dulakodós jeleneteket, és kötök egy lapovert!

18:30
Bayern – Lipcse
Szerintem, mint Rocco a gyorsan táguló seggű ,,színésznőket".....úgy  :megkur:  a Bayern el ma az RB-t! Azaz nagyon. Látni kell a különbséget, és kötni, ha úgy van...s általában úgy van! 1,44-en nyit – tetszik!

20:00
PSV-AZ

Tipikus overes meccs! Adni fogja a minimum kettő (1,20), míg a második félidőben, ha adottak lesznek a feltételek beszállok élőben az 55. perc után!

üdv, sound

1,48 Bayern győzelem Müller érvénytelen gólja után 1:1-nél.
Beírom...2:1