Egyéb Foci Fogadások 2020/21

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nézegetem a mai kínálatot, két érdekes mérkőzés találtam oddsmozgásokkal:

El Gounah - El Entag El Harby
tipp: 1
odds: 1.57-ról 2.15-re ment fel a bet365-ön.

Nem érthető miért mozgott fel a szorzó ilyen mértékben, a harmadik fogadja a tök utolsót. Valami biztosan van, csak mi itt nem tudjuk.

St. Gilloise - Mouscron
tipp: X2
odds: 1.57-2.10 bet365

Egy első osztályú megy a másodosztály éllovasához. Valóban van esélye a hazai csapatnak, mert szép mutatókkal rendelkeznek, de nem ekkora favoritok. Neccesebb, de érdemes figyelni a derbit élőben.






Most olvasom Facebookon, hogy kórházba került Diószegi László, a Sepsi tulajdonosa. Nem írják részletesen mi lehet a baja, de mivel a napokban LFCfanBoti írta, hogy Szentgyörgyön átment a Covid a csapaton, lehet a tulaj is elkapta. Nem tudom mennyire súlyos a dolog, na meg azt sem ez milyen módon érinti a játékosokat a Dinamo elleni bukaresti parázs derbi előtt. Nem biztos, hogy olyan favorit lesz ott most a Sepsi, mint azt a szorzók sugallják nekünk. Pláne, hogy a kupában a Dinamo most elkapta a FCSB-t is. Az nem lenne gyenge hét nekik, ha az ősi rivális után a "magyarokat" is megcsapnák egyúttal. Elvileg közvetíti majd a meccset az M4/Duna World, szerintem érdemes lesz követni!

Idézetet írta: robmiller Dátum február 11, 2021, 13:59:40
Most olvasom Facebookon, hogy kórházba került Diószegi László, a Sepsi tulajdonosa. Nem írják részletesen mi lehet a baja, de mivel a napokban LFCfanBoti írta, hogy Szentgyörgy átment a Covid a csapaton, lehet a tulaj is elkapta. Nem tudom mennyire súlyos a dolog, na meg azt sem ez milyen módon érinti a játékosokat a Dinamo elleni bukaresti parázs derbi előtt. Nem biztos, hogy olyan favorit lesz ott most a Sepsi, mint azt a szorzók sugallják nekünk. Pláne, hogy a kupában a Dinamo most elkapta a FCSB-t is. Az nem lenne gyenge hét nekik, ha az ősi rivális után a "magyarokat" is megcsapnák egyúttal. Elvileg közvetíti majd a meccset az M4/Duna World, szerintem érdemes lesz követni!
Már jó pár napja betegeskedett, de csak most a napokba csináltatott Covid tesztet, az utolsó Iasi elleni mérkőzésen sem volt jelen, csak otthonából követte az eseményeket. Mivel az állapota nem javult, az egyik barátja javaslatára bement a szentgyörgyi korházba, ahol tüdő CT-t csináltak rajta, amiből kiderült, hogy mindkét tüdeje be van gyulladva, ezért most a korházban ápolják, egy jó ideig be lesz fektetve, viszont az állapota stabil, s azt nyilatkozta, hogy már jobban érzi magát. Öszintén nem tudom mit mondjak a hétvégi meccsről, eddig egészen szépen átvészelték ezt a hullámot ami átment rajtuk, múlt pénteken már több kulcsjátékosa is pályára tudott lépni, jővő héttől pedig szinte a teljes keret újra egézséges lesz, de azelőtt itt van még a bukaresti kiszállás, ahonnan teljes kerettel sem tudtak sok pontot elhozni az eddigi meccseken, hiszen ezeken a meccseken sajnos nem csak a 11 ellenfél játékossal kell megküzdjenek. Dinamonál év elején komoly célokat tűztek ki, új tulajdonoskkal, spanyol tapasztalt játékosokkal, de sok a kérdőjel még mindig a vezetőségen belül. Sokat gondolkodtam, hogy hosszú idő után írjak egy elemzést a Guruba amiben sepsi pontszerzésre tippelek, viszont nagyon sok a kérdőjel számomra, és inkább hanyagolom a hétvégi meccsüket.

Köszi az infot! Szerintem a legjobb taktika itt élőben követni, aztán ha megszáll az ihlet a látottak alapján, akkor odateszem, ahova kell! Alapból is érdekel a meccs eltekintve a fogadástól!  :beerchug:

Idézetet írta: robmiller Dátum február 11, 2021, 14:17:44
Köszi az infot! Szerintem a legjobb taktika itt élőben követni, aztán ha megszáll az ihlet a látottak alapján, akkor odateszem, ahova kell! Alapból is érdekel a meccs eltekintve a fogadástól!  :beerchug:
Egyik csapat sem csúcsformában, Dinamo kupában aratott nagy győzelmet, Sepsinél pedig visszatérők bár biztosan lesznek, kérdés milyen fizikai állapotban lesznek, szerintem érdemes lehet elindulni egy kevés gólos opción fogadás szempontból, az ugyanis egyik csapattól sem áll teljesen távol.



Ki fog esni Erdogan csapata?

Nem, az nem lehet, meg kell oldani ezt a krízist valahogyan.  Olvasd tovább


Az év bundája lesz, vagy érvényesül a papírforma?

Te segítenél azon, aki elvette a hőn áhított bajnoki címet, de pénzt adott neked? Olvasd tovább