Let's get ready to rumble - a 13. menet (Latzka)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: gerry Dátum június 10, 2022, 08:54:26Ezen már én is gondolkodom egy ideje, nem tudom, hogy ki állíthatja meg (kb. senki). És még az sem biztos, hogy ki az aki elindul végül Wimbledonban. Djokot viszont hajtja a 21. Lehet ő lesz a legmotiváltabb a tornán  :D

Jó, hogy említetted a motiváltságot, mert az ATP pontok mellőzése most nem is volt a fejemben. Olvastam olyasmit, hogy pl. Fucsó még nem is biztos, hogy elindul emiatt ???
Hát nem tudom mekkora kavarodást okoz ez a dolog, mert a torna rangja, atmoszférája változatan lesz és a pénzdíj is masszív. Nem tudom létezik-e olyan játékos, aki a pontok hiánya miatt gyengébb elánnal lépne pályára; Djovo viszont, ahogyan írod motivált kell, hogy legyen; idén Nadal és Alcaraz volt fókuszban, ez már csak felhergeli kicsit ;D

2022/20.

Kasatkina - Kalinina
tipp: Kasatkina
+ 7 445 Ft


Jónak tűnik, de igazából kicsit erőltetett. A napokban több kinézett tippem is volt, amik jöttek volna, de végül nem tettem őket.. Darya idén jó szezont produkál és füven is volt már 1-2 jó szezonja, nyeséseinek fekszik a borítás; a többi mindjárt kiderül.

Kitettem egy szavazást :smiley6600:  F1 topikban kis elmélkedés:

Idézetet írta: Latzka Dátum június 13, 2022, 23:01:54Véleményt szeretnék kérni, aki tőlem kicsit jártasabb F1-ben; és ez mostanában majdnem mindenkire igaz lehet :)

A mostani tendencia szerint nagyon átfordult a VB a Red Bullok felé. Mit jósoltok a szezon további részére? Csak tovább nyílik az olló és sima Red Bull lesz? Vagy esetleg most Ferrarinak kedvező pályák jönnek? Műszaki gubancokat orvosolják a maranelloiak?

Pontállás 'egyéni':

Verstappen 150 pont
Perez 129 pont
Leclerc 116 pont

Ezek a jelenlegi szorzók (tippmix):

Verstappen 1,37
Leclerc 4,45
Perez 11,50

Pontállás konstruktőr:

Red Bull 279 pont
Ferrari 199 pont
Mercedes 161 pont

Ezek a jelenlegi szorzók (tippmix):

Red Bull 1,31
Ferrari 3,50
Mercedes 40,00

Nos azt nem tudom megítélni, hogy miben van itt az érdék. DE azt gondolom hogy a Red Bull csapat win (1,31) nagyon-nagyon sokkal erősebb tipp, mint Verstappen win (1,37).

Perez stabilan hozza a pontokat, míg a holland a legnagyobb favorit. Csapatban nekem ez nagyon biztosnak tűnik ::)

Vélemény, ellenvélemény? Mint írtam azért nagyjából kibic vagyok F1-ben, de keresem a játszható tippet. Kíváncsi vagyok ki mit vár, mit gondol :cya:


Szamomra egyértelmű hogy erosebb tipp a konstruktori mert bar Leclerc es Ferrari drukker vagyok, a redbull autoja a versenyeken es maga a paros erosebb mint a Ferrari.  Az egyeni szorosan is all es bar Pereznjocskan elmarad Verstappen tempojatol, de a holland is barmikor kieshet, utkozhet. Varhato is mar egy frusztralt kockaztato Leclerc es aggressziv Verstappen utkozes.

2022/21.

Piros Zsombor - Rybakov
tipp: Piros Zsombor
- 28 120 Ft

Gyáva népnek nincs hazája ??? Általában, ha egy számomra érthetetlen szorzóemelkedés történik, akkor begyulladok és hagyni szoktam azt a tippet ;D

Piros 1,28 ---> 1,40 ???

Két hetet kihagyott Zsombi, ha volt is kis sérülése, akkor is az már remélhetőleg a múlté. Nagyon közel van az igazi berobbanáshoz a magyar srác, tolnia kell minden versenyen ezerrel, mert tehetség az bőven van benne. Ha 100%-os, akkor az ilyen Rybakov szintű játékosokat már simán verni szokott. 1,40-ért nem tudom otthagyni :laugh:

Szia!

Szerintem a RB konstruktőri vb-címe sanszosabb, már csak azért is, mert ha Verstappen megsérül, balesetet szenved, akkor ugye ő nem gyűjthet pontot, ugyanakkor a RB akkor is két autóval indul, és kis túlzással ha egy majmot ültetnek bele, akkor is reális sansz van a dobogóra ezzel az autóval bárhol.

Ha egyénre fogadunk, mindig rizikósabb, mint amikor csapatra. Pl. ha atlétikára fogadsz, dartsra, akkor ha annak az egy sportolónak kisebb sérülése van, amiről nem tudunk, vagy csak elcsapta a hasát, akkor máris bukó a tipp. Ugyanakkor ha a Liverpoolra fogadsz, lehet Salah-nak és Manénak épp nem megy semmi, de Henderson lő kettőt átlövésből.

Elvileg persze, Verstappen végigtolja, de hasonló esetben szerintem az ember nagyobb pénzt tesz fel, és szereti a kockázatot csökkenteni. Nálam a két tipp közül a RB bajnoki cím sanszosabb.

2022/22.

De Minaur - Davidovich Fokina, Dimitrov - Van De Zandschulp, Marterer - Rybakov
tipp: De Minaur, Dimitrov, Marterer
- 15 000 Ft

A tegnapi piros Piros miatt ez a sor részben bosszúságból megy :P Alaphelyzetben a főtipp egyértelműen Dimitrov lenne. ATP tennis felhozott egy 1,5 perces videot a Norrie elleni legszebb ütéseiből; pompa-parádé volt :ok:

Tegnap Adam Yates és a Jumbo csapata, ma a sárga trikós Vlasov, valamint a Bahrain és az Alpecin is kiszállt a svájci körről, pozitív koronavírus-teszt miatt😦

A péntek reggeli hírek szerint, a következő versenyzők nem lesznek ott a rajtnál: Ulissi - Covi - Costa - Soler - Trentin - Aranburu - Hirschi - Suter - Dillier - Bax - Janssens - Meurisse - Oldani - Price-Pejtersen - Arashiro - Zambanini - Williams - Maciejuk - Vlasov - Palzer - Berwick - Hollenstein - Uran - Bisseger - Bettiol - Carthy.


Pogacar nyeri a TdF fogadás átértékelés alatt :redchug:

És kis érdekesség: bet365-ön már Vingegaard jön Pogi után 4,75-ös szoróval, majd Roglic csak utána 5,25-tel.

AJÁNLÓ

Kosárlabda férfi NB1 Döntő 3. mérkőzés

Szombathely - Körmend 78-81

Az elmúlt években nem igazán szoktam kosárlabdát nézni, idén a teljes NBA szezon kimaradt. 1-1 Doncic vagy Curry varázslat teljesen lenyűgöz tiktokon, 10x is visszanézem, de egy játékpercet sem láttam a szezonból ::)

Viszont a honi rájátszást követem az elődöntő óta és rendre hihetetlen jó szórakozást nyújt a hazai liga. Nem fogadok rá, csak élvezem a hatalmas izgalmakat. Nem mondom, hogy mekkora a színvonal, de végtelenül kiélezettek a meccsek, csak ajánlani tudom :ok:  :ok:

Következő felvonás PÉNTEK 18:30

Következő felvonás MA.

Én vendég győzelmet és Falco fordítást várok a párharcban. Erre tippmixen jelenleg 2,10-et fizetnek  :beerchug:


Idézetet írta: gerry Dátum június 24, 2022, 15:16:13Következő felvonás MA.

Én vendég győzelmet és Falco fordítást várok a párharcban. Erre tippmixen jelenleg 2,10-et fizetnek  :beerchug:



Még a saját naplómat is hézagosan olvasom, mert csak most vettem észre ;D  Szép meglátás volt, az 5. meccs pedig bántóan sima volt ???

A wimbledoni fogadásokat teljesen elengedtem; eredményeket, sérülést és főleg covidot látva ezt nagyon jól tettem ::)  :ok:

2022/22.

Kateryna Baindl - Stolmár Rebeka
tipp: Stolmár +7,5 gém
szorzó: 1,36
+ 7 200 Ft

III. negyedév első tipp, később majd megcsinálom az előző összesítést. Hazai pálya, erős motiváció --> még a selejtezőért is selejtezőt kellett megvívnia. Szerintem nem fog ma sem szégyent vallani.

Idézetet írta: Latzka Dátum július 10, 2022, 09:16:052022/22.

Kateryna Baindl - Stolmár Rebeka
tipp: Stolmár +7,5 gém
szorzó: 1,36
+ 7 200 Ft

6-1 3-0-nál már nem sokat ért ez a tipp, de végül feljött Rebeka és 7-5-re kozmetikázta a 2. szettet :)