Ingyen pörgetések

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában


Idézetet írta: Hool80 Dátum december 15, 2017, 07:06:28
hát ezek a karácsonyi promok nem sok szart érnek :noway: ;D

A sok szarnak jobban örülnél? :)
Másképp fogalmazva: nemigen ismerek olyan embert, aki örül a szarnak, főleg olyat nem, aki a kevés miatt bosszankodik :)

Más kérdés, hogy ez az adventi naptár 0.

Valamit nem értek?Miért szapuljátok a WH-t?Magasan a legjobb iroda!

igen, wh adja legtobb ingyenpenzt mostanaban, meg ad 5 euro bonuszt, te dontesed milyen tettel nyomod le, ellenben a tobbi 10 forintos porgetesekkel, viszont az unibet kalendariuma tenyleg egy rakat fos

Mindennap déltől(UK time) indul újra a promó és december 25-ig tart.

Nálam a WH az abszolút csúcs az ingyenpénzes lehetőségek kategóriájában,nem számoltam de az elmúlt fél évben minimum 250-300 euró jött az ingyenjátékokból.És mindig úgy voltam hogy némi forgatás után kivettem  a pénzt,mondván itt túl sokat úgyse játszok,de most inkább bennhagyom,itt tolom a pókert egy kicsit,egész kellemes az állomány pl. a PokerStars sziklakertjéhez képest.Úgyhogy nálam "célba értek".(Kérdés hogy ezzel jól jártak-e?  ;D )
Nem hiszem hogy én szerencsésebb lennék a kollégáknál úgyhogy a módszerem is egész jól működik:kapott 5 eurókat általában nagyobb téteken teszem fel (mondjuk 1 euró egy pörgetésre),aztán ha jön valami nagyobb nyeremény akkor már olyan összeg lesz amiből maradhat is,ha meg elmegy akkor legalább nem pazaroltam rá túl sok időt.A rulettbónuszt meg egyben kétszer felrakom felezőre,ha jön akkor már 20 juróból lehet próbálni játszani.Eddig messze ez volt a legsikeresebb.

#1700 december 15, 2017, 13:20:23, ereghard
én megint az 1. dobozt nyitottam és megint 5 font volt benne, csak most az epic ape-re és nem rulettre
egyből beadott egy 20-as win-t aztán gyönyörűen elnyelte 2 perc alatt az egészet

Az egyik dobozban 5 free spins van az Epic Ape-re, csak nekem a játék nem akar elindulni. Üres fehér képernyőt hoz elő, várok már egy ideje és nem tölt be. :crazy:

Idézetet írta: Anyuci123 Dátum december 15, 2017, 08:43:57
Valamit nem értek?Miért szapuljátok a WH-t?Magasan a legjobb iroda!

legalább ad vmit a többivel ellentétben,ez igaz... :ok:

nekem ugyanez, betoltesnel nem jon be az epic ape, de vagas reszen is majd az osszes jatek kidob h nem vagyok bejelentkezve

Zseniális ez az Epic Ape... 10 € bónuszt adott rá. Forgatás elején beugrott a bónuszkör, ami közben még plusz pörgetések beugrottak, összesen 61(!) db, ebből jött 1,8 €  :crazy:

Én megint az ingyen pörgetéses dobozt választottam. Annyi különbséggel, hogy a tegnapi 5 FS-t nem tudtam felhasználni az Epic Ape sloton, míg most 10 FS-t nyertem a Jingle Bells nyerőgépre. Beadott egy bónuszkört, szerencsére a nyereményt nem kell forgatni, főszámlára került rögtön.

Freespinx-en a wh.10pörit ad a Winter Woners-re

Itt is rögtön beadta a bónuszkört, köszi, h írtad.

Idézetet írta: RedMunchen Dátum december 15, 2017, 18:05:06
Itt is rögtön beadta a bónuszkört, köszi, h írtad.

Nekem is.  :great: :great:
Kell forgatni?