Bajnokok Ligája 2022/23

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Leipzig - Manchester City tipp: Simán tovább fog jutni Guardiola csapata

Biztos szerez majd gólt a lipcsei együttes, de közük nem lesz a továbbjutáshoz. Szoboszlai gólját nagy szorzón adják, miközben értéktelen a City továbbjutása. Olvasd tovább


#151 február 19, 2023, 17:12:46, lazanyja
Grat az oldalnak!  :ok:  3 bl és 1 el tippet láttam itt és mind a 4 simán jött.  :ok:

Milan 2.5 under, Psg 3.5 under, Benfica 2.5 under, Monaco x2.  :great:

Eintracht Frankfurt - Napoli tipp: A csapatjáték diadala a Bajnokok Ligájában

Két olyan szakvezető párharca lesz ez, akik a Bajnokok Ligájában még elvétve jártak a legjobb nyolc között, hogyan oldják meg így a nyolcaddöntőket? Olvasd tovább


Szoboszlai Dominik ismét gólt rúgna a Manchester City csapatának

Többféle fogadási lehetőség is van az Unibetnél a magyar játékos kapcsán, a Manchester City elleni Bajnokok Ligája mérkőzésre. Szoboszlai megvicceli Guardiolát? Olvasd tovább


Frankfurt - Napoli (kedd, február 21., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Victor Osimhen szerzi az első gólt 5.75

Khvicha Kvaratskhelia, Randal Kolo Muani & Jesper Lindstrøm legalább 0,5 kaput eltaláló lövés 5.25

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Liverpool - Real Madrid (kedd, február 21., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Karim Benzema szerzi az elsõ gólt 6.00

Cody Gakpo & Vinicius Junior legalább 0,5 kaput eltaláló lövés 3.60

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

#156 február 22, 2023, 12:41:34, Karola
Fogadj ingyen a Liverpool - Real Madrid meccsre

Amennyiben fogadnál a Liverpool - Real Madrid mérkőzésre, a Betfairnél 400 forintos ingyenes fogadásban részesülhetsz. Olvasd tovább

Akkor ezért hozták Núnezt, most már értem!  :beerchug:

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 21, 2023, 21:08:22Akkor ezért hozták Núnezt, most már értem!  :beerchug:

Vajon Klopp a következő meccsen még a Liverpool edzője lesz? Irigylem a Real Madridot, mentálisan iszonyatosan erős csapat, mérföldekkel a többiekkel előtt járnak, ami Ancelottinak köszönhető, zseni az a faszi.

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 21, 2023, 22:30:56Vajon Klopp a következő meccsen még a Liverpool edzője lesz? Irigylem a Real Madridot, mentálisan iszonyatosan erős csapat, mérföldekkel a többiekkel előtt járnak, ami Ancelottinak köszönhető, zseni az a faszi.
Klopp a következő meccsen is a Liverpool edzője lesz.
Ez a mérkőzés viszonylag jól foglalta össze a Liverpool ez idénybeli vesszőfutását.
Egyszer hopp, máskor kopp. Van ilyen.

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 21, 2023, 22:30:56Vajon Klopp a következő meccsen még a Liverpool edzője lesz? Irigylem a Real Madridot, mentálisan iszonyatosan erős csapat, mérföldekkel a többiekkel előtt járnak, ami Ancelottinak köszönhető, zseni az a faszi.

Nem értek egyet azzal, hogy zseni Ancelotti. Csupán tud jól helyezkedni... Nagycsapat élén könnyű. Láttuk Angliában mennyire ment neki kiscsapat élén.
Nem szeretem az ilyen edzőket. Guardiola is elmehetne a Sotonhoz...

A többi résszel egyet értek.

Idézetet írta: lazanyja Dátum február 21, 2023, 23:32:07Nem értek egyet azzal, hogy zseni Ancelotti. Csupán tud jól helyezkedni... Nagycsapat élén könnyű. Láttuk Angliában mennyire ment neki kiscsapat élén.
Nem szeretem az ilyen edzőket. Guardiola is elmehetne a Sotonhoz...

A többi résszel egyet értek.
Szerintem sem zseni Ancelotti. Az tény, hogy nagyon jó edző, de számomra ő csak ennyi, semmi több. Olyan csapatokkal, mint a Juventus, az AC Milan, a Chelsea, a Paris Saint-Germain, a Real Madrid, a Bayern München és ismét a Real Madrid könnyű sikeresnek lenni.
Ahogy kisebb csapatot "talált magának", már egyáltalán nem volt sikeres. Ugyan a Napoli edzőjeként kezdetben volt némileg jobb időszaka, de amint huzamosabban a középmezőnyben szerénykedett a Napoli, akkor ezt a "zseni" Ancelottit páros lábbal rúgták ki. A még annál is kisebb csapatnál, az Evertonnál enyhén szólva sem váltotta meg a világot.
Félreértés ne essék: nagyon jó edzőnek tartom Ancelottit, de számomra ő egyáltalán nem zseni.

Ennél durvább eset Pep Guardiola edzősége. Ő sem lehet rossz edző, hiszen folyamatosan sikeres a csapataival, ám nála még az előző edzőnél is igazabb, hogy nagy csapatoknál könnyű sikeresnek lenni. Korábban Pep Guardiola a Barcelona és a Bayern München edzője volt, jelenleg pedig a Manchester City edzője.
Tény, hogy sikeres edző, de az is tény, hogy mindhárom csapata zsúfolásig tele volt-tele van nagyon-nagyon jó focistákkal és bő-bő milliárd euró feletti pénzösszeget költhetett el arra, hogy sikeres csapatai legyenek.

Inter - Porto (szerda, február 22., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Mindkét csapat gólt szerez és legalább 2,5 gólt 3.10

Lautaro Martinez szerzi az első gólt 5.75

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

RB Leipzig - Manchester City (szerda, február 22., 21:00CET) - Megnövelt oddsok az Unibeten

Erling Haaland szerzi az első gólt 4.25

Kevin de Bruyne gólpasszt ad 3.25

Fogadj te is megnövelt nyereményszorzón

Jó kis témákat hoztatok fel :ok: Tegnap nem akartam írni, szerettem volna egyet aludni a meccsre, bár hozzáteszem ideges/mérges már a lefújást követően sem voltam. Maximális elismerém a Madridé :cya: Ők most többet járnak a fejemben, mint a saját csapatom; ez is ritka :)

Először is Pep. Nem mondanám, hogy a szívem csücske, de idővel az eredményei miatt elkezdtem respektálni. Tény, hogy mindig erős csapatoknál volt, de azt hiszem rendszeres, nagy eredményeket csak náluk lehet elérni ebben a modern mai fociban.

És ami mellette szól illetve, hogy milyen jó edző azt talán jól példázza Arteta és Kompany. Tudtommal mindkét edzőpalánta belőle sarjazott ki (micsoda képzavar :D ), de a lényeg, hogy az Arsenal folyamatosan fókuszban, bajnokesélyes csapat, illetve a Champoban a Burnley utcahosszal vezeti a bajnokságot elfelejtve az ívelgetős angol focit. Régebben csak a rúgjuk fel a labdát Woodra és Barnes-ra taktikát leváltotta a 'játszás' olyan spílerekkel, mint pl. Zaroury, aki szerintem igazán befuthat a későbbeikben.