Expekt-ről úgy általában

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Latzka Dátum szeptember 10, 2010, 08:06:53
A magyar Scotty Nguyen-nel :) nem mer ujjat húzni az expekt; a plusz token az fájdalomdíj ;)
;D ;D ;D Megmondom őszintén én is a kellemetlenségek kompenzálására gondoltam első körben, de már írtam Nekik, kíváncsian várom a választ. A történtek ellenére sem tudok rájuk rosszat mondani. Sőt! Lehet, hogy máshol már elhajtottak volna a halál faxára. Itt inkább az volt a baj, hogy egy-két új név belekontárkodott a dologba és ahogy ilyenkor lenni szokott sok bába között elvész a gyerek. De úgy látom most annál az illetőnél van az ügy akinél kell, hogy legyen és meg is oldotta pillára. Nem nagy tételről van szó, de Apám mindig azt mondta nekem: "Fiam, kicsibe mindig legyünk becsületesek!"  ;D ;D ;D

Várda, örülök, hogy rendeződött a problémád! Kíváncsi vagyok mit írnak vissza a mostani levedre, korrekt voltál, mint mindig!  :beerchug: Nálam, amíg Marosai Péter intézte a problémás ügyeimet az expekt-nél semmi gond nem volt, mindig korrekten zárult le a történet. De a legutóbbi leveleimre már nem ő válaszolt, nem is rendezték a rendeznivalójukat. Nincs nagy gond, mert nem nagy összegről van szó, csak ami jár az jár, úgy, mint ahogy szokott a pofám..  ;)

Nem akartam nevesíteni, de Te már megtetted. Tényleg Marosai Péter az Ügyfélkapcsolattartóm és bőven megérdemli, hogy megdícsérjem, mert Ő korrekten lerendez mindent. Ezen ügy kapcsán én is találkoztam új nevekkel, úgy látszik Ők még nincsennek annyira képben, mint a Péter. Sebaj! Türelem, majd megtanúlják a dolgukat Ők is.
Egyébként a Te dolgodra kitérve csacsa, azt pofonegyszerűen a tranzakcióknál le lehet kérdezni. Nem néztél ott bele, hogy a jóváírás megtörtént-e vagy sem?

Én is csak azért nevesítettem, mert jó színben tüntettem fel, korrekt volt mindig. Várda, természetesen megnéztem a tranzakciókat, és ott valóban jóváírták a nyereményt, csak éppen a számlámon nem jelent meg. Azért csak észreveszem, hogy van x forintom a számlán, miközben van 1 darab függő fogadásom. Aztán ez a függő fogadás később nyertes lesz és várom, hogy a számlámon xy összeg legyen, de nem lett, maradt x. Erre megyek, megnézem a jóváírásokat, mert olyan többször volt már, hogy nem a valós eredmény alapján értékelték ki egy-egy szelvényemet, de most ezen a téren minden rendben volt, csak éppen a gempa hiányzott. Ugyanúgy szartak bele, mint a te első levedre, nyomtak egy választ, hogy náluk minden rendben. Mindegy, nem érdekel, csak érdekességképpen írtam le, hogy van ilyen is. Mondjuk több nem lesz, legalábbis itt nem...  ;D  

Történetem zárásaként megérkezett a válasz: ( erre még megy egy "köszönöm!")

Tisztelt Jene István,

köszönjük, hogy megkeresett minket levelével.

Szeretnénk megköszönni megtisztelő szavait is, valamint azt, hogy felhívta erre a figyelmünket.

Kérdésére válaszolva szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy bár a belépő token tévedésből lett felírva, vezetőségünk döntése alapján vissza nem vonjuk, használja szerencsével.

Bármi kérdéssel, problémával forduljon hozzánk bizalommal.

Kívánunk Önnek sok szerencsét honlapunkon.

Tisztelettel,

Valahogy így lett kerek a történet, mely számomra kijelenthetem "happy end"-del zárúlt! Megvannak a tanulságai, ki-ki vonja le maga.