Expekt - Tennis Challenge

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


[ex]Expekt - Tennis Challenge[/ex]


A verseny egy nyitott fogadási verseny, ahol összemérheti tudását más [ex]Expekt[/ex] felhasználók ellen teniszben.

Az a játékos, aki a kezdő 200 pontból* a legtöbbet hozza ki június 5-ig, annak a nyereménye egy bónusz, amelynek összértéke  750 euro.

Fogadjon tenisz meccsekre saját pénzén június 5-ig - akár élőben akár hagyományos módon.

A fogadás megtétele előtt válassza a legördülő menüből a Tennis Challenge-et.

A kezdőpontszám 200 - ami 200 eurónak felel meg - és a challengepontjai aszerint nőnek, vagy csökkennek, hogy Ön nyer vagy éppen veszít.


* Az Expekt challenge pont nem valós pénz. Egy challenge pont 1 eurónak felel meg, és játszania kell ahhoz, hogy használhassa challenge pontjait.


Részvételi feltételek:

- A verseny kezdőegyenlege (challenge credit) 200 ami a tétek alapján változik a verseny során. Ha elveszíted az egész versenyegyenleged, azt pótolni nem tudod.
- Ha a játékos kevesebb, mint 200 € értékben vesz részt a játékban, abban az esetben a versenypontjait leredukáljuk a kezdő egyenleg minusz a feltett tétek összegére. A valós pénzből nem vonunk le.
- Egy eseményre egyszer fogadhat a nyereményjáték során. Minden további, azonos eseményre tett tét nem érvényes. A fogadás sikere az eseménytől és az eredménytől függ.
- Ha bármilyen szabálytalanság miatt a játékos kizárásra kerül a promócióból, a pontjait nullázzuk.
- Az általános szabályok alá tartoznak a "szabályok", amiket itt olvashat el.
- A nyertes a ranglista alapján kerül kihirdetésre. A legtöbb pontot szerző játékos a nyertes. A részletes díjtáblázatért kattintson ide.
- Abban az esetben ha két vagy több játékos holtversenyben végez, az utazási díjat az a játékos kapja meg, aki hamarabb nyitotta meg számláját az Expekt.com oldalon.
- A fogadási bónuszokat legalább egyszer kell megforgatni sportfogadásra legalább 2.00-es nyereményszorzón, mielőtt kiutalná, vagy már termékünkbe utalná.
- A díjak nem átadhatók.
- A versenyben való részvétellel a résztvevők hozzájárulnak, hogy nevüket, fényképüket és lakhelyüket reklám- és promóciós célokra használjuk.
- Abban az esetben, ha a győztes nem tudja betölteni a díjátvevő szerepét - bárminemű akadályoztatás miatt, amely nem esik egybe az Expekt terveivel - a második helyezett veszi át a helyét.
- Az Expekt.com által szervezett utakra az Expekt.com nem köteles utasbiztosítást kötni a játékosok számára, ezért az út során keletkezett személyi baleset, anyagi kár, illetve egyéb kiadások költségét az Expekt.com nem vállalja magára.
- A díjak értéke mind körülbelüli érték.
- Az Expekt.com döntése minden esetben végleges, és megmásíthatatlan, és nem képezi további levelezés tárgyát.
- Egyetlen bónusz/díj/visszatérítés vehető igénybe személyenként/háztartásonként/IP címenként.
- Az expekt.com fenntartja a jogot, hogy bármiféle visszaélés gyanúja esetén inaktiválja fogadószámláját, az azon szereplő összeg visszatérítése nélkül.
- Az expekt.com fenntartja a jogot, hogy bármiféle visszaélés gyanúja esetén törölje a lehívást.
- Az expekt.com fenntartja a jogot, hogy bekérje személyi igazolványának és bankkártyájának másolatát.
- Az expekt.com számla személyes és nem használható fel harmadik fél által, a regisztrált adatoknak minden esetben meg kell felelniük a valóságnak. Ellenkező esetben a szálma azonnali hatállyal zárolásra kerül.
- A fennt említett szabályok együtt értendőek az ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEKBEN leírtakkal. Azonban az expekt.com előzetes figyelmeztetés nélkül változtathat ezeken a pontokon. A jogszabályok gyakori elolvasása ajánlott.
- Amennyiben ezen szabályok angol és egyéb nyelvű verziói közt bárminemű ellentmondás, vagy különbség található, a szabályok angol nyelvű verziója ítélendő helyesnek.


Ha részt szeretnél venni ebben a promócióban, akkor kattints [ex]IDE[/ex].