Európa Liga Tippjáték (Nyeremény: 15 000 forint)

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sevilla - Internazionale
Godin lesz a meccs embere @ 51.00 (bet365)

Simán előttem van egy egy-gólos találkozó, az a gól meg mondjuk pontrúgásból születik, és mint ilyen, miért ne fejelhetné Godin?! A Sevilla akcióból nem nagyon kap gólt, de Godin azért okozhat gondot, és valószínűleg lesz dolga bőven, hogy Ocamposékat szerelgesse. Nyílván az odds reális, de egy próbát megér, mert én inkább defense-csatára számítok NFL nyelven, és ha netán még bólint is egyet, hát akkor simán jöhet. Na jó, nem simán de jöhet  :D

Sevilla - Internazionale
Tipp: Ázsiai hendikep: Sevilla -1.5
Odds: 8.50
Iroda: Unibet

Tippem

Fogadáskészítő:
Felett 2.5
Gólok száma

Alatt 5.5
Lapok száma

Alatt 9.5
Szögletrúgások száma

Igen
Mindkét csapat gólt szerez

Inter vagy döntetlen
Dupla esély


Odds:11
Unibet

Internek Szúrkolok remek csapat ahogy idáig eljutott, Nem gondolom hogy a két csapat gyűjteni fogná a sárga lapot, egy vissza fogott mérkőzésre tippelek, ahol a vendégek győznek

A tippem: Inter nyer 2 góllal.
odds: 6,75
Iroda: Unibet
Indoklás: Szerintem sokkal jobb az Inter, de ez egy európai kupa döntő, nem írható le a Sevilla. Az Inter fog dominálni, ami egy góllal meg is mutatkozik, ezután visszavesznek kissé. A Sevillának mennie kell, de az Inter védelme ellen nem sokra mennek, aztán kapnak kontrából még egyet és el is dőlt. Onnan az Inter már nem akar semmit, szépen lecsorog a végéig.

21:00

Sevilla - Inter
Tipp: (fogadáskeszítő)
- Inter nyeri a trofet
-Romelu Lukaku bármikor gólt szerez a mérkőzésen
-Több, mint 9 szögletet a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
-Ever Banega büntetőlapot kap
-Több, mint 30.5 szabadrúgás a mérkőzésen mindkét csapatot együttvéve
Odds: 21.00
Iroda: bet365

Az Inter és Conte számára fontos a győzelem, mivel idén sem jött össze a Scudetto illetve az Olasz Kupa sem. Nagyon jó formában a kék-feketék, az elődöntőben pl. 5-0-ra verték a Sachter Donetsket.
A Sevilla nagy szerencsével nyerte meg a Manchester elleni meccset, mivel sokkal kevesebb alkalommal veszélyeztették az ellenfél kapuját, és a játék képe alapján sem érdemeltek győzelemet. Nade, ilyen a foci.
Ma nem számítok szép játékra egyik féltől sem, inkább taktikai csata várható. Éver Banega nemrég az Internél koptatta a bőrt, de nem voltak vele megelégedve, így a Sevillához jutott. Szerintem ma nagy lesz benne a bizonyítási vágy olyannyira, hogy túlpörög és több szabálytalanság után meg is kapja a büntetését. Sok pontrúgást várok, amiből az Inter nagyon veszélyes. Romelu Lukaku azonban nem csak rögzített szituáció után gólerős, neki elég egy mozdulat és már gólt is szerzett. Ma az ő klasszisában bízom.

Sziasztok!

Időpont: 2020.08.21. (21:00)
Esemény: Foci Európa liga (Sevilla - Inter)
Tipp: Összesített gólok (több mint 4.5) gól
Odds: 7.00
Iroda:bet365
Indoklás:

Úgy gondolom és valahogyan érzem is ma ezen a mérkőzésen igen sok gól lesz. Mindkettő csapat esélyes a győzelemre és nem fogják hagyni magukat mert mikor egyik csapat szerez gólt akkor a másik viszonozni fogja.Bizom mindettő csapat igen jó gólszerző játékosaiban.

Sevilla - Inter
tipp: Lautaro Martinez gólt fejel
odds: 10.00
iroda: betfair

Betclicen tettem mert Betfairen ilyenekre korlátom van, nem engedett egy ezrest, Betclicen viszont csak 7.50 volt :)
Nyilván a játék kedvéért ment ez. Lautaro nagy formában van, a Barca is megkörnyékezte ha igaz és nyilván Suarez helyére szánják.
Nagyon érzi a kaput, azok közé tartozik akik fejjel is veszélyesek, miért ne találhatna így be a Sevillának is?
A Sevilla annyira nem védekezik jól, az Internek meglesznek a helyzetei várhatóan akkor pedig jön Lukaku és Lautaro. Lautaro a Sakhtarnak is fejelt legutóbb egy remekbeszabott gólt.

Sevilla - Inter
tipp: Inter nyeri a kupát + 4 lap felett lesz + Godin lapot kap + 31,5 szabadrúgás felett
odds: 11.00
iroda: bet365

Az intert jobban egyben érzem most, szerintem leverik a spanyolokat, gólokban nem lesz annyira dús a mérkőzés, sokkal inkább a szabálytalanságok játéktördelések lesznek előtérbe így a sárga lapokból sem lesz hány vélhetően. Sőt a hosszabbítás tovább segíthet ha úgy alakul.

Sevilla-Inter
Tipp:Fogadás hendikeppel 2-0 döntetlen
Odds:6.75
Iroda:unibet

Szerintem az inter 2-t gólos elönnyel győz!

Nyertem is meg nemis.A Betfair-en tettem de csak 1€.Itt is bejött és ott is.

Idézetet írta: grof19 Dátum augusztus 21, 2020, 17:54:17
Sziasztok!

Időpont: 2020.08.21. (21:00)
Esemény: Foci Európa liga (Sevilla - Inter)
Tipp: Összesített gólok (több mint 4.5) gól
Odds: 7.00
Iroda:bet365
Indoklás:

Úgy gondolom és valahogyan érzem is ma ezen a mérkőzésen igen sok gól lesz. Mindkettő csapat esélyes a győzelemre és nem fogják hagyni magukat mert mikor egyik csapat szerez gólt akkor a másik viszonozni fogja.Bizom mindettő csapat igen jó gólszerző játékosaiban.

Nyertes

Idézetet írta: zsivany20 Dátum augusztus 21, 2020, 10:24:11
Sevilla - Inter

A Sevilla nyeri a kupát + 3.5 lap over + 27.5 szabadrúgás over.

Odds: 3.75
Iroda: Bet365

Én erősebbnek tartom a spanyol bajnokságot, s noha kb mindenki az Inter mellett teszi le a voksát, szerintem simán benne van a levegőben egy újabb Sevilla EL-cím. A Sevilla szereti ha náluk van a labda (védekezni nem nagyon szeretnek/tudnak), és az Inter is szereti, ha az ellenfélnél van a játékszer... még a Getafe is többet birtokolta a meccsükön a zsugát... Mivel a Sevilla azonban sokkal veszélyesebb előrejátékban, na meg sokkal labdabiztosabb is, nem biztos, hogy jól jár majd az Inter, ha csak várják a kontralehetőségeket... Ilyen szorzók mellett én a spanyolokra voksolok, abban pedig biztos vagyok, hogy parázs meccs lesz, sok sok faulttal...



NYERTES