AnoniBet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sziasztok.

Van valakinek tapasztalata erről az oldalról? anonibet.com BitCoinnal lehet fogadni, és ebben is kapod a kifizetést. Mennyirre megbizható? Vagy tudtok hasonló fogadóirodát ahol BitCoinnal lehet fogadni? Ti mit gondoltok a BitCoinos fogadóirodákról, milyen jövőjük lesz?

Érdekes gondolat, de kicsit sok a bizonytalansági tényező.

Maga a bitcoin értékállósága sem tűnik stabilnak, így a gyakorlatban előfordulhat, hogy miközben megduplázod a bitcoin egyenleged az irodánál, forintban/dollárban kifejezve csökkent a pénzed értéke.

Épp a napokban ment csődbe az egyik legnagyobb bitcoin tőzsde, tehát még ha keresel is rajta, az értéke is megfelelő, még az átváltásnál is van "sebezhető pont".

Sportfogadás szempontból vonzó lehet, hogy itt csak egy emailcímet kérnek a regisztrációhoz, azaz lényegében anonim módon lehet játszani (a feltételekben vicces, hogy ennek ellenére egy ügyfélnek csak egyetlen számlát engednek, miközben ezt valójában nem tudják ellenőrizni!  :D  ), cserébe lényegében az iroda is anonim, ami azért nem sugároz akkora bizalmat...
Ha a külföldi online fogadóirodáknak van egy olyan hátránya, hogy nehéz velük szemben fellépni, ha valami méltánytalanság ér minket, akkor itt ez halmozottan igaz.

Aki a fagyipénzéből gyűjtögetett egy kis bitcoint, az tehet vele egy próbát, de ilyesmire komoly összeget nagyon kockázatos rászánni.

Elvileg ha a bitcoin már komoly, elfogadott fizetőeszköz lesz és nem csak egy spekuláció, akkor megjelenhetnek hagyományos irodák is ezen a piacon.
Bár akik vigyáznak a jó hírükre és komolyan gondolják a pénzmosás elleni harcot, azoknak ez nem lesz pálya akkor sem.