Bet770

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ha Skrillről fizetek be és kérem ki a pénzt (ha nyerek  :laugh: ) akkor is fel lehet használni a bónuszt?

Most nézem ezt írják a bónusz feltételekben:

"The offer can only be used on single bets." Ez azért érdekes, mert már valaki írta, hogy kombira rakott pénzt, vesztett, és mégis visszautalták neki a 70 fontot.

Sziasztok,segítséget szeretnék kérni.
Vettem egy újságot a neve FourFourTwo és kaptam hozzá a bet-at-home-tól egy 3eurós bónuszt,amit meg kellett forgatnom 3x. Na már most ezt megtettem és megpróbálom kivenni banki átutalással,de nem jön meg. Először ezt írja ki nekem: A kifizetések feldolgozás alatt állnak.   -120 EUR
Aztán egy órta múlva már azt írja,hogy:   A kifizetések feldolgozás alatt állnak.   0 EUR.
És a fogadási számlámon még mindig ott van az összeg.

Ezeket az adatokat kell megadni. Én az OTP-nél vagyok,a SWIFT code-mat és az IBAN jól adtam meg.Hitelbankomat adtam volna meg rosszul?
Várom a válaszokat :)

A kifizetések feldolgozás alatt állnak.   0 EUR
   
Címzett   Gergő Kotasz
Hitelbank neve   
BIC (SWIFT-Code)    
IBAN    
Összeg    EUR
Kiegészítő információ (szükség esetén)


Köszönöm,
Gergő

 Bet770-et mindenki kerülje, én 2 hete, haver 3 hete várja tőlük a pénzt.Élő ügyfélszolgálatra mindig 2 perc 27 másodpercet kell várni, de ha 3 órát vártok akkor sem csökken ez az idő...
Emailt írtam már vagy 5-öt a reakciójuk annyi hogy "Ne izguljak ki lesz fizetve a pénz". Ha rákérdezek hogy mégis mikor, mert az 5 munkanap már rég lejárt akkor az a válasz: "Nagyon sok a játékos, ezért húzódik a dolog, de ne izguljak ki lesz fizetve a pénz"... Ha az élő ügyfélszolgálat be nem jelentkezéséről kérdezek akkor pedig az a válasz hogy: "Várjak kicsit többet mert sokan vannak előttem"... Szóval egy tetves sz*rrágó iroda, és hozzáteszem a beígért bónuszt sem adták, arra hivatkoztak hogy moneybookers-es befizetésre nem jár...
Szóval mindenki kerülje ha teheti!!!!

"Hurry! The next 1000 customers to register before the Olympic Countdown clock completes will receive a free £5 bet in addition to our £70 welcome offer! Simply enter 'OLYFB5' in the promotional code section of the registration form and your account will be credited automatically!


Terms and Conditions

    * • Register an account before the countdown is complete and enter 'OLYFB5' in the promotional code section of the registration form to receive a free £5 bet to use on any Olympic event.
    * • Free bet funds can never be withdrawn and will remain in player's account until free bet balance reaches zero. Only winnings earned from your free bet can be withdrawn after wagering the full free bet amount twice (x 2) at odds of 1.50 or better.
    * • Offer reserved for players who have never previously opened a BET770 account; only one offer per account / IP address / name.
    * • Bet770 reserves the right to cancel or modify this offer at any time and in case of misuse, the accounts of the players responsible will be closed with immediate effect."

Most regeltem, megkaptam az 5 fontot.  :great:


Köszi az infót!

Egyébként ha euró számlát regisztrálsz, akkor 5 eurót adnak "csak".

Ha jól értem, csak a free bet nyereménye tartható meg, érdemes magas szorzóra tenni.

Sziasztok.Valaki kihasználta már a 70 eurós freebetet,vagy van valakinek valamilyen tapasztalata a bónuszról?

Én most használtam ki a 70 fontos free betet. A fogadásaim szerencsétlen alakulása miatt több mint 200 fontom volt náluk, de két hét után sikerült kifizetniük. Igen időigényes folyamat előzi meg az összes kifizetési kérelmet, nem csak az elsőt. Akinek van türelme, nyugodtan használja ki a bónuszt.

Még mindig él a 70 eurós "freebet" ajánlatuk.

Mostanában végigjátszotta valaki a forgatást átbukás nélkül?

A bónuszösszeg 8-szoros megforgatása után visszavonásra kerül a bónusz, ugye?
Úgy értelmezem, hogy csak a nyeremény tartható meg...



Végül sikerült nullázni a számlát, csak elfelejtettem megírni. :)

A helyes bónuszforgatási stratégia itt minden bizonnyal az, ha az elején "sima" fogadásbiztosításként kezeljük és úgy fedezzük le az első, 70 eurós fogadásunkat.
Ha a bet770 oldalon nyerünk, akkor jó, a bónuszt sem kell igényelni.
Ha átnyertük máshova a pénzt, akkor pedig lehet a bónusszal arbolgatni, hisz az egyenlegen megjelenik a pénz.

A 70 eurót 8-szor kell megforgatni.
Ha az első 7 kísérletből (illetve 490 euró megforgatásából) nem sikerült elveszíteni (átbukni), akkor az utolsó 70 eurót már úgy kell feltenni, mint ha ingyen fogadás volna, hisz ez az összeg - ha jól értem - a forgatás után visszavonásra kerül, míg a 70 euró feletti rész átkerül a kifizethető egyenlegre.
Nem olyan rossz bónusz ez, a "hagyományos módszerekkel" 30-50 euró szedhető ki a 70-ből, bár tény, hogy magas összeg kell a nyitó 70 eurós fogadáshoz. (ráadásul fixen 50 vagy 100 euró fizethető be, 70 pont nem.)

Dear ,

As part of an extensive upgrade we are pleased to announce that BET770 has joined the NetBet group. In combining forces we are delighted to bring you a new and improved betting experience with up to 400 live games per day to ensure you never miss a bet.

But don't worry, your existing BET770 account has been transferred across to NetBet, where you can login using your current details.

Forgotten your password? – click here

If you have any winning bets that are currently open on BET770 they will be credited to your NetBet account when they close and you will be sent an email to confirm.

We are so confident you are going to love the new site we have already credited your account with £5 free!

So don't just take our word for it; visit sport.netbet.com and login using your existing BET770 username and password, see what you think and a have a free bet on us!

In addition to this we are pleased to also offer you an extra 50% on your first deposit up to £100! Our first deposit offer is available to existing BET770 players, even if you previously used the welcome offer from BET770. For more details please click here.

With over 60 different bet types available, NetBet can become the home of all your sports betting and will boast one of the most competitive live platforms on the market.

If you have any questions regarding the new website and your account, please don't hesitate to contact us. Our customer services team are available 24 hours a day.

We hope to see you soon at Netbet!

NetBet team




12-szer kell megforgatni a befizetés+bónusz-t minimum 1,6-os oddson. Over/under és ázsiai hendi nem számít. 60 nap a határidő. Első ránézésre a 10bet oddsait használják, ami elérhető a surebet.com-on.

Én erősen gondolkodok, hogy bevállaljam ezt a bónuszt.