Rió 2016

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


#135 augusztus 11, 2016, 13:23:57, Pozzato
Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 11, 2016, 12:53:30
Én ezt már akkor írtam hogy igazán várhatott volna egy kicsit míg kinyitja azt a paraszt száját, mert így olimpia előtt nem túl egészséges, pláne nem okos. Nonszensz vagy nem, nem véletlen hogy két világklasszis úszónk is ennyire becsődölt. 
Eléggé elszomorító, hogy a legendás és világklasszis sportolóinkat ennyire megtöri egy ilyen esemény. Mentálisan akkor komoly problémák lehetnek, mert például ott az orosz eset:
Yefimovánál még az olimpia előtt sem lehetett tudni, hogy indul-e (kicsit nagyobb probléma, mint hogy a szövetségben vannak bajok, de te nyugodtan készülhetsz és nincs veszélyben az indulásod), doppingesettől kezdve minden volt, végül elindult és az egyik számában második, míg a másikban odaérhet szintén a dobogóra.

Nagyon szomorú, hogy nem olimpiai szám a kifogások keresése, mert abban sok sportolónk (illetve egyszerű drukkereink) aranyat nyerne.




Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 11, 2016, 12:53:30

Jakabost is  megkérdezném hogy mit gondol Katinka visszalépéséről abban a számban ami az övé lett volna, akár éremeséllyel. De így legalább az eredményességét nem lehet senki nyakába varrni, mert el sem indulhatott.


Ezt azért ne a Katinka nyakába varrd mert őt nevezték abban a számban. A doktor úr felelőssége, tudva a menetrendet, kit nevez. Hargitaynak azért tudnia kellene efelé dolgokat, pedig kb ebben van az egyedüli felelőssége kit hol indít, még Kiss mágus sem tudott volna többet hozzá tenni, ezt viszont lehet jobban.

Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 11, 2016, 12:53:30
Én ezt már akkor írtam hogy igazán várhatott volna egy kicsit míg kinyitja azt a paraszt száját, mert így olimpia előtt nem túl egészséges, pláne nem okos. Nonszensz vagy nem, nem véletlen hogy két világklasszis úszónk is ennyire becsődölt. 
Jakabost is  megkérdezném hogy mit gondol Katinka visszalépéséről abban a számban ami az övé lett volna, akár éremeséllyel. De így legalább az eredményességét nem lehet senki nyakába varrni, mert el sem indulhatott.
De nem, Tusupné korrekt és makulátlan!!!

Az meg igenis gáz hogy nem egymás kezét fogva, csapatként jöttek ki a váltóra.

Ne idegesíts már fel, nem attól csapat/nem csapat, mert fogják egymás kezét. Játszottam néhány csapatban, nyilván nem ezen a szintén, de egy meccs előtt sem gondoltam arra, hogy attól többek leszünk, ha egymás tökét fogva megyünk ki, és ugyanezt gondolnám egy Olimpián is. Nem attól fog valaki jobbat/rosszabbat úszni.

Az meg, hogy kinyitja a száját? Gondolom direkt azért csinálta, hogy majd jól kiszúr a többiekkel, azok rosszabbul teljesítenek itt, és ő lehet az Olimpiai magyar sztárja. Ugyan már.
Röhejes kifogás keresés, semmi más. Leírtam, hogy normális szövetségi vezetőkkel semmi gond nem lett volna. De valóban egyszerűbb egy sportolót hibáztatni 3/4 különítmény szar teljesítménye miatt, mint beismerni, hogy bizony ez a sportág is a fejétől bűzlik, és olyan emberek állnak az élén, akiknek egy tökéletes világban semmi keresnivalójuk nem lenne.

Jakabost meg inkább hagyjuk...

Amúgy furcsa mód Pozzato hozzászólásával azért tudok azonosulni, ellenben Gyurtát továbbra sem érzem, hogy hibáztatni kéne. Ő kerek perec kijelentette, hogy szar volt, visszalépett, mert látta, hogy valami nem stimmel, gondolta, majd a rendes számában. Hát nem, na bumm. Persze Magyarországon csak a győztesek valakik, a többiek pedig szégyelljék magukat, de Gyurtánál és Cseh Lacinál is nem egy nagyobb lókötő van kint, akiknek aztán tényleg tök mindegy, hogy indulnak-e, vagy nem, győzelmi esélyük egyenlő a nullával. Lehet elvárni a teljesítményt, azzal sosem volt gond, de azért látni kell, hogy mások is úszkálnak a medencében, és bizony más ország sportolói között is van sok akik legalább úgy leszerepeltek, mint nálunk sokan.
Viszont továbbra is ott tartunk, hogy azért itt néhányan már letettek korábban valamit az asztalra, és joggal remélhették, hogy majd amikor igazán fontos, akkor jobb lesz, nem lett. Nagy ügy, de emiatt már-már személyes kérdést csinálni a dologból akkor is hülyeség.


TiB, a kis gifet/videót is tedd be ami ebben a cikkben van, behalok rajta  :redchug: ;D

Ezt a költői kérdést én is megmosolyogtam. :P Feltehetnék én is egyet: lehet, hogy az van, amit Hosszúék sérelmeztek, és az egész rendszer el van k*rva? Az eredmények egyelőre őket igazolják ezen az olimpián, meg úszóink edzőinek nyilatkozatai is. Elég elolvasni miket mondott Szélesi (betegvagyoknemalkoholista), megy a sz*rkenegetés ezerrel. (Hargitay is kinyitotta a száját, bár ne tette volna) 8) Őszintén szólva a gyerekemet inkább vinném le százszor Tusup-höz, mint mondjuk hozzá, ne adj isten egy Kiss-féléhez, és magasról lesz*rom, hogy honnan jött. Azt látom, hogy Katinkával újra megszerettette az úszást, élvezi amit csinál, és elérte az álmait. Nem csak fizikailag, hanem fejben is tökéletesen fel van készítve! Ugyanez egyik másik úszónkról se mondható el. Gyurta kihagyja az EB-t, mert ő csak az olimpiára fókuszál, aztán ez a vége? A sort még lehetne folytatni a többiekkel, ahogy Pozzato tette... Valahogy TiB videója jut eszembe, mikor összehasonlította Egervárit és Dárdait.

Ugyanez lehet az úszósportban is. Kiöregedett edzők, akik félistennek hiszik magukat, és képtelenek fejben felkészíteni az úszóikat. Sajnálom ezeket a fiúkat és lányokat, mert többet érdemelnének. Tehetségesek, és az eddigi eredményeikből kiindulva sokkal, de sokkal több van bennük. Az, ha a tudásuk alatt ennyivel teljesítenek, nem az ő hibájuk. Mire van az edző? Nem arra, hogy jól időzítse a formájukat, vagy, hogy fejben a tanítvány úgy menjen be az uszodába, hogy hol ez a mutáns Phelps, szedjem darabokra....?!

Egyáltalán nem kötelező szeretni mindenkit, csak azért mert magyar. Bár őszintén szólva én még egyetlen olyan sportolót sem utáltam, vagy ekéztem, aki felvette magára a válogatott mezt, és nem is értem mások ezt miért teszik. :) Gyenge volt, leszerepelt? Ez van... Ott volt, kijutott, érmeket szerzünk. A szlovákok a fél Tátrát odaadnák egy ilyen "leszerepelt" úszókülönítményért. ;) TiB "mentségére" legyen mondva, minden "hülyeséget" kiszúr, és azért az látszik az FB-n, hogy szereti ő az ájronléjdinket, van ott elég gratuláció. ;) Én is gratulálok, szépen felkavartad a topic állóvizét.  ;D

Idézetet írta: alexthebest Dátum augusztus 11, 2016, 13:37:36
TiB, a kis gifet/videót is tedd be ami ebben a cikkben van, behalok rajta  :redchug: ;D

Áá én imádom a csajt :D Épp gyűjtök róla dolgokat egy videóhoz, mert folyton így nyilvánul meg ;D




Idézetet írta: TiB Dátum augusztus 11, 2016, 05:00:03
Az összes női váltó kézen fogva, közösen bemutatkozva jött be, kivéve egyet.

1.01-ért adom, hogy melyik a kivétel ;D

Hm. Nem néztem.

A lófogú dopping-mentes amerikaiak?


Szerintem két oldalról kell megközelíteni a dolgot:

1. sportteljesítmény
2. személyiség

Hosszú Katinka idén kiválóan teljesít, Cseh Lacival, vagy akár Gyurta Danival szemben.

A viselkedése viszont nekem sem szimpatikus. Szerintem a legtöbbünknek ez a baja. S valahogy ezt a beképzeltséget szinte biztosan ez az amerikai faszagyerektől tanulta. Mert az amerikaiak már csak ilyenek, faszagyerekek.  ;D

Egyébként meg mind a négyen bekaphatják. Miért nem fogták egymás kezét? Lehet valamelyiküknek Löw-szindromája van, s felkonferálás előtt pont a seggét vakarta.

#144 augusztus 11, 2016, 13:57:34, Milan
Egyébként bassza meg. Tegnap várom Verrasztót a 200-on, erre meg nem jelenik meg. Hogy képzeli ezt?

Nem néztem sok úszást, de ilyen hiányos rajtot két esetben láttam, s mindkettőnél magyar versenyzőről volt szó (Hosszú és Verrasztó Dávidka).

Nem vagyok egy ilyen szép gyerek, kerülöm is a kamerát, de szerintem nekik is kellene kerülniük:

Na még egyszer utoljára hozzászólok ehhez a Katinka témához.

Igen, szerintem kurva ciki hogy mindenki egymás kezét fogja, megvan a kohézió, csapategység, nálunk meg mint négy idegen lány.
Iron Lady mi a fasz ha nem médiasztár (is)?
Ha a kis vasgyúró nem bír annyi számot, akkor szóljon előre, ne csak akkor nyissa ki a száját amikor balhézni kell.
Ha az az edző aki évtizedek óta sikeres, megkérdőjelezhetetlenül kisujjában van a szakma, kiválik a csapatból, az nem érvágás? A balhéról nem is beszélve (gondolom azóta Gyárfásék is nyomják nekik a Hosszú-ellenes dumákat). Nem hiányzott a rutinja, egy-két jól bevált húzása, egy-két megnyugtató szó tőle? Ja, vagy ide nem is kell pszichológus szintjén lévő edző, akit az apjukként tiszteltek, minek? OK.

Nagy versenyző, hihetetlen mennyit melózik, de embernek ... . Én nem tudom végignézni az interjúit, amiken úgy beszél mintha ő szarta volna azt a bizonyost. Képtelen vagyok tévén nézni az olimpiát, mert mindig bevágják hogy őrjöng az idegbeteg Tusup. A szarkeverést csak azért nem hozom fel, mert közülünk senki nem tudja pontosan mi történt a vezetőség és köztük, úgy meg olyan lenne erről vitázni mintha úgy hinnék istenben hogy nem láttam jelét se.

A mazochista, férjük (barátjuk) önkényuralma alatt lévő nőket valahogy soha nem értettem meg. Viszont minden tiszteletem Gyurtáé, Csehé, és úgy összeségében azoké akik szépen csendben dolgoztak, és kihozták magukból a maximumot. Aztán hogy az mire lett elég, az már más lapra tartozik, de nekik tudok szurkolni.

TiBnek szerintem kijár a fizetésemelés, egy észrevétellel fellendíti az egész oldalt  :great:

Egy nagy szarkeverő.  ;D ;D ;D Ez TiB-nek:

Nem bírom ki hogy ne ragadjak billentyűzetet és írjam le a magvas gondolataimat az ügyről.Előre is elnézést.
Nem érdekel hogy egy úszó integet-e vagy sem,ússzon!Nem vagyok stylist,nem önti el melegség a szívemet az olyan úszás előtti koreográfiára hogy fogják-e egymás kezét vagy miegymás,ússzanak!Ha egymással foglalkozó lányokat akarok nézni akkor leszbipornót nézek (mint mindig..).
Hirtelen belém villant egy gyönyörű kép:Hunyadi vagy Dobó azt mondja a népének csata előtt:Támadnak a törökök,gyerekek fogjuk meg egymás kezét!
Aki meg még nem bukott meg doppinggal azt pedig megilleti az ártatlanság vélelme.Még akkor is ha úgy néz ki mint Phelps.Én se tennék rá egy piculát se hogy tiszták,de akkor is,bizonyítani kell a vádakat.

Idézetet írta: Nyuszika10 Dátum augusztus 11, 2016, 14:34:07

Aki meg még nem bukott meg doppinggal azt pedig megilleti az ártatlanság vélelme.Még akkor is ha úgy néz ki mint Phelps.Én se tennék rá egy piculát se hogy tiszták,de akkor is,bizonyítani kell a vádakat.

Teljesen igazad van. Aki még nem bukott meg az ártatlan, de az is elvárható, hogy fogja meg a pofáját, s ne nyilatkozzon ő doppingügyben. A feladata, hogy ússzon, nem hogy fikázza a másikat.

Phelps: rohadj meg!  ;D