Szülinapi ajándék: 10€ visszatérítés a Betclictől!

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Szülinapi ajándék: 10€ visszatérítés a Betclictől!

A 10 éves Sportfogadas.org látogatóinak a Betclic 10€ visszatérítési lehetőséget kínál az évfordulón! A Betclic és a Sportfogadas.org közös promóciója!

Kedden, április 7-én fogadj a Betclicen és nevezd a megkötött fogadásod a promócióra, elküldvén a Betclices felhasználóneved, illetve a fogadásod hivatkozási számát (a hivatkozási szám a Betclic honlapján a Fogadásaim menüpont alatt található, a "Hiv:" jelölés után. A szám 16 karaktert tartalmaz: 3 szám + 1 betű + 12 szám.) a [email protected] címre.

Amennyiben a 2015. április 7-ei Borussia Dortmund–Hoffenheim német DFB-kupa mérkőzésen Szalai Ádám legalább 30 percet a pályán tölt a Hoffenheim csapatában, akkor a Betclic visszatéríti a jogosult játékosok benevezett fogadásának a tétjét egy megegyező összegű, maximum 10 € (3000 Ft) értékű ingyenes fogadási tét jóváírásával.

Kérdéseiteket feltehetitek ebben a fórumtémában!

Amennyiben még nem rendelkezel Betclices számlával, akkor nincs más teendőd, minthogy: Regisztrálj MOST!

Részvételi feltételek:

1. A Betclic és a Sportfogadas.org közös promóciójának (,,a promóció") szervezője a Mangas Gaming Malta Limited (,,Betclic").
2. A promóció a magyar idő szerint 2015. április 7-én 00:01 órától 20:30 óráig tart (,,az időszak").
3. A promóció csak Betclic-számlával rendelkező játékosok számára érhető el.
4. A promócióban való részvétellel a játékosok elfogadják a promóció szabályzatát, és a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzat szabályait, melyek a hu.betclic.org oldalon és a Sportfogadas.org oldalon találhatóak.
5. A promócióban való részvételhez a játékosoknak be kell jelentkezniük a számlájukra, és a promóció időszaka alatt legalább egy fogadást kell tenniük az alábbi feltételekkel:

egyszeres fogadás (nem kombinált, nem szisztéma);
mérkőzés előtt kötött fogadás (nem élő);
minimum tét: 1000 Ft;
minimum nyereményszorzó: 1,60;
olyan sporteseményre kötött fogadás, amely magyar idő szerint 2015. április 7-én kezdődik;
a fogadás tétje csak a játékos által feltöltött valódi pénzből származhat, tehát nem bónuszból, ingyenes fogadási tétből vagy más hasonló forrásból.

A fenti feltételeknek megfelelő fogadások az ,,érvényes fogadások". Csak az érvényes fogadásokkal lehet részt venni a promócióban.
6. A promócióban való részvételhez továbbá a játékosoknak a promóció időszaka alatt meg kell adniuk felhasználónevüket és a promócióra nevezni kívánt fogadás (,,benevezett fogadás") hivatkozási számát a Sportfogadás.org számára a Sportfogadás.org honlapján megadott módon. Egy játékos csak egy benevezett fogadást adhat meg. (A hivatkozási szám a Betclic honlapján a Fogadásaim menüpont alatt található, a ,,Hiv:" jelölés után. A szám 16 karaktert tartalmaz: 3 szám + 1 betű + 12 szám.)
7. Ha a 2015. április 7-ei Borussia Dortmund–Hoffenheim német DFB-kupa mérkőzésen Szalai Ádám legalább 30 percet a pályán tölt a Hoffenheim csapatában, akkor a Betclic visszatéríti a jogosult játékosok benevezett fogadásának a tétjét egy megegyező összegű, maximum 10 € (3000 Ft) értékű ingyenes fogadási tét jóváírásával.

A pályán töltött idő megállapítása a Német Labdarúgó-szövetség (DFB) hivatalos adatai alapján történik.
A pályán töltött időbe a 90 perc és az esetleges 2×15 perc hosszabbítás számít bele, a félidőket követő időpótló hosszabbítás és a mérkőzés utáni esetleges büntetőpontról elvégzett rúgások ideje nem.

8. A Betclic csak a vesztes érvényes fogadások tétjét téríti vissza.
9. Az ingyenes fogadási téteket a 2015. április 13-ig írjuk jóvá a jogosult játékosok számláján.
10. A játékosok csak a benevezett fogadás tétjét kaphatják vissza ingyenes fogadási tétként. Ha egy játékos benevezett fogadása nyertes, akkor már nem kaphat visszatérítést.
11. Az ingyenes fogadási tétre jogosult játékosokat a Betclic-számlájukon megadott adatok alapján értesítjük.
12. A nyertes játékosok beleegyeznek, hogy a Betclic felhasználja az adataikat jövőbeni promóciók népszerűsítéséhez.
13. A Betclic határozottan tiltja mindenféle automatizált, mechanikus, elektronikus, vagy robotikus eszközök igénybevételét az oldalunkon való játékhoz, illetve fogadáshoz függetlenül attól, hogy a játékos, vagy egy harmadik személy próbálkozik ilyen módszerek igénybevételével. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy felfüggessze a játékosok számláját folyamatban lévő számlaellenőrzés idejére, illetve kizárjon játékosokat a promócióból, vagy zárolja a játékosok számláját, illetve megtagadja a nyeremények kifizetését olyan játékosok esetében, akik alaposan gyanúsíthatók, illetve akikről beigazolódik a csalás ténye a promóció során. A Betclic fenntartja a jogát annak, hogy a számla megszüntetésekor, a játékos számláján található egyenleget ne fizesse ki, illetve töröljön minden függőben lévő fogadást és játékot.
14. A Betclic nem áll semmilyen partneri és kereskedelmi kapcsolatban a promócióban résztvevő mérkőzések szervezőivel.
15. Betclic-számlánként, és így IP-címenként is csak egy regisztráció engedélyezett.
16. Az ingyenes fogadási tétekre a Betclic sportfogadási oldal bónuszokkal kapcsolatos szabályai vonatkoznak. A szabályok a Betclic Általános Feltételek és Kikötések szabályzatban találhatóak. Ahhoz, hogy az ingyenes fogadási téteket nyereményként igényelni lehessen, a játékosoknak hat alkalommal kell megforgatniuk az ingyenes fogadási tétek összegét minimum 2,00 nyereményszorzójú, legalább három végkimenetelű, különböző fogadási eseményeken. Ha az ingyenes fogadási tét összege több fogadással kerül megforgatásra, minden tétnek különbözőnek kell lennie (pl: különböző fogadástípusok egy eseményre, vagy azonos fogadástípusok különböző eseményekre). Az ingyenes fogadási tét a jóváírást követően 30 napig érvényes. A felhasználatlan fogadási tétet a határidő lejárta után töröljük a játékosok számlájáról.
17. A promóció más ajánlattal nem összevonható. Ha ugyanarra a fogadásra a játékosnak más bónusz vagy visszatérítés is járna, csak a magasabb összegűt kapja meg.
18. A bónusszal való bizonyított, vagy alaposan gyanítható visszaélés esetén, a bónuszokat nem írjuk jóvá, és a menedzsment fenntartja a jogot, hogy azonnali hatállyal kizárjon egyes személyeket, csoportokat, vagy régiókat a bónusz ajánlatokból és hogy visszavonja a jóváírt bónuszt. A Betclic fenntartja a jogot, hogy a vizsgálat idejére felfüggessze a játékos számláját, és hogy megszüntesse az olyan játékosok számláját, ha felmerül, hogy visszaéltek a bónusszal. Bónusszal való visszaélésnek számít többek között, de nem kizárólagosan a tornán többszörös regisztrációval történő részvétel is.
19. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy bármikor módosítsa, törölje, vagy visszavonja a Feltételek és Kikötések szabályzatot, a promóció bármely részét, beleértve a díjakat is. A Betclic fenntartja annak a jogát, hogy a promócióból saját belátása szerint kizárjon egyes ügyfeleket, csoportokat vagy esetleg régiókat.