10 bet kombó...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Nemrég regeltem  a 10 betre, és nem kicsit néztem mikor észrevettem hogy ha összeakarok rakni egy kombót akkor nem szorzódnak össze az oddsok :o Pl az 1,223 és az 1,164 kombója 1,42 helyett 1,295......De számtalan példát tudnék mondnai.Biztos az én hibám. de nem jöttem rá h mit rontok el....Aki tudja a megoldást írjon plíz
http://kepfeltoltes.hu/080105/10bet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Idézetet írta: ryeb Dátum január 05, 2008, 09:15:13
Nemrég regeltem  a 10 betre, és nem kicsit néztem mikor észrevettem hogy ha összeakarok rakni egy kombót akkor nem szorzódnak össze az oddsok :o Pl az 1,223 és az 1,164 kombója 1,42 helyett 1,295......De számtalan példát tudnék mondnai.Biztos az én hibám. de nem jöttem rá h mit rontok el....Aki tudja a megoldást írjon plíz
http://kepfeltoltes.hu/080105/10bet_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Nem tudom te mit rontottál el. Én kiválasztottam 3 meccset, s az oddsok összeszorzodtak.

Szia Milan. Totopot nevű játékon van olyan hogy EuroFreeroll(8Tickets), ezen azt irják hogy ingyen kitölheted(ők fizetnek) a nyeremény 1000 euro.Itt mennyi oszlopot tölthetek ki 8-at vagy hogy van ez.

Egyébként irtam nekeik magyarul, kiváncsi vagyok válaszolnak-e.

közben kiprobáltam a Totopot-on az ingyenes totot.8 oszlopot tudtam megjátszani, 3db 2 esélyt a többi egy esély.
Nem töltöttem fel lóvét és igy is elfogadta, kiirta az IP cimemet és sok szerncsét kivánt.
Olvastam hogy kártyara való kifizetésnél csak a Visa kártyát fogadják el, valamint ennél a kifizetésnél ami meglepetést okozott hogy Tranzakció:azonnal.Tehát ha jól értelmezem akkor azonnal jóváirják a lóvét a kártyámon és nem kell várnom.
Ha valaki játszik a 10bet-en irja már meg tapasztalatait az irodával kapcsolatban.

Én Moneybookers által igényeltem tölük pénzt, s elég hamar elküldték.

Nekem már nem ilyen jók a tapasztalataim; 30 eurót tettem fel hozzájuk kártyás befizetéssel,  de nem igazán tetszettek igy 50 euró után kiakartam venni a pénzem.( az 50%os bónuszt valamiért nem kaptam meg, de annyira nem is vágytam rá köszönhetően a "forgasd meg 10szer min 1,6-al"-nak köszönhetően.Normális helyen a 100%os bonuszt kell fele ennyiszer megforgatni) Nem is ez a lényeg ,hanem a kifizetés, nézegettem hol tudom igényelni,ekkor vettem észre hogy a kis betüs részben irják hogy ha nem forgatod meg 5ször a feltöltött pénzt akkor 8%ot "levonhatnak"(feltételes módba irták, de gondolom élnek is ezzel a lehetőséggel....) Ekkor kicsit unszimpatikussá váltak de hát egye fene ez van. Rámegyek a kártyás kifizetésre , ott irják hogy 3,95 euró a dija, tehát ez összeadva már elég szép kis lehúzás, de ezután jött csak a fekete leves, a 3,95 eurós levonás felett még áll egy olyan szöveg h a minimum kifizetés kártyára 131 euro.......... Ekkor rámentem a banki átutalásra, elintéztem, lement  az egyenlegem nullára.Másnap visszakerült az 50 euró, gondoltam biztos rosszul adtam meg valami adatod és nem találta a bankot vagy mittudom én, eljátszottam újra , megint lekerült az 50 euró. Másnap ismételtem rákerült a számlámra az 50es és most küldtek egy mailt is miszerint a minimum kifizetés banki átutalással 750uró!![/glow]. Ekkor már a sírókörcs kerülgetett. Nagy örömömre ekkor láttam h a moneybookers kifizetés minimum 10 euró... rá is mentem , levonta, szerintetek mi történt másnapra? Igen.. az.Gondolom csak akkor fizetnek ki mbre ha azzal töltötted fel a számlád, úgyhogy ismételten 50 euró lett az egynelegem  :) csak azt nem vágom hogy akkor miért vonták le egy napig a pénz, miért nem tudták ezt azonnal... csak úgy mint a nevetséges minimum 750eurós határt. Persze irtam egy mailt, amire azt válaszolták h " Please try to submit us a credit card withdrawal. If you do not succeed send us an email and we will be happy to assist." Kiváncsi leszek mit segitenek.... Szal ha valaki nem százezres nagyságrendbe játszik azt ajánlom neki ,kizárólag a moneybookers feltöltést válassza. A közutálatnak örvendő worldbet ,ezekkel ellentétben, simán utlagatta nekem a pár ezer forintos nyereményeket...

Köszönöm a tájékoztatást.

#7 január 12, 2008, 12:50:42, ryeb
Természetessen azóta is megállás nélkül segítenek kivenni a pénzt.... Ugylátszik csak az a megoldás ha feltöltök hozzájuk 81 eurót, és ugy kérek kitalást, máshogy nem akaraják odaadni a pénzt. És igy nem az 50 eurómbol vonnak le 8%ot hanem a 131ből... undoritó  ez az iroda :lehany: :lehany: :lehany: :lehany: :lehany: :lehany: :lehany: :lehany:

Idézetet írta: ryeb Dátum január 12, 2008, 12:48:41
Természetessen azóta is megállás nélkül segítenek kivenni a pénzt.... Ugylátszik csak az a megoldás ha feltöltök hozzájuk 81 eurót, és ugy kérek kitalást, máshogy nem karaják odaadni a pénzt. És igy nem az 50 eurómbol vonnak le 8%ot hanem a 131ből... undoritó  ez az iroda :lehany: :lehany: :lehany: :lehany: :lehany: :lehany: :lehany: :lehany:

"Kezelési költségként levonjuk eddigi nyereményét, illetve további adókat is felszámolhatunk 50-99%-ig, minden kifizetés ingyenes 2 euróig, egyszer egy naptári évben, ezenfelül 50 euró a kifizetés díja "

Ilyen dumához, mit szólnál?:D

Ez meg a tény: ;)

10bet.The Best You Can Bet!
Fizess be kártyával min 10£ -ot* és kapsz 50%bónuszt** !


*100£-ál kevesebbet nem fizetünk ki szóval vagy megtizszerezed  a pénzed vagy szevasz
**Vagy nem kapsz... De ha kapsz akkor is meg kell forgatnod 10szer minimum 1,6-al
+1 kivételkor ha nem forgatod meg 5ször levonunk 8%ot a kifizetésből


Sziasztok!

Utaltam a 10betre és a számlámon egy fillér sincs...ez hogy lehet?

Idézetet írta: zsolesz777 Dátum június 16, 2008, 17:49:33
Sziasztok!

Utaltam a 10betre és a számlámon egy fillér sincs...ez hogy lehet?


MIlyen módon utalátl?

Kártyával...kártyaszám kellett, egy kód, meg az összeg

Ja és kiírta utána, hogy a tranzakció sikeres volt.
:-\

Idézetet írta: zsolesz777 Dátum június 16, 2008, 19:05:40
Ja és kiírta utána, hogy a tranzakció sikeres volt.
:-\

Hm, érdekes...próbáltál már kilépni meg be?