10 bet kombó...

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: zolee Dátum augusztus 20, 2009, 14:04:56
Sziasztok Fórumozók!

A segítségeteket kérném.
Másfél hónapja nyertem a 10BET-nél 230 eurót. Money Bookers-en keresztül akartam kivenni a pénzt. Tudtommal az első kifizetésnek az a feltétele, hogy legalább 10 eurót fizessek be a money bookers számlámról a póker számlámra. Ezt meg is tettem, majd miután megérkezett a 10 euró a pókerszámlámra, kezdeményeztem 200 euró kifizetést. Azóta a számlám vizsgálat alatt van, nem tudok bejelentkezni a 10BET-hez, és a leveleimre sem válaszolnak. Járt-e már valaki így közületek, s miért húzzák a kifizetést?
Segítségeteket előre is köszönöm!

Zoltán

Szia zolee!

Kezdet kezdetén biztosan küldtek egy e-mailt, melyben személyes dokumentumok másolatát kérték. Azokat beküldted-e? Másra nem tudok gondolni, de mondjuk ennek hiánya sem ok arra, hogy ne tudjál belépni vagy ne válaszoljanak az e-mailjeidre.

Szia Zoli,

Biztosan nem kaptál más e-mail-t tőlük?

Skacok!

Folyamatosan csesztetem őket a mailokkal, annyit elértem, hogy válaszoltak... Under Review a számlám továbbra is vizsgálat alatt van. de hogy miért azt nem írják. Azt írták küldjek faxot az angol központba, ezt meg is tettem, de magasról tojnak a problémámra, nem válaszolnak. A másik kérdésre válaszolva: Nem küldtem be semmilyen hivatalos okmány másolatát, úgy tudom ez nem kell ha Moneybookers-el veszek ki pénzt.
Ha tudna valaki valamilyen okossággal segíteni azt továbbra is szíivesen venném...

Segítségeteket előre is köszi: Zolee


Idézetet írta: Milan Dátum augusztus 20, 2009, 16:39:22
Szia Zoli,

Biztosan nem kaptál más e-mail-t tőlük?

Nem kaptam semmit...