Tobet - Kézilabda EB Promó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



A mai naptól Ausztria lesz a kézilabda fővárosa, ugyanis elkezdődik a férfi Kézilabda Európa Bajnokság, amelyet két évente rendeznek meg!

Fogadj élőben a Franciaország – Magyarország mérkőzésre abszolút kockázatmentesen €5-ig! Az ajánlat csak erre a játékra vonatkozik és nem megismétlődő!

A következőképpen működik:

A mérkőzés ideje alatt kattints a Franciaország – Magyarország mérkőzésre az Élőfogadás oldalukon. Az első élőfogadás amelyet a játékra teszel, kockázatmentes fogadás lesz. Amennyiben nem nyersz visszakapod a pénzed, €5-ig.

Ha szeretnél részt venni ebben a promócióban, de még nincs Tobetes számlád akkor klikk ide.

Részvételi Feltételek:

Ez a kockázatmentes fogadás csak a felhasználó első olyan megtett fogadására érvényes, amelyet az élőfogadás keretein belül tesz meg, a fent említett Férfi Kézilabda Európa Bajnokságra január 19.-én!
A kockázatmentes fogadást csak abban az esetben térítik vissza, ha az első fogadásod vesztes fogadás.
Az összeget €5-ig fizetik vissza.
Ez a bónusz csak magyar játékosoknak érvényes
Az általános szabályok és feltételek érvényesek.

Sok sikert, s hajrá Magyarok!  :great:

Köszi az infót! Azt hiszem ezt kihasználom  ;)

Jól látom, hogy semmilyen kikötés nincs a visszakapott pénzre vonatkozólag?:O
Ha így van akkor mindneképp érdemes kihasználni, pláne úgy hogy az Ausztrál Openre is van egy ilyen promóciójuk. Legrosszabb esteben visszakapod a téted, legjobb esetben mindkét fogadást megnyered...

"Az általános szabályok és feltételek érvényesek."
Ami azt jelenti, hogy:

ÁSZF:
"Ha semmilyen más feltétel nem szerepel az aktuális kampányban, az alábbi feltételek egyikének eleget kell tennie, a bónusz kifizetése elott:..... A bónusz összeget a befizetett összeggel együtt minimum 3 alkalommal kell 1,5ös vagy magasabb szorzóval megfogadnia."

Csak kibújt a szög a zsákból...