Unibet - Élő fogadások bajnoksága

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Unibet - Élő fogadások bajnoksága!

A sikeres februári verseny után újra visszatér az Unibet Open Élő fogadás bajnokság! Itt az esélyed, hogy te legyél a második Élő fogadás bajnok és nyerd meg a részedet a 10000€-s díjból! Biztosítsd be most az 1800 euró értékű utazásodat az Élő fogadás bajnokság döntőjére Londonba!

A teljes versenysorozatnak 3 része lesz: Selejtező, elődöntő, döntő.

Selejtező:

A selejtező július 28-tól augusztus 5-ig tart. A selejtezőből a legjobb 32 játékos jut az elődöntőbe. Csak annyit kell majd tenned, hogy élőben fogadsz, és így pontokat gyűjtesz. Naponta frissítjik majd a TOP 100 ranglistát, amelyen összehasonlíthatod magad a többi játékossal. A pontokat a következő képlettel számolják:.

Megtett tét x Események száma a szelvényen x A szelvény odds értéke
Példa: 2900Ft-os fogadás egy három eseményes (tripla) élő fogadószelvényen, amelynek a teljes odds érték 5.50. A pontszámod a következő lesz: kb. ~10€ (a 2900Ft euró /Ft napi árfolyama alapján) x 3 (események száma) x 5.50 (odds értéke) = 165pont. Ez lesz a pontszámod erre a fogadásra.

Felhívjuk figyelmed, ha regisztrálsz a versenyre, minden nyertes élő fogadásod beleszámít a ranglistába, így minél több nyertes élő fogadásod lesz, annál több pontot gyűjtesz, és növekszik az esélyed, hogy tovább juss a következő szintre. A nyert fogadásokon szerzett pontok összeadódnak és a 32 legtöbb pontot gyűjtő versenyző jut tovább az elődöntőbe.

Elődöntő:

A selejtezők legjobb 32 játékosa kerül az elődöntőbe. Itt már csak 8 hely lesz kiadó a nagy döntőre Londonban. A pontszámításos képlet ugyanaz lesz, mint a selejtezőben, és itt is egy naponta frissülő ranglistán láthatod majd a teljesítményed.
Az elődöntőben minden játékos újra 0 pontról kezdi gyűjtögetni a pontszámait. Naponta lesz frissítve, így bármikor javítani lehet a helyezésen. Az elődöntő augusztus 6-12-ig tart és a legjobb 8 játékos részvételt nyer az Élő fogadás döntőre Londonba!

Döntő:

A hab a tortán, hogy az Európai Élő fogadás bajnokság döntősei részére egy-egy teljes utazási csomagot a döntőre!

A 8 döntőbe jutó játékos 1.800€ értékű csomagja a következőket tartalmazza:
   Premier Inn Stratford elhelyezés (2 éjszaka: szeptember 15-17.)
   Élő fogadás Verseny részvétel - €1250
   Költőpénz - €300
   2 reggeli, 2 vacsora + party

A szabályok a döntőben kicsit megváltoznak. Mind a 8 játékos kap egy iPad-ot, egy teljesen új számlával, amelyen 100€ várja a versenyzőket. A játékosoknak 4 óra alatt minnél többet kell nyerniük a 100€-val. Az a játékos aki a legtöbb játékpénzt gyűjti össze, lesz a második Unibet élő fogadás bajnok. Az egyetlen kritérium az lesz, hogy a játékosoknak minimum 30 élő fogadást kell megtenniük a 4 órás verseny alatt.

Nyeremények:

1.   5.000€ + Egy új iPad
2.   2.500€ + Egy új iPad
3.   1.500€ + Egy új iPad
4.   1.000€ + Egy új iPad
5.   Egy új iPad
6.   Egy új iPad
7.   Egy új iPad
8.   Egy új iPad

Hogyan vehetsz részt?

1. Ha még nincs számlád, akkor nyiss egyet ITT!
2. Add meg a felhasználóneved a következő oldalon!
Ellenőrizd, hogy felhasználónevedet pontosan úgy adtad meg, ahogy az Unibet számládon szerepel (kis és nagybetűk is számítanak.)

Részvételi feltételek:
  • A játékban való részvételhez fel kell iratkoznod, hogy megnyerhesd a londoni döntőre szóló csomagok egyikét.

  • Csak az élő fogadások vesznek részt a promócióban, minimum 1.20-as szorzóval. Az ajánlat érvényes minden élő fogadásra, a mobilon keresztül történő élő fogadást is beleértve.

  • A Cash-In-elt élő fogadások nem generálnak pontszámot a ranglistára

  • Az az első 32 játékos jut az elődöntőbe, akik a ranglistán a legtöbb pontot szedik össze a selejtező végéig.

  • Az az első 8 játékos jut a döntőbe akik a legtöbb pontszámot szedik össze az elődöntő végéig.

  • A naponta frissített (minden nap 15 óráig) ranglisták (selejtező és elődöntő) a regisztrált játékosok előző napi nyertes élő fogadásit veszi számításba. (00:01-től - 23:59-ig)

  • Minden pontszámot euróban számolunk, amely követi a napi árfolyam változásokat.

  • A prágai döntő nyerteseket az Unibet számlára kapják nyereményüket a döntő után.

  • Ha két játékos ugyanakkora egyenleggel rendelkezik a ranglistán a selejtezőn vagy az elődöntőn, akkor az a játékos számít a győztesnek, akinek a legtöbb nyertes fogadása volt. Ha ugyanannyi fogadása volt mindkét játékosnak ugyanannyi fogadása volt, akkor az nyer, akinek a a legmagasabb oddsa volt egy nyertes fogadáson az adott körben.

  • Ha két játékos ugyanakkora egyenleggel rendelkezik a londoni döntő alatt, akkor az a játékos számít a győztesnek, akinek a legtöbb nyertes fogadása volt. Ha ugyanannyi fogadása volt mindkét játékosnak ugyanannyi fogadása volt, akkor az nyer, akinek a a legmagasabb oddsa volt egy nyertes fogadáson a döntő alatt.

  • A ranglista minden nap 15:00-ig kerül frissítésre a promóció ideje alatt.

  • Az utazási csomagokat nem lehet pénzre cserélni.

  • Egy játékos csak egy utazási csomagot nyerhet.

  • Ha egy játékos nem tud részt venni a döntőn, a nyereményét elveszti..

  • Az utazási csomagok 1,800€ értékűek.

  • A játékra való feliratkozással azok a játékosok, akik részt vesznek a londoni döntőn hozzájárulnak nevük és a róluk készített fotók felhasználásához a médiában.

  • A londoni döntőre nem lehetséges a közvetlen részvétel megvásárlása. Az egyetlen útja, hogy egy játékos bekerüljön a döntőbe, hogy regisztrál a versenyre és részt vesz a selejtezőn, majd az elődöntőn.

  • A döntő alatt nincs minimum odds vagy tét követelmény

  • Az Élő döntő alatt nyert összegek az Unibet számlára lesznek kifizetve. A döntő alatt nincs minimum odds vagy tét követelmény

  • Cash-in fogadások számítanak az Élő döntő alatt

  • Az Unibet fenntartja a jogot arra, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsa vagy visszavonja ezt a promóciót.

  • Általános Unibet részvételi feltételek érvényesek erre a promócióra.

Vegyél részt a bajnokságban és nyerd meg a fantasztikus nyeremények egyikét, nyiss számlát ITT!