Winmasters Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Milan Dátum december 19, 2017, 21:29:15
winmasters marketing, nekem ebből az jön le, hogy ti minden egyes klienst potenciális csalóként kezeltek. Legalábbis az előbbi hozzászólásban elég sokszor meg lett említve.

Versenyszabályzatok összeállításánál valóban sok mindenre kell figyelni, de nem lehet mindent kiszűrni. Ha ezt nem fogadjátok el, akkor miért van nálatok egyáltalán bónusz? Miért ez a piac a cél, ha már ilyen előítéletesek vagytok?

A bónusz kijátszását bele kell kalkulálnia egy cégnek a veszteségbe, minthogy ilyen abszurd helyzetek alakuljanak ki, lásd fent Inter55 esetét, az "n+1"-ik feltétellel. Az ember nagy nehezen nyer, erre persze, hogy van egy szabálypont ami megoldja, hogy mégse.

Knapp esetéről meg már ne is beszéljünk. Tiszta az ügy. A bónusz az csak parasztvakítás, mert jól mutat, mint marketingeszköz.

Így van ennyiszer nem írtam le csalót mint ez az agyhalott marketinges(ebből a hozzászólásából kiderül hogy fingja sincs szakmájáról), holott jogtalanul megloptak de ezek után tényleg drasztikusabb szavakat kell használni winmasters-el szemben.

Idézetet írta: Milan Dátum december 19, 2017, 21:29:15
winmasters marketing, nekem ebből az jön le, hogy ti minden egyes klienst potenciális csalóként kezeltek. Legalábbis az előbbi hozzászólásban elég sokszor meg lett említve.

Versenyszabályzatok összeállításánál valóban sok mindenre kell figyelni, de nem lehet mindent kiszűrni. Ha ezt nem fogadjátok el, akkor miért van nálatok egyáltalán bónusz? Miért ez a piac a cél, ha már ilyen előítéletesek vagytok?

A bónusz kijátszását bele kell kalkulálnia egy cégnek a veszteségbe, minthogy ilyen abszurd helyzetek alakuljanak ki, lásd fent Inter55 esetét, az "n+1"-ik feltétellel. Az ember nagy nehezen nyer, erre persze, hogy van egy szabálypont ami megoldja, hogy mégse.

Knapp esetéről meg már ne is beszéljünk. Tiszta az ügy. A bónusz az csak parasztvakítás, mert jól mutat, mint marketingeszköz.
Èn egyszer fizettem be ide de ezek utàn nem hiszem hogy újra fogok.Ha nyersz akkor sem nyersz...eszembe jut erről egy film rèszlet,ha jól emlèkszem a Bilkó főtörzsben van hogy megteszik a tètet az asztalnàl a kaszinóban,az osztó meg behúzza mondvàn hogy senki sem nyert...kicsit ilyen ez...Azt meg megmondom kicsit pofàtlansàgnak èrzem,hogy egy marketinges a szabàlyok mögè búlyva mindenkit lecsalóz...akkor hagy mondjak el èn is pàr dolgot az irodàdról úgy,hogy keveset fordultam meg ott,ès miutàn elolvasod ràjössz h mièrt...A promóciótok vagy legalàbbis amit annak hisztek egy nagy rakàs szar minden esetben.Fillères ingyen pörgetèsek,amik inkàbb nevetsègessè tesznek titeket mintsem vonzónak.A freebetes vagy újratöltèsi bónuszokról nem beszèlve,hozzàtève az eldugott szabàlyrendszeretekről,amit kb úgy formàztok mint a pèk a kenyeret..minden nap,ès pont úgy ahogy jó legyen nektek.Ha vèletlen meg van olyan ember aki kijàtssza,egyből bedurrantjàtok a szàmlàjàt egy szabàlyra hivatkozva...règóta a fekete listàn lenne a helyetek,csak a jó isten tudja h mièrt nem kerültetek oda....èn nem tudom....

Ha egy iroda bonuszokat ad, legyen már annyi esze, hogy az iroda nyereségének kis százaléka legyen amit erre fordit,
és ne fájjon ha megnyeri az ügyfél.

Pár éve volt egy olyan iroda, hogy csak 3.0 vagy nagyobb oddszal engedte kiforgatni a bónuszait,
erre sokan nyomták az X-eket , és csodálkoztak mekkora bankkal kértek kifizetést...

A minap még mi is ajánlottuk a Winmasters irodát (sőt tippjátékot is támogattak), mindezt annak tudatában, hogy egyre kevesebb a magyar játékosok számára elérhető szolgáltató, s reméltük, hogy a nyújtott szolgáltatás is megfelelő. Utóbbit se cáfolni, se megerősíteni nem tudjuk, mivel nem volt személyes tapasztalatunk sportfogadás téren náluk. Egyébként is a problémák hosszú távon jelentkeznek, általában.

Nálunk a fekete listára azon fogadóirodák kerülnek fel, akik rendszeresen átverik a játékosaikat, megtagadják indok nélkül a kifizetéseket stb. A fent leírtak alapján az iroda inkább a nem ajánlott irodák kategóriába kerülhetne be, vagy "csak óvatosan/figyelmesen" kategóriába, mindaddig amíg nem jelennek meg olyan állítások, hogy fizetésképtelenek.

A többiekről (még fizetőképes irodák) a személyes vélemények elolvasása után dönthet egy potenciális új játékos, hogy szeretne ott játszani, vagy sem.

Idézetet írta: Inter55 Dátum december 18, 2017, 22:20:10
Tömören annyi hogy a fiam játszott korábban náluk 1-2 éve, teljesen külön családban él, saját családja van, KÜLÖN LAKCÍMEN, és háztartásban is él, KÜLÖN CÍMEN is.Én úgy értelmezném az ÁSZF-et hogy megfelelek feltételeknek, ők úgy hogy nem, emiatt egy gyors gondolat alapján elvették 1700 jurót. Semmit nem kell bizonyítaniuk elmondta support. Ilyen lazák:

"Felhívjuk azonban szíves figyelmét, hogy a winmastersnek nem kötelessége megindokolni egy ilyen tényállást, hiszen Ön is teljes mértékben tisztában van azzal, hogy megszegte az Általános Szerződési Feltételeket, így semmi nem indokolja, hogy további magyarázatot adjunk a döntésre vonatkozóan."

Mindenki döntse el ezek alapján hogy ez milyen iroda, és ha valakivel ugyanez történne mit érezne...Mivel tudjuk nem egyszerű nyerni beten, hogyha esetleg meg nyersz egy nagyobb összeget elveszik lazán.
De biztos jön majd okostojás winmasterses és megmagyarázza majd...

Ok, hivatkoznak az ÁSZF-re, de annak mely pontjára? Ezt igazán leírhatnák.

Vicc az egész iroda, úgy ahogy van.

Pontosan tudom, hogy miért szigorúak a szabályok és hogy a bónuszvadászok kiszűréséről van szó, ennek tudatában ajánlottam azt is - mikor nem algoritmusok, hanem az én visszajelzésem alapján "rájött" az iroda a rokoni kapcsolatra - hogy zárjanak ki engem a bónuszokból, de erre állítólag nem volt lehetőség és valamelyikünk számláját feltétlenül be kellett zárni.
Sőt, a számlám bezárását is elfogadtam volna, csak azon éppen 100,000 feletti összeget buktam volna, így arra nem mondhattam automatikusan igent, csak ha előtte ki is fizetnek.

Azt megértem, hogy kell a szűrés, de önmagában a rokonsági fokra hivatkozni nem életszerű és mondhatni szokatlan is, másrészt ha nem bónuszok igénybevételéről van szó, akkor nem is logikus, hisz abból nem keletkezik automatikusan vesztesége az irodának, ha két egymástól független felhasználó játszik az irodánál, még akkor sem, ha ők vér szerint rokonok. (persze hogy ne legyek álszent, a tétlimitek kijátszása így is megvalósulhat több számlával, de ez inkább akkor érdekes, ha egy számla már korlátozva van)

Ha más-más háztartásban élő rokonok sem játszhatnak az irodánál, akkor ennyi erővel az összes facebookos ismerősre is lehetne alkalmazni ezt a szigort, mert egy csalónak kb. ugyanannyi idő beregisztrálni az apját, mint valamelyik barátját. 

Mondjuk én az ÁSZF-ben sem találtam annak a felsorolását, hogy a winmasters szerint ki számít családtagnak, de a piaci gyakorlat szerint ha nincs bónusz felhasználás, akkor az irodák még az azonos IP címről több felhasználót is tolerálják, nem hogy családfát kutassanak...

Egyébként a barátajánló bónusz feltételeinél az szerepel, hogy "saját háztartásban élő családtag" nem ajánlható, azaz indirekt módon ez azt jelenti, hogy még a meghívásos bónuszra is jogosult lenne az, aki nem saját háztartásban élő családtagját hívja meg.
Mindezek után fura az az értelmezés, hogy az így meghívott egyáltalán nem is játszhatna az irodánál.
Valójában ez a "saját háztartásban élő családtag" (vagy ugyanabban a háztartásban élő bármilyen ismerős) a korrekt szűrő a bónuszoknál, ezt is alkalmazza a többi iroda, a családtag fogalma a winmasters értelmezésében kicsit túl van tolva.

Azt látom, hogy a határesetekben is zéró tolerancia van, azaz mindenki csalónak van beállítva, ha van rá minimális esély, hogy az, illetve a figyelmetlen bónuszfelhasználókat is teljes vagyonelkobzással bünteti az iroda.
Ez szerintem rossz üzenet a jelenlegi és jövőbeli játékosoknak.


Az egyébként abszolút korrekt, hogy rólad tudhatjuk, milyen minőségben követed a fórumot!

Idézetet írta: SPF Admin Dátum december 19, 2017, 22:08:01
Ok, hivatkoznak az ÁSZF-re, de annak mely pontjára? Ezt igazán leírhatnák.

Közben megkaptam. Íme:

2.10 Kizárólag egy winmasters Számlát nyithatnak egyszerre személyenként, családonként, háztartásonként, IP címenként és e-mail címenként. Amennyiben az alábbiakat gyanítjuk:

l Az Ügyfél több számlát nyitott (azonos vagy hasonló neveket, címet, telefonszámot, e-mail címet, azonos vagy hasonló dinamikus IP címet, számítógépeket vagy más eszközöket használva); és/vagy

l Az Ügyfél egy szindikátus tagja (azonos vagy hasonló neveket, címet, telefonszámot, e-mail címet, azonos vagy hasonló IP címet, számítógépeket vagy más eszközöket használva, azonos vagy hasonló formulákat követve);

a winmasters fenntartja a jogot, hogy az Ügyfél vagy a szindikátus érintett számláját/számláit blokkolja és az esetet/eseteket jelentse az illetékes hatóságoknak. Belső vizsgálatok alapján a winmasters-nek jogában áll törölni a fogadásokat, megtagadni a nyereményeket és levonni a bónuszokat az érintett számlákról. A winmasters szintén fenntartja a jogot, hogy a felesleges winmasters Számlákon található összes összeget egyetlen egy winmasters Számlára helyezze és törölje az összes többi számlát. A megszüntetett winmasters számlán/számlákon szereplő bónusz nem kerül jóváírásra a meghagyott számlán.


No comment. Regisztráció előtt ajánlott a családfát körbetelefonálgatni, hogy nincs-e véletlenül számlájuk. Nem másért, csak még lehet pont nekik tesztek rosszat, s őket fosztjátok meg a pénzüktől. Habár, amennyiben a nem kedvelt nénikének rosszat szeretnétek, akkor ez egy jó fegyver lehet.  ;D ;D ;D

A Szabó család startból diszkriminálva van.  :D

Ha elmész az anyakönyvi hivatalba és megváltoztatod a neved, máris regisztrálhatod a családot.  8) Na most írhatják újra a szabályzatot.  ;D

Idézetet írta: Pozzato Dátum december 19, 2017, 22:21:10
Ha elmész az anyakönyvi hivatalba és megváltoztatod a neved, máris regisztrálhatod a családot.  8) Na most írhatják újra a szabályzatot.  ;D
Màr sztem írjàk.... :great:

a multi vigyen el titeket... :D

A winmasters összehozza a családokat.
Ez így karácsony előtt különösen kedves gesztus.   :)

A barátajánló bónusznál meg ez szerepel, ha már említettem az előbb:

3. A promócióban részt vevő nem ajánlhatja saját háztartásban élő családtagját, illetve olyan barátot vagy ismerőst, kollégát, akik vele egy háztartásban élnek, közös bankkártyát, netpénztárcát, számítógépet használnak, vagy azonos az IP címük (Általános Szerződés Feltételek 2§)

Idézetet írta: SPF Admin Dátum december 19, 2017, 22:16:05
A Szabó család startból diszkriminálva van.  :D

Szerb családnév kell, az tuti nincs. ::)

Idézetet írta: winmasters marketing Dátum december 19, 2017, 21:14:01
csalók csalókat csalókat csalók csalóval

Megkérlek fogd vissza magad. Sok irodának teljesen megfelelnek az általad csalónak minősített felhasználók. Még sehol nem olvastam olyan ÁSZF-t, ahol egy családból csak egy felhasználót engednének játszani. Bónuszokra valóban vannak ilyen korlátok, de bónusz nélküli játékra más iroda megenged még egy IP-ről is több usert, nem hogy azonos nevűt tiltana.