Totó Fórum

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Sztem a Milant is meg lehet vastagítani X2-ben, meg ahogy nézem, a Fradi pontszerzést is mindenki reálisnak gondolja, szóval ugyanúgy mehet X2-be, bár inkább 2X-et mondanék rá.

Idézetet írta: Lord Dátum augusztus 23, 2013, 14:34:11
Sztem a Milant is meg lehet vastagítani X2-ben, meg ahogy nézem, a Fradi pontszerzést is mindenki reálisnak gondolja, szóval ugyanúgy mehet X2-be, bár inkább 2X-et mondanék rá.

Hááát ja! De a Fradihoz kellett még az áldásod.

Nagy dilemmában vagyok.

Nem tudom, hogy a Hamburgra, vagy a Genoára tegyem e a háromesélyt?
Talán inkább a Genoára tenném. A Hamburgtól azért láttunk már meccset, az eléggé x szagú nálam, de persze bármi lehet.
Braunschweig-ben hajlítható vagyok. Bár az elgondoláson nem változtattam, de az a meccs amit én tuti 12-re teszek 60%-ban x lesz... :D
Roma szerintem nem kap ki. Oda én nem tennék meglepetést.
Szóval a tippem kicsit módosítva a kérdéses meccsekre:

04    Hertha BSC - Hamburg          X1               
05    Braunschweig - E. Frankfurt   2,?  a másik tipp nekem mindegy
09    Internazionale - Genoa          X21       
10    Livorno - Roma                     2X   

Hasonlóan vélekedek én is. A Herthában bízok, újoncok, akarás és lelkesedés még bőven van, így szerintem jó eséllyel pályáznak egy 2-2-re, de akár egy egy gólos győzelem is kinézhet nekik.
A Frankfurt nekem sötét ló, csak miattatok teszem a 2X-et, mivel saját véleményem nincs a meccsről.
Inter meccs szerintem egy jó kis "izgalmas" gól nélküli 0-0 lesz, de ez csak megérzés, a tuti a 3 esélyben van.
A Roma meg szintén nem fog kikapni, de a tökömet nem tenném a győzelmükre, így egy döntetlent is belevennék. Egyedül azt nem tudom, hogy 2X vagy X2 menjen rá.

Szóval nálam:
Hertha - Hamburg X1
Braunschweig - Eintracht 2X
Inter - Genoa X12
Livorno - Roma 2X vagy X2 (talán egy egy gólos különbségű római siker)

Schalke - Hamburgot jó lett volna látni a nyitófordulóban (3-3), míg az ugyancsak 1. fordulós 6-1-es Hertha siker kicsit csalóka lehet a Frankfurt ellen mindkét csapat szempontjából. Nálam megmagyarázhatatlan okból 21 a Hertha - Hamburg. :) De többség dönt, jó lesz az X1-nek. ;) Frankfurt kettesnek mindenképp örülök, két esélyt megér a dolog, és az nálam is X. Interről meggyőztetek, és Rómára is ámen! :ok:

Megvárjuk még Oak-ot is.

A Schalke - Hamburg meccsen kábé annyi történt, hogy a Schalke végigtámadta a meccset, a Hamburg pedig életveszélyes kontrákat vezetett. Tehát átengedték a teret a hazaiaknak, majd meglepték őket. Sok Hamburg helyzet is volt, nem csak Schalke. Nagyon feküdt ez nekik így, sebességben teljesen partiban voltak, de hátul már nem. Így lett 3-3.
A hazai meccsükön meg meghalt a tudomány amikor a Hoffenheim elkezdte ugyanazt csinálni mint ők egy hete. Támadásépítésben, így hogy nekik kellett kezdeményezni és felépíteni, már nem tudtak közel sem olyan jól teljesíteni. Ezzel nem is lett volna gond, lehetett volna csöndes x, csak ugye végig kellett futni az eredmény után. Aztán a Hoffenheim sorra lőtte a gólokat a gyenge védelemnek.
A Hertha meccseit nem láttam. Annyi látszik, hogy abszolut támadó szellemű a csapat. Jobb formában vannak, mint a Schalke az biztos. Ezért úgy vagyok vele, talán nem kapnak ki. Játszanak egy gólgazdag döntetlent, vagy esetleg nyerhetnek is, ha hátul nem bírják kontrázni őket folyamatosan. Persze ez összejöhet a Hamburgnak is, ezért is akartam én is háromesélyt, de végül is a Berliniek jó formája és szíve szerintem az X-et összehozza.

Sajnos a rengeteg gól miatt kicsit fizet az over 2.5 (@1.65), de a nagyobb overek már nagyon baráti oddsal bírnak. Persze csak óvatosan, mert még ez az eleje nagyon.
Szimpatikus még a 2-2 is @12.00-ért, vagy a 3-3 @41.00-szeres szorzóért...


Lordtól lopva:

Hertha - Hamburg X1
Braunschweig - Eintracht 2X
Inter - Genoa 1X2
Livorno - Roma 2X vagy X2 (talán egy egy gólos különbségű római siker)


Szerintem amúgy:

Az Inter, a Roma, vagy a Milan szopni fog, mi pedig egyiket sem szopattuk  ;D Nehogy már az olaszoknál ne legyen egy nagy szopatás a nyitókörben. Szumosnak igaza van, kéne bele meglepit tenni, mert ha totál papírforma jön mindenhol, nem nyerünk semmit, mert a fél országnak telitalálatosa lesz. Ha viszont valahová meglepit húzunk, és be is jön, lépéselőnyben vagyunk. Ugyanakkor ha meglepit húzunk, aztán jön a papír, na akkor van szopás.

Hertha jó X1-be, Frankfurt 2x-be

Inter otthon csak nem szopik, Mazzarinak is első bajnokija az Inter padján, szerintem szopni nem fognak. Menjen ide akkor a háromesély, és fedjük le totál az Inter meccsét. Vagyis magyarul szopassuk az Intert.

Viszont ez a Livorno sötét ló, Roma meccset X2-be venném.

Én szívem szerint a Milant szopatnám, nekik most csak a BL számít, semmi más. Nem az a nagyon jól rajtoló csapat nálam, mostanában mindig alulról jönnek felfelé...De legyen akkor X2, egy remit hátha összekaparnak... (legfeljebb magamnak megjátszom külön sima hazaiba beten)



#23 augusztus 23, 2013, 16:51:08, Lord
Én meggyőzhető vagyok a Milan 3 esélyről is, csak akkor beszéljük meg a hétvégére az alapkoncepciót, hogy hány 2 és 3 esélyes fogadást tegyünk. A két milánói csapat csúnyán megviccelheti a fél világot egy esetleges vereséggel, szóval van Oakland felvetésében ráció, csak akkor valamelyik másik 3 esélyes meccset toljuk 2 esélybe. Mondjuk a Lever meccsét, ott döntsük el, hogy melyik 2 kimenetelnek van a legnagyobb esélye. És akkor ezzel a 6 olasz meccsből 4 fixünk van, a két milánói 3 esélyes, a Juve meg a Napoli tuti győzelme, és marad még a két római csapat pontszerzése. Eddig ez szerintem korrekt.
A Fradit megbeszéltük, hogy döntetlennél rosszabb eredményt nem érnek el, és akkor már csak a maradék 6 német meccs van, 1 fixünk van, a Bayern, a maradék 5re találjunk akkor valami megoldást.

ÖSSZESÍTÉS

01    Bayern München - Nürnberg        1
02    Leverkusen - Mönchengladbach    X12
03    Hannover - Schalke                     X1
04    Hertha BSC - Hamburg                X1
05    Braunschweig - E. Frankfurt         2X
06    Augsburg - VfB Stuttgart            2X
07    Verona - Milan                            X2
08    Sampdoria - Juventus                 2
09    Internazionale - Genoa                X12
10    Livorno - Roma                          X2
11    Lazio - Udinese                          1X
12    Napoli - Bologna                         1
13    Debrecen - FTC                         2X         
-------------------------------------------------
+1    Győr - Videoton                         2

Akkor ez a végleges tipposzlopunk!
Ami nekem fontos a kulcs miatt még az az, hogy melyik az a 4 kétesélyes tipp ahol a legbiztosabbak vagyunk az első tippünkben, avagy melyik az a 4 amelyiknél leginkább nem tudjuk melyiket legyen a favorizált eredményünk. De ezt az eddigiek alapján el tudom dönteni!  :ok:
Ez a négy az amelyikben jobban biztosak voltunk:

03    Hannover - Schalke                     X1
05    Braunschweig - E. Frankfurt         2X
11    Lazio - Udinese                          1X
13    Debrecen - FTC                         2X

Ez a négy pedig a bizonytalanabb:

04    Hertha BSC - Hamburg                X1
06    Augsburg - VfB Stuttgart            2X
07    Verona - Milan                            X2
10    Livorno - Roma                          X2

Ennek annyiból van jelentősége, hogy a bizonytalan csoportban bármelyik helyen jön a tipp, az okés. A biztosabb csoportban meg jó lenne minél többet első helyen találni.  ;)

Holnap délelőtt adom fel. Addig bárki akar rajta változtatni, vagy mérkőzést befolyásoló információhoz jut, vagy úgy véli jutott szóljon bátran "...vagy hallgasson örökre..." !

Üdv

Most látom Lord hozzászólását.
Végül is én annyira biztos vagyok a Milan X-ben, hogy tőlem 1-es is lehet mellette...  ;D

Na srácok!?

Mehet a feladás?

Részemről oké, én nagyon már nem akarok sehol sem változtatni. Esetleg ezen a Milanon gondolkodtam el, hogy az X mellé 1-est tegyünk-e? De nem erőltetem... Szerencsés csapat ez a Milan. És általában úgy van, hogy csak akkor kezdik rosszul az idényt amikor senki nem számít rá, mert erősnek véljük őket. Most mindenkiben motoszkál, hogy elég jók-e? Ezért biztos, hogy azért sem betliznek...  ;D

#26 augusztus 24, 2013, 08:48:31, Alk
Nekem ok! :ok: Eléggé úgy érzem, hogy pénzbe érhetünk vele, és ha így lesz, a sok 2-sel meg X-szel nem is lesz olyan rossz a pénz! Lekopogtam! ;)

Ja igen, ha (nem ha, hanem amikor) ;) bejön, meg is ünnepelhetnénk egy közös bulival! Mivel (ha jól emlékszem) ti hárman az ország keleti felében éltek (egyedül vagyok dunántúli), szívesen bevállalom az utazást, ha mondjuk megfogjuk most a fejenkénti milkát, vagy későbbiekben hasonló nagyságrendű összeget! Aztán koccinthatunk egy-kettőt! :beerchug:

Nyugodtan feladhatod! Mondjuk este azt álmodtam, hogy a Braunschweig 2-1-re nyer, de ez ne zavarjon minket  ;D

Részemről is mehet a dolog.

Ejj, ez a Milan nem hagy nyugodni.