Totó Fórum

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Pff, ez se gyenge  :) Talán csak a Schalke fix...

(szumos, még lógok a múlthetivel, írd már majd meg, pontosan mennyivel is)

Az elmúlt egy hétben tartottunk egy telepatikus úton meghatározott pihenőt, most viszont érdeklődnék, hogy készen állunk-e a most hétvégire. Selejtezős meccsek, amiben múltkor nem voltunk olyan rosszak. Ha kicsit jobban figyelünk, két rontásunk is jó lett volna! Most már tisztességesnek mondható 9,8 mft a telitalálat! Örülnék, hogyha becéloznánk!  ;) Mit szóltok?

01   Hollandia - Magyarország
02   Ukrajna - Lengyelország
03   Dánia - Olaszország
04   Észtország - Törökország
05   Albánia - Svájc
06   Németország - Írország
07   Svédország - Ausztria
08   Szlovénia - Norvégia
09   Görögország - Szlovákia
10   Anglia - Montenegró
11   Spanyolország - Fehéroroszország
12   Kolumbia - Chile   
13   Argentína - Peru
+1   Ecuador - Uruguay

Bocs srácok, eltűntem egy időre.
Muszáj volt, mert úgy felbosszantottak, hogy egy hétig tartott lehiggadnom... A monitorban meg nem akartam kárt tenni. Drága volt. És jobb is a felbontása, mint oak-é...  :2funny: (Bocs oakland, nem bírtam kihagyni, láttam a képet a cikkírós topicban) Ha mindenki úgy akarja, a héten már összedobunk valamit!  ;)

Idézetet írta: szumos Dátum október 14, 2013, 21:35:41
Bocs srácok, eltűntem egy időre.
Muszáj volt, mert úgy felbosszantottak, hogy egy hétig tartott lehiggadnom... A monitorban meg nem akartam kárt tenni. Drága volt. És jobb is a felbontása, mint oak-é...  :2funny: (Bocs oakland, nem bírtam kihagyni, láttam a képet a cikkírós topicban) Ha mindenki úgy akarja, a héten már összedobunk valamit!  ;)

Mindenképp szeretném folytatni! Örülök, hogy együtt tudjuk! ;)

Szumos come back!  :ok:

Üdv Srácok!
Elnézést mindenkitől, hogy nem vittem tovább a dolgot. Nem így szerettem volna én sem, de a körülmények így alakítottak. A legnagyobb baj, hogy túl sok mindent szeretnék csinálni egyszerre. El kéne már fogadni, hogy ez nem megy. A lényeg, hogy szeretnék most feldobni egy totót a héten. S a jövőben is alkalmanként (a rendszerességet továbbra sem tudok bele vinni).
Van e kedvetek játszani a héten?
Igazából már holnap is játszanék egyet, ha van időtök kicsit foglalkozni vele. 8.5 millión áll jelenleg a nyeremény. Az már pofás, nem?  ;)
Úgy gondoltam, hogy mivel nem csináltam mérleget múltkor, de arra emlékszem, hogy Alk volt talán plusszos valamennyivel (1000 alatti tétel), ezért ezt állom én. Akkor biztos nullán vagyunk mindannyian.  ;)
Szóval várlak mindhármótokat tippelni.

Ez a hétközi szelvény. Én már erre is dobnék fel valamit, de ha jelzitek, hogy később lesz időtök kicsit foglalkozni a dologgal, de most ezt ne tegyük fel, nekem úgy is jó.  ;)

1.    Udinese - Fiorentina       Olasz Kupa       
2.    Fulham - Sheffield Utd.    Angol FA Kupa       
3.    Preston - Nottingham     Angol FA Kupa       
4.    Nantes - Paris SG          Francia Liga-kupa       
5.    Lyon - Troyes                Francia Liga-kupa       
6.    Vitesse - AZ Alkmaar      Holland bajnokság       
7.    Cambuur - PSV              Holland bajnokság       
8.    Go Ahead Eagles - RKC Waalwijk    Holland bajnokság       
9.    Nijmegen - NAC Breda    Holland bajnokság       
10.    Heerenveen - Twente     Holland bajnokság       
11.    Porto - Estoril                Portugál Kupa       
12.    Real Madrid - Atl. Madrid    Spanyol Kupa       
13.    Barcelona - Real Sociedad    Spanyol Kupa       
+1.    Roma - Napoli                Olasz Kupa

#275 február 03, 2014, 18:50:46, Alk
Benne vagyok! :ok: Egyébként tényleg jó volna folytatni, csak én is annyi felé tekintgetek, hogy néha már sok! Ha csak a sportfogadást nézem, jelenleg 2 dolgot viszek egyszerre, plusz tanulom a lóverseny tradet. Igazából sportfogadni már nincs is időm! :D De ettől eltekintve benne vagyok, az ilyenekből bűn kimaradni. ;)

Ne haragudjatok srácok, de én ezt most passzolom. Ha lehetek őszinte, márpedig miért ne, akkor azt mondom, ezzel a totóval nem lehet nyerni.Ha sok a papír, a 12-es sem fizet, ha sok a meglepi, valamit úgyis elbaszunk. Ha meg túl nagy pénzzel játszunk, és túl sok meccset fedünk le, akkor hatalmas a kockázat. Egyszer, amikor még fősulis voltam, és hozzájutottam egy nagyobb összeghez sportfogadásból, nyomtam egy totót valami 30 ezer körül. Válogatott meccsek voltak, ráadásul fontos tétmeccset.
Öcsém hetente játszik, mondjuk kőkemény két oszloppal, vagy 1-2 kéteséllyel, de megtérülése nulla. Persze ott van a 'bármikor bejöhet faktor', de most pesszimista vagyok.


Elnézést kérek, hogy nem írtam be a tippsort, nem igazán volt lehetőségem még csak ránézni sem. Azért ha úgy adódik, én benne vagyok egy-egy közös szelvényben! Elnézést még egyszer!