Lakcim ellenőrzés M. B. nél

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában



      Okt. 9 en kértem az ellenőrző levelet, es máig sem jott meg. A M. b. tol jott üzenetben azt irjak, hogy ha nem jon meg a level akkor nem tudjak ellenorizni a cimet, tehat en úgy értem, hogy mas levelet nem küldenek.Mit lehet még tenni ebben az esetben? Betair hez hasznaltam a M. B. rt, tehat ha nem lehet penzt kivenni, befizetni akkor itt vége a játéknak?


nem , beszélhetsz is velük és meglátod mit mondanak
vagy probálkozhatsz banki átutalással , vagy kártyára ...

Megirod nekik, hogy nem tudod mi okból kifolyólag, de nem jött meg a levél tölük, ezért igényelsz mégegyet.

A gond megoldodott!  Küldtem nekik másolatot a személyiről, valamint egy villanyszámlát és felemelték a limitet 750 eu bemenés, valamint 9500 kimenés 60 nap alatt. Köszi a segitséget!

Sziasztok ! Nem pont ezzel kapcsolatba szeretnék hozzászólni de ez is érdekes téma. SKRILL. Május közepén utaltak a számlámra egy olasz cégtől több százezer forintot. Majd ebből hatvanezret - átvéve a számlámon az irányítást - tovább is utaltak. Nem járok naponta a skrillen, így véletlenül vettem észre. Szerintem skrill dolgozók is bent lehetnek mert nem kaptam értesítést, amikor pénz jött rá. Ahogy észrevettem megváltoztattam az adatokat mert azt még épp nem tették meg. Napokig ott állt a maradék pénz majd egyszer csak törölték mindkét tranzakciót. Azóta nem tudom a számlám használni. Kb. 50 levelet írtam, egyszer válaszoltak, hogy töltsem fel a dokumentumaimat de utána sem változott semmi. Már másfél hónapja. NAGY GÁZ LEHET OTT. A hab a tortán ma történt. Levelet kaptam az "ál-skrilltól", hogy adjam meg újra az összes adatomat persze a bankkártya adataimmal. A külső e mail címe [email protected] Szóval szerintem nagy támadások vannak a skrillnél mindenki nagyon vigyázzon. A csalás próbálkozásokon túl a legmeglepőbb, hogy hetek óta nem válaszolnak. Vagy már mindenki lebukott ? :) Borbély László

Lejárató kampányt folytatsz.
És jól keresel vele?