FERENCVÁROS-VIDEOTON

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Erő, izom, "C"-vitamin Mindenkinek!

Magyar, meg "izé", meg minden, de a miénk gyerekek, a miénk!

Na ide jöhet minden ami a csövön kifér!

Hajrá Fradi!

Egy Hali-Pápa, vagy egy Szolnok-Kecskemét szerintem sokkal emészthetőbb meccs lesz. Ezek túl fogják taktikázni az egészet. Azért a Vidi nem lóg ki fényévekkel a többiek közül. Elég akadozó játékuk van, közel sem ezt várná az ember egy leendő bajnoktól. Például olyan antifocit játszó csapatok, mint a Győr, vagy a Kispest-ilyenek ellen nincs fegyverük.
A Fradinál meg van baj rendesen, nincsenek náluk labdazsonglőrök, de egy stabil csapat, egy döntetlenre szerintem jók lesznek. Kár, hogy Prukner Tóth Bencét alig játszatja, Kulcsárt meg elpasszolta. De hát második a csapat, végül is nem állnak rosszul. Csak én jobban csípném, ha mondjuk negyedik lenne a Fradi, de olyan meccseket nyomna, amit szívesen néz az ember. Mert a legutóbbi meccsük, a Honvéd ellen, az valami hányinger volt.
Az a Nijkovic, vagy ki a tököm ott elöl, hát az nagy talány. Volt egy jó ligakupa meccse, azóta ott van a kezdőben...
Ilyenkor kicsit elgondolkodok, mekkora edző a Prukner, mert azt azért látni kéne, hogy az a srác nemhogy Fradi, de még csak NB1 szinten sem mozog. -ez az én véleményem-

Remélem azért jó meccset nyomnak, de mit mondjak, annyira nem izgat fel ez a találkozó!

A fradi nyer de a bajnoki címre esélytelen.


HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI!
A "Tavasz meccse", így vezette fel a mérkőzést egész héten az NS. Én személy szerint nagyon örülök, hogy kedvenc csapatom ismét ilyet játszhat. Sokak nevében mondhatom: megböjtöltük, hogy ez a nap is megvirradjon! Nem kis meglepetés ez számomra is, hogy ilyen téttel bíró mérkőzést játszhatunk, de ha már itt a lehetőség, akkor tessék, mutassuk meg mit tudunk valójában!
Nincs túl jó előérzetem a mérkőzés végkimenetelét illetően, de reménykedem! Végülis a remény hal meg utoljára. Elvárásom a csapattal szemben: szívvel-lélekkel küzdjenek a Fiúk! A képességek úgyis behatároltak mind a két oldalon. Hogy ez mire lesz elég az majd úgyis kiderül, de a Tanár Úr szavaival élve "tudjanak a tükörbe nézni" a mérkőzés után is.
Amitől tartok: Sajnos úgy érzem kapott gól nélkül nem tudjuk lehozni a mérkőzést. A Videoton jelenlegi csapata talán kicsit képzettebb játékosokból áll.
Amiben reménykedem: A Nagyvárad-tér felé eső kapu varázsa remélem tovább tart. Ismét nagyon tud küzdeni a csapat, már-már a legendás Fradi-szívvel.  :smitten:

Jó szurkolást Mindenkinek!  :beerchug:


HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI! HAJRÁ FRADI!

U.i.: TiB! A versikével semmi gond! Mérkőzés után majd 1-2 sorát átírjuk mielőtt a kiadóba küldjük!  ;D  ;)

Állást foglalva: Örülnék, ha a Fradi nyerne, de véleményem szerint egy unalmas mérkőzés vár arra, aki leül megnézi ezt a meccset. Kevés gól, Békés X!

A Fradi-Vidi  mióta számít rangadónak?!  ???  :)

Hát az eddigi jóslatok ( kevés gól, békés döntetlen) nem jöttek be, már 5:0-ra vezet a VIDI!  :cya:

Ferencváros   -   VIDEOTON   0-5

azaz null-ÖT!

Szép volt FIÚK! Szép volt RBD! Szép volt GYURI BÁ!


"Nincs túl jó előérzetem a mérkőzés végkimenetelét illetően, de reménykedem!"

A jó Isten adná egyszer, hogy a lottószámokat is hasonlóképpen megérezzem!

Nincs mit tenni, csak gratulálni lehet a Videotonnak!
Nekünk pedig meg kell célozni a dobogót, de innentől kezdve már az is meleg pálya.

Én csak azt tudom erre mondani gyerekek, hogy az Újpest is 6-0-ra verte a Fradit és most a 12. a 16 csapatos NB1-ben...  :2funny:

Nyilván a Videoton már akkor sem tudna 12. lenni, ha nagyon akarna, de azért csak óvatosan... Nem jó ómen a Fradit nagyon elverni!  :drak: