Legutóbbi hozzászólások

1
bet365 / Re:bet365 Infó
Last post by andi0422 - Ma - 12:50:52
Idézetet írta: Admin Dátum Ma - 09:47:49Miért gondolod ezt? Van egy olyan mondás, hogy ha kell, akkor borítékban is hazahozzák. Azért mégis a világ egyik legnagyobb fogadóirodájáról beszélünk.
Mert ezt mondja nekem is az ügyfélszolgálatos!  :)
2
Foci Eb 2024 / Legjobb foci Eb 2024 bónuszok ...
Last post by Admin - Ma - 12:30:40
Legjobb foci Eb 2024 bónuszok és ajánlatok

Ebben a fórumtémában összegyűjthetjük az online és akár offline fogadóirodák foci Eb 2024-re vonatkozó ajánlatait, bónuszait.

Nyugodtan megoszthatjátok ti is ezeket, viszont 2 dologra kell figyelni: a bejegyzésed nem lehet reklám jellegű (link használata tilos), illetve ha személyre szabott ajánlatott/bónuszt osztanál meg, akkor azt valamilyen formában jelezd, mert megtörténhet, hogy nem mindenkire vonatkozik.
3
Foci fogadások / Re:Serie A 2023/24
Last post by SPF Előzetes - Ma - 12:11:04
Fiorentina - Napoli tipp: Lehetne ez egy kiváló péntek esti derbi, de akár még unalomba is fulladhat?

A gólok dominálhatnak a péntek esti Fiorentina - Napoli bajnokin, ahol a tét a nemzetközi kupaindulás! Olvasd tovább

4
Foci Eb 2024 / Re:Magyarország a foci Eb 2024...
Last post by Admin - Ma - 11:46:15
Elhalasztották a Szoboszlai Live eseményt, amire május 30-án került volna sor!

https://szoboszlailive.livetickethub.hu/events/72542
5
Foci Eb 2024 / Re:Magyarország a foci Eb 2024...
Last post by Admin - Ma - 11:36:02
Magyarország felkészülési program foci EB előtt:

- június 4., 20:45: Írország - Magyarország (Dublinban)
- június 8., 18:00: Magyarország - Izrael (Debrecen)

A debreceni mérkőzésre május 17-én, pénteken 10 órától kezdik el árusítani a jegyeket.
6
Foci Eb 2024 / Magyarország a foci Eb 2024-en
Last post by Admin - Ma - 11:32:05
Magyarország a foci Eb 2024-en

Ebben a témában exkluzív a magyar labdarúgó válogatottról beszélgethetünk, fókuszálva a labdarúgó Európa-bajnokságra.

Tippek, fogadási lehetőségek, hasznos infók a csapatról, az ellenfelekről, felkészülési program, meg hasonlók.

Szurkoljunk együtt a magyar válogatottnak! Hajrá Magyarország! Ria-Ria-Hungária!

Magyarország mérkőzései a foci EB 2024-en:

- június 15.(szombat), 15:00, Köln: Magyarország - Svájc
- június 19. (szerda), 18:00, Stuttgart: Németország - Magyarország
- június 23. (vasárnap), 21:00, Stuttgart: Skócia - Magyarország

Magyarország foci Eb 2024 kerete:

KAPUSOK:

Dibusz Dénes (Ferencvárosi TC)
Gulácsi Péter (RB Leipzig – Németország)
Szappanos Péter (Paksi FC)

VÉDŐK:

Balogh Botond (Parma – Olaszország)
Botka Endre (Ferencvárosi TC)
Dárdai Márton (Hertha BSC – Németország)
Fiola Attila (Fehérvár FC)
Lang Ádám (Omonia Nicosia – Ciprus)
Willi Orbán (RB Leipzig – Németország)
Szalai Attila (Freiburg – Németország)

KÖZÉPPÁLYÁSOK:

Bolla Bendegúz (Servette – Svájc)
Kata Mihály (MTK)
Kerkez Milos (AFC Bournemouth – Anglia)
Kleinheisler László (Hajduk Split – Horvátország)
Nagy Ádám (Spezia – Olaszország)
Nagy Zsolt (Puskás Akadémia FC)
Loic Nego (Le Havre – Franciaország)
Schäfer András (Union Berlin – Németország)
Callum Styles (Sunderland – Anglia)

TÁMADÓK:

Ádám Martin (Ulszan Hyundai – Dél-Korea)
Csoboth Kevin (Újpest FC)
Gazdag Dániel (Philadelphia Union – Egyesült Államok)
Horváth Krisztofer (Kecskeméti TE)
Sallai Roland (Freiburg – Németország)
Szoboszlai Dominik (Liverpool FC – Anglia)
Varga Barnabás (Ferencvárosi TC)

TARTALÉKOK:

Lisztes Krisztián (Ferencvárosi TC)
Mocsi Attila (Rizespor – Törökország)
Tóth Balázs (Fehérvár FC)
Vancsa Zalán (Lommel SK – Belgium)
Vécsei Bálint (Paksi FC)
7
SPF Race to 10 / Re:SPF Race - Titti7
Last post by Titti7 - Ma - 11:15:32
105/15

2024.05.16. 1300 Tenisz, ATP Róma doubles
☆  Granollers/Zeballos - Gille/Vliegen
♡   Granollers/Zeballos
◇  1,46
♧   ggbet

2024.05.16. 1230 Tenisz, ITF Italy
☆  Bondioli - Klizan
♡   Klizan +1,5 set
◇  1,04
♧   ggbet

Eredő ◇ 1,52
♧  ggbet
10. tipp

Labdarúgás > Spanyolország > La Liga

Almeria v FC Barcelona (21:30)
1. félidő 0.5 gól felett
1.21
22Bet
9
NBA/NFL/NHL/MLB fogadások / Re:NBA 2023/24
Last post by HT - Ma - 10:22:30
Ahogy az várható volt, egy jó és izgalmas alapszakaszt csakis egy jó és izgalmas playoff követhet. És most nem elsősorban Keletre gondolok. De kezdjük velük.

Boston - Cleveland
A párharc eldőlt, a Boston továbbjutott. Ahogy valószínűleg az Orlando ellen is ez lett volna a kimenetel. Ennek ellenére a Cavs kihozta a maximumot, ami bennük volt. Tavaly egy kör volt bennük, idén kettő. Érdekes lett volna látni, hogy mire ment volt a Cleveland, ha Allen nem sérül meg a Magic ellen. Azért ez a – Porzingis nélküli – Boston a palánk alatt verhető. Nem állítom, hogy továbbjutottak volna, de valószínűleg izgalmasabb meccseket láthattunk volna. Ahogy persze akkor is, ha Mitchell nem esik ki az utolsó két összecsapásra. Az a Mitchell, akit egyébként minden dicséret megillet, már csak azért is, mert míg annak idején a Utah rájátszásainál rendre megfigyelhettük, hogy csődöt mondott, ezúttal igazi vezérként vitte a hátán (főleg az Orlando ellen) a csapatot. Az utolsó 5 meccsén 36,8 pontot átlagolt (6 lepattanóval és 4 assziszttal), úgyhogy ha esetleg távozna a szezon végén, akkor sem lehet azt mondani, hogy ne tett volna meg mindent még az utolsó meccsein is.

A Boston továbbra is Kelet favoritja, viszont a játékukat elnézve, már egyáltalán nem érzem azt velük kapcsolatban, hogy a döntőben ők lennének az esélyesei akár egy Denver, akár egy Minnesota elleni párharcnak.

New York - Indiana
Kezdem a Pacerc-szel. Mikor szezon közben megszerezték Siakamot, azt gondoltam, hogy ebben a nem túl acélos Keleti konferenciában simán ott tudnak majd lenni a Top 4-ben. A Siakam, Haliburton, Turner hármas elég jól nézett ki (legalábbis nevek alapján), és voltak ott még használható emberek a csapatban. Végül az Indiana csak a 6. lett, és látva a játékukat (főleg Haliburton visszaesését a szezon végére) ez volt a realitás. Sőt, igazából ennek a csapatnak ki is kellett volna esnie az első körben, de egy olyan hihetetlen mázli-spirálba kerültek, ami lehet, hogy a főcsoportdöntőig fogja repíteni őket. Az első körben azzal a Bucks-szal kerültek szembe, ahol valószínűleg esélyük sem lett volna, ha Giannis (majd később Lillard) ki nem esik az ellenféltől. Aztán jött az a Knicks, amelyik három kezdőjátékosát nélkülözi már egy jó ideje. És bár innen még nem jutottak tovább, de ha összejönne a siker, akkor elmondhatjuk, hogy ennek a főcsoportdöntőbe jutásnak a 95%-a a szerencsének volt köszönhető.

A New York előtt ezzel szemben le a kalappal. Mikor Anunoby megérkezett a csapathoz, akkor azt gondoltam, hogy a Brunson-Randle-Anunoby hármas csodákat fog művelni Keleten (a Boston mögött). Aztán Randle elég gyorsan kiesett ebből a trióból, Anunobynak sem sikerült azonnal a beilleszkedés (ő is néha sérüléssel bajlódott), és bár végül a Knicks megszerezte a 2. kiemelést, a sorozatos sérülések miatt nem gondoltam volna, hogy jelenleg 1 győzelemre lesznek a konferenciadöntőtől. Brunson döbbenetes formában játszott, sorra hozta a 40 pontos meccseket (gratulálok az amerikai szakvezetésnek, hogy sem őt, sem Mitchellt nem találták alkalmasnak az olimpiai keretbe kerüléshez), mellette pedig olyanok hoztak extrákat, mint DiVincenzo, Hart, Burks vagy éppen Hartenstein (akinek valószínűleg percek jutottak volna csak, ha Robinson nem sérül meg idejekorán). Nem vagyok Knicks-fan, de ez a csapat mindenképpen megérdemelné, hogy ők játszhassanak a Bostonnal a döntőbe jutásért.

Dallas - Oklahoma
Megjósolhatatlan volt, hogy ki fog továbbjutni innen (ahogy még mindig nem dőlt el semmi), mert bár egy rutinosabb Dallas játszott egy fiatal Oklahomával, azért a játékoskeret illetően nálam inkább az OKC felé billent a mérleg. A Dallasban a szezon során láthattunk egy zseni Doncicot, egy "zseni-helyettes" Irving-et, valamint egy-két olyan játékost, akik összetehetik a két kezüket és hálát rebeghetnek azért, hogy még mindig ebben a csapatban játszhatnak (értem ez alatt főleg Hardawayt, de folytathatnám még pár névvel). Aztán jött szezon közben Washington és Gafford, és már akkor tudni lehetett, hogy ez jót fog tenni a csapatnak. Jól is kezdték mind a ketten, de aztán ez a kezdeti lendület kicsit alább hagyott. Aztán jött az OKC elleni párharc, és PJ Washington egyre inkább kezdett magára találni (három egymás utáni meccsen is 20 pont felett zárt), ami Dallasban nem túl gyakori, ha csak nem Doncicnak vagy Irvingnek hívják az adott játékost. És mivel Lively és Gafford is kezd egyre hasznosabb lenni a palánkok alatt, így máris egy elég "izgalmas" Dallast láthatunk.

Az OKC remekül kezdte a rájátszást. A Pelicanst úgy söpörték ki 4-0-lal, hogy a négy meccsen a New Orleans átlagban még 90 pontot sem ért el ellenük. Kiváló védekezés, remek támadójáték, összesen 63 pont különbség. A playoff-rutintalanságnak még a szikráját sem lehetett látni náluk. Most viszont egy olyan Dallas van a térfél másik oldalán, akik egyre inkább kezdenek magukra találni. 3-2 az állás, és ha az Oklahoma hozza a 6. meccset hazai pályán, akkor megjósolhatatlan, hogy ki megy majd tovább 4-3-mal. De bárhogy is alakul, ez az OKC egyértelműen a jövő csapata.

Denver - Minnesota
A párharc előtt azt mondogatta mindenki, hogy ez az előrehozott döntő. Nos, így az 5. meccs után szerintem már nincs olyan, aki ezt kétségbe vonná. Az első két meccsen egy olyan Minnesotát láthattunk, amire szerintem senki nem számított, majd a következő három meccsen egy olyan Denvert, amire szintén nem sokan számítottak (főleg az első két meccs után). Kezdődött a párharc két sima Wolves-sikerrel (Denverben!!!!), ráadásul úgy, hogy a 2. összecsapáson Gobert nélkül tartották 80 ponton Jokicékat. A Nuggetsnek egyszerűen nem volt válasza Edwardsék játékára és védekezésére. (2-0-nál egyébként 1,06-ot adtak a MIN továbbjutására). Majd ezt követően nem tudom, hogy mi történhetett a bajnoknál (Michael Malone-nak látatlanban is jár a dicséret), de olyan három Denver-siker következett (összesen 50 pontos különbséggel), amire az első két összecsapás után nem igazán lehetett számítani. Míg az első két meccsen Jokicnak szinte momentumai sem voltak, addig az utolsó hármon összeszorgoskodott 99 pontot, 28 lepattanót és 29 asszisztot. A denveri védekezéssel igazából az első két mérkőzésen sem volt gond, de az utolsó három meccsen ezt tovább javult, ráadásul a támadásuk is hatalmasat lépett előre (az első két meccsen átlagban 89,5 dobott pont, az utolsó hármon 114,7). Ha a 6. meccsre összeszedi magát a Minnesota, és sikerül egyenlíteniük, akkor itt is elmondható, hogy Denverben bárki továbbmehet majd 4-3-mal.
És kezdem azt hinni, hogy aki ebből a párharcból továbbmegy, az lesz a favorit a végső sikerre.
10
bet365 / Re:bet365 Infó
Last post by Admin - Ma - 09:47:49
Idézetet írta: andi0422 Dátum Ma - 09:42:56Akkor azért is tudnak Skrill-re kifizetni. De ha mondjuk, kártyáról fizettél be, akkor szerintem nem fog menni a kifizetés.

Miért gondolod ezt? Van egy olyan mondás, hogy ha kell, akkor borítékban is hazahozzák. Azért mégis a világ egyik legnagyobb fogadóirodájáról beszélünk.