A-csoport tippek és fogadási lehetőségek

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában




A házigazda Katar mellett a dél-amerikai Ecuador, a Sadio Manéval utazó Szenegál, valamint a 2018-as vb-t kihagyó Hollandia szerepel az A-csoportban.

Ebben a témában lehet beszélgetni a csoport mérkőzéseiről, fogadási lehetőségekről, valamint hasznos infókat is megoszthatunk egymással.

A-csoport fogadási lehetőségek:

Csoportgyőztes:

Hollandia 1.45
Szenegál 5.50
Ecuador 6.50
Katar 14.00

Továbbjut a csoportból:

Hollandia 1.07
Szenegál 1.95
Ecuador 2.05
Katar 4.25

Az utolsó helyen végez a csoportban:

Katar 1.80
Ecuador 3.50
Szenegál 4.00
Hollandia 26.00

A legtöbb gólt szerző csapat a csoportban:

Hollandia 1.50
Szenegál 5.50
Ecuador 7.50
Katar 12.00

Mané nem lép pályára az első meccseken – hivatalos

Nem lesz bevethető Sadio Mané a szenegáli labdarúgó-válogatott első mérkőzésein a vasárnap rajtoló világbajnokságon – idézi Abdoulaye Sow-t, a szenegáli szövetség elnökségi tagját az AP.

,,Az első meccseinket Sadio nélkül kell lejátszanunk és megnyernünk. De van még rajta kívül 25 játékos a keretben. Senki sem akarta, hogy ez így alakuljon, de ami megtörtént, megtörtént" – fogalmazott Abdoulaye Sow.

A sportvezető azt nem árulta el, hogy Sadio Mané pontosan hány mérkőzést fog kihagyni.

A támadó egy hete sérült meg a Bayern München Werder Bremen ellenit bajnoki mérkőzésének (6–1) 20. percében. Sokáig ellentmondásos hírek láttak napvilágot róla, de Aliou Cissé szövetségi kapitány végül jelölte a válogatott utazó keretébe.

"Nem gyógyul elég gyorsan a sérülése – Mané, a Bayern München sztárja lemarad a világbajnokságról!" :'(
 

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Daniele Orsato vezeti a katari világbajnokság nyitó mérkőzését Katar és Ecuador között.

A mérkőzésre vasárnap magyar idő szerint délután 17 órától al-Horban, az al-Bajt Stadionban.

A 46 éves Orsato az egyik legtapasztaltabb játékvezetőnek számít Európában, 2010 óta bíráskodik. Négy éve az oroszországi vb-n a VAR-szobában tevékenykedett.

Orsato vezette a 2020-as Bajnokok Ligája-döntőt a Bayern München és a PSG között, abban az évben a legjobb játékvezetőnek választotta meg az IFFHS.

Katar – Ecuador: Milyen formában van a házigazda?

Katarban kezdetét veszi a labdarúgó világbajnokság, ahol a házigazda Ecuadorral játszik a nyitómeccsen. Az A csoportban kiélezett küzdelem várható a továbbjutásért, így minden gólra és pontra szükség van. A hazaiak szeretnének minimum egy pontot begyűjteni az első találkozón, míg Ecuador a kötelező győzelem reményében lép pályára.

Szenegál – Hollandia: Mire elég a boszorkányság?

Az A csoport nyitómeccse után, rögtön a két továbbjutásra esélyes nemzet, Szenegál és Hollandia is összeméri az erejét. A találkozó kapcsán még mindig az a legnagyobb kérdés, hogy vajon Sadio Mané bevethető-e? Ha nem, akkor minden bizonnyal az afrikai csapatnak óvatosabban kell játszani Louis van Gaal együttese ellen.

A hírek szerint a katariak nyolc ecuadori játékost próbáltak megvesztegetni összesen 7 millió euróval, hogy a 0:0-ás szünet után 1:0 legyen az eredmény a javukra.
Több híroldal lehozta.

Idézetet írta: chabialonso Dátum november 20, 2022, 11:10:56A hírek szerint a katariak nyolc ecuadori játékost próbáltak megvesztegetni összesen 7 millió euróval, hogy a 0:0-ás szünet után 1:0 legyen az eredmény a javukra.
Több híroldal lehozta.

Ok, én értem, hogy van az a pénz, de azért nem kellene annyira már aljas módon bánni ezekkel az emberekkel.

Hol vannak a bizonyítékok? Kerek perec, hogy ezt történt. Nyilván kell a médiának a hús a levesbe.

Mellesleg korrupcióról beszélni Magyarországon, hát... (és tudom, hogy ez nem csak a magyar médiában jelent meg)

Idézetet írta: Admin Dátum november 20, 2022, 12:01:11Ok, én értem, hogy van az a pénz, de azért nem kellene annyira már aljas módon bánni ezekkel az emberekkel.

Hol vannak a bizonyítékok? Kerek perec, hogy ezt történt. Nyilván kell a médiának a hús a levesbe.

Mellesleg korrupcióról beszélni Magyarországon, hát... (és tudom, hogy ez nem csak a magyar médiában jelent meg)
Szaudiak kezdték pedzegetni állítólag. Ők bunda nélkül is kaphatnak akár 3-4 gólt mindenkitől. Lehet ez a bajuk. Katarral fasírtban vannak.
Katar egyébként 5 védővel állt fel. Úgy néz ki a gólzápor elmarad.

Idézetet írta: chabialonso Dátum november 20, 2022, 16:32:44Szaudiak kezdték pedzegetni állítólag. Ők bunda nélkül is kaphatnak akár 3-4 gólt mindenkitől. Lehet ez a bajuk. Katarral fasírtban vannak.
Katar egyébként 5 védővel állt fel. Úgy néz ki a gólzápor elmarad.

Ők aztán tényleg hitelesek.  ;D

Katar – Szenegál: Érvényesíteni kell a papírformát

Látva az első forduló mérkőzéseit, Szenegál számára kötelező a győzelem Katar ellen, de az ilyen meccsek sosem egyszerűek, főleg a házigazda ellen. A torna első mérkőzéséből kiindulva – ahol Katar kilátástalan játékkal kikapott -, tényleg óriási meglepetés lenne, ha Szenegál nem gyűjtené be a három pontot.

Hollandia – Ecuador: Nem bonyolult játék a futball

Ecuador úgy nyerte a nyitómeccset a házigazda Katarral szemben, hogy meg sem erőltették magukat, de ennél több kell majd Hollandia ellen. Louis van Gaal együttese, ha kissé nehézkesen is, de győzelemmel kezdte a tornát, innentől a csoport első helye a cél. Ehhez majd le kell győzniük a dél-amerikaiakat!

Szenegál menedzsere "vakon bízik" Mendyben

Aliou Cisse szenegáli edző teljes mértékben bízik Edouard Mendy kapusban, annak ellenére, hogy a világbajnokságon döcögősen kezdett.



Ez a Katari válogatott nem ér semmit azt gondoltam egy jól összerakott összeszokott társaság de kimerült itt a VBn nagy nullák.Eddig mindkét meccsüket elvesztették. Hollandok ellen sem lesz másképp.

Én nagyot csalódtam bennük