A-csoport tippek és fogadási lehetőségek

Indította Admin, november 15, 2022, 19:01:33

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Karola

**** Tősgyökeres
Ecuador – Szenegál: Egy sérülés mindent megváltoztathat

A csoportból való továbbjutás a cél az Ecuador – Szenegál mérkőzésen, aki nyer, az akár még a csoport első helyén is végezhet!

Karola

**** Tősgyökeres
Hollandia – Katar: Van az a pénz?

Érdekes találkozó lehet a Hollandia – Katar, ugyanis a házigazda biztosan kiesett, míg a hollandok minden bizonnyal továbbjutottak.

Admin

***** Veterán senki
Ki juthat tovább az A csoportból? Fogadási lehetőségekkel

November 29-én a katari foci-vb A-csoportjának utolsó két mérkőzését rendezik. Lássuk kinek mennyi az esélye a továbbjutásra, s ehhez milyen produkciót kellene nyújtania.

Latzka

****** Veterán
Basszus, nem is tudtam, hogy elhunyt :'(  :'(
Jó kis játékos volt és sokaknak legendás meccs ez a Szenegál-Franciaország meccs; mi ezért kaptunk a suliban osztályfőnikit anno, mert ellógtunk kocsmába nézni :laugh:

A szenegáli labdarúgó-válogatott a korábbi kiváló középpályás, Papa Bouba Diop emlékének ajánlotta Ecuador elleni győzelmét.

Szenegál kedden 2-1-es sikert aratott Ecuador felett az A csoport zárófordulójában, így második helyen jutott tovább a nyolcaddöntőbe. A nyugat-afrikai válogatott csapatkapitánya, Kalidou Koulibaly döntötte el a találkozót, és a mérkőzés után meghatódva elmondta, hogy Papa Bouba Diop családjának ajánlják a győzelmüket.

,,Azt akartuk, hogy büszke legyen ránk és tisztelegni szerettünk volna az emléke előtt. Miatta kezdtem el álmodozni kisfiúként a futballról" – mondta a 31 éves játékos, aki Diop legendás góljára utalt, amellyel a szenegáli válogatott húsz éve 1-0-ra legyőzte a címvédő Franciaországot a dél-koreai, japán közös rendezésű vb nyitómérkőzésén, ezt követően pedig nemzeti hősként ünnepelték hazájában.

Papa Bouba Diop 2020-ban, mindössze 42 esztendősen súlyos betegséget követően (amiotrófiás laterálszklerózis, ALS) hunyt el.

Admin

***** Veterán senki

Osztályban a "francia" drukker srác felírja a táblára: Franciaország 10-0 Szenegál
...másnap mi: Franciaország 0-1 Szenegál

Egy legendás meccs volt ez, nem csak számukra, nekünk is.  :cya: