Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 7 vendég van a témában


Tehát most már nem lehet ingyen használni betfairt?
Kizárólag vpn, vps előfizetéssel?

Nincs bent óriási összegem, de akkor az egyenlegemet b@szhatom?

Érdekes dologra bukkantam:

"4.1.6 Nem olyan országban tartózkodik, amelyben a Szolgáltatások használata tiltott, többek között ilyen Ausztrália, Bulgária, Ciprus, Dánia, Dél-Szudán, az Egyesült Államok (és az USA territóriumai), Észak-Korea, Franciaország (és a francia territóriumok), Irán, Kanada, Kína, a Krím-félsziget, Kuba, Lengyelország, Makaó, Németország, Olaszország, Románia, Spanyolország, Szíria, Szlovákia, Szudán, Tajvan, Törökország, Új-Zéland és bármilyen másik hasonló jogi helyzetben lévő ország (egyenként ,,Tiltó Terület");"

Azt írják "Nem olyan országban tartózkodik..." és nem azt, hogy "Nem olyan ország állampolgára...". Nem vagyok jogász, de az én értelmezésemben használhatom elvileg. Mert bár Magyarországon most épp korlátozzák, de ha mondjuk Norvégiában vagyok, akkor nem magyar területen vagyok. Ha pl norvég IP-ről megyek, akkor kis ferdítéssel de ott vagyok, mert ottani számítógépről érem el tehát használhatom.

#3557 szeptember 13, 2023, 15:30:30, MessiÁs
Soha nem az allampolgarsag szamitott hanem a foldrajzi hely ahol tartozkodsz. Vagy ahol a bejelentett lakcimed van es eletvitelszeruen elsz. Magyarorszagon van bet365. Romaniaban nincs. Bpen laksz, hasznalod a betet. Majd elmesz Erdelybe kirandulni 1hetre, ott nem lephetsz be a sajat fiokodba, mert Romaniabol nem fogad ugyfelet a bet. Nem romanokat nem fogad, hanem Romaniabol. Ha egy roman allampolgar itt el nalunk, ezt tudja a betnek igazolni akkor Magyarorszagrol regisztralhat.
Bar en a bet365ot hoztam peldanak, de minden irodara ugyanugy vonatkozik. A foldrajzi hely es a lakcim szamit, nem az allampolgarsag.

#3558 szeptember 13, 2023, 15:35:16, vmlinuz
Idézetet írta: lazanyja Dátum szeptember 13, 2023, 15:15:42Tehát most már nem lehet ingyen használni betfairt?
Kizárólag vpn, vps előfizetéssel?

Nincs bent óriási összegem, de akkor az egyenlegemet b@szhatom?
Lesz valószinűleg alternativ cím itt is, csak nem a leggyorsabbak, mert relativ kevés a magyarországi ügyfelük.

https://zenmate.com/ ezt is megpróbálhatod, 7 napig ingyenes.

Opera VPN Pro-val sikerült végre belépnem nekem is
Köszi mindenkinek remélem nem lesz gond belőle senkinek a Betfair-en, aki ezt a megoldást választja.

Idézetet írta: fedor911 Dátum szeptember 02, 2023, 04:41:28Exchangen 10 ezer euro a max tét ami fent lehet egyszerre egy eseményen.. vagy 2n 5 5 ezer..
Na most szerncsére elértem egy szintet ahol már többet akarnék rakni..Az lehet egy megoldás hogy egy haveromnak utalok fizessen be a számlájára és akkor lesz 2 akkom?Lehet baj belőle hogy 1 ip-cől rakok mondjuk 1 meccsre 2 akkal?
Ja és a másik kérdésem hogy sajnos elértem a szintet hogy a profitból már 20 % ot von le hetente..Ezt is jó lenne kiküszöbölni

Gratulálok, nem semmi! Én is szeretem az exchange-t, jó a kínálat, és ugye nem korlátoznak le. Nem is tudom, van-e még ilyen jó iroda. Tudnál pár jó tanácsot adni, hogy lehet ilyen szintre eljutni? Te hogy jutottál el? Köszi.
És 20%-ot von le a profitból? Wtf? Ez komoly? Azt hittem, 2% lehet csak, ha az van beállítva.

#3561 szeptember 13, 2023, 16:39:02, Assassin
Idézetet írta: vmlinuz Dátum szeptember 13, 2023, 14:42:21VPS = Virtual Private Server
VPN = Virtual Private Network

A gyakorlatban a VPS egy bérelt virtuális gép bizonyos garantált vagy megosztott erőforrásokkal, amin fut egy operációs rendszer (általában Linux, de van Windows is), amelyet használhatsz tárhelyként, szerverként, távoli gépként stb, gyakorlatilag bármire. Futtathatsz rajta saját VPN szolgáltatást is, ha éppen azt szeretnél. Áruk olyan 5 és több száz euró között mozog havonta, nyilván az erőforrások mérete és a garantált uptime/processzormagok, memória és tárhely függvényében. Akár magyart is lehet bérelni: https://vps4you.hu/hu/
Magyar VPS-ek esetén nincs blokkolás, direkt mennek ki az internetre a legtöbb esetben.

A VPN egy virtuális hálózatot jelent a géped és a csomópont között, ami teljesen titkositott a csomópontig. A csomópont lehet egy VPN szolgáltató, a munkahelyi VPN szerver vagy a saját privát VPN szervered.


Kösz az érthető, és hasznos magyarázatot. A lényeg, azt hiszem, az a megjegyzés volna, hogy nincs blokkolás, mert közvetlen mennék ki az internetre.

Ez az általad linkelt oldalon kínált csomagokban is így van? Mert én nem láttam erre vonatkozó információt.

Az sem egyértelmű számomra, hogy ezek most dedikált (kizárólag általam használt) IP-címet jelentenek? Vagy ezeket a kérdéseket az ottani supportnak kéne feltenni?

Idézetet írta: sportbettorpro Dátum szeptember 13, 2023, 15:52:57Gratulálok, nem semmi! Én is szeretem az exchange-t, jó a kínálat, és ugye nem korlátoznak le. Nem is tudom, van-e még ilyen jó iroda. Tudnál pár jó tanácsot adni, hogy lehet ilyen szintre eljutni? Te hogy jutottál el? Köszi.
És 20%-ot von le a profitból? Wtf? Ez komoly? Azt hittem, 2% lehet csak, ha az van beállítva.
Csak 50 ezer euro profit környékén kezdi levonni a 20 %-ot,addig csak 2 %.Nagy összegeket rakok kis odsokra,péládul ilyen spanyolország ciprus, san marino lichenstein bárki ellen :) City hazai pályán kieső jelöltek ellen,tenisz grand slam első fordulókan a nagyok..Persze láttam már csúnya dolgokat,de azért türelmesen fel lehet állni és építkezni

Idézetet írta: Assassin Dátum szeptember 13, 2023, 16:34:52Kösz az érthető, és hasznos magyarázatot. A lényeg, azt hiszem, az a megjegyzés volna, hogy nincs blokkolás, mert közvetlen mennék ki az internetre.

Ez az általad linkelt oldalon kínált csomagokban is így van? Mert én nem láttam erre vonatkozó információt.

Az sem egyértelmű számomra, hogy ezek most dedikált (kizárólag általam használt) IP-címet jelent? Vagy ezeket a kérdéseket az ottani supportnak kéne feltenni?
Dedikált IP jár az összes csomaghoz. Mi pont nem őket próbáltuk, hanem a RackForestet, náluk biztosan nincs tiltás, simán elérhető az Unibet és betfair, de a bet365-nél tiltólistán van az egész IP osztály, sőt a Cloudflare tiltólistáján is rajta van úgy tűnik. Valakik spammeltek vagy valami más nem illő dolgokra használták ezeket a szolgáltatókat valószinűleg. Ezért nem is ajánlottam a RackForestet ilyen célra, ez lehet jobb ilyen szempontból de biztosat nem tudok mondani.

Ha nem értesz valamilyen szinten Linuxhoz, nem ajánlom. Windows VPS mindig drágább, mert ott az oprendszer nem ingyenes.
Ha mégis belevágnál, akkor ezeknél választhatsz valamilyen Linuxot és a SoftEther telepitését, konfigurálásád neked kell megoldani: https://www.softether.org/
Másik lehetőség az előre telepített pfSense csomag náluk, abban benne van az OpenVPN, de ott is konfigurálni kell, bár webes felületen. Egyik sem 1-2 klikk és van buktató bőven kezdőknek.

Idézetet írta: fedor911 Dátum szeptember 13, 2023, 16:41:48Csak 50 ezer euro profit környékén kezdi levonni a 20 %-ot,addig csak 2 %.Nagy összegeket rakok kis odsokra,péládul ilyen spanyolország ciprus, san marino lichenstein bárki ellen :) City hazai pályán kieső jelöltek ellen,tenisz grand slam első fordulókan a nagyok..Persze láttam már csúnya dolgokat,de azért türelmesen fel lehet állni és építkezni


Nálam mintha 5% mínusz lenne ...

Idézetet írta: csucsu Dátum szeptember 13, 2023, 17:14:56Nálam mintha 5% mínusz lenne ...
De te velhetoen nem milliokat teszel fel.

Na a Betfair azért még sincs teljesen kibékülve ezzel a VPN-es csatlakozással, remélem érkezik hamar az alternatív URL. Ahogy pl. az Unibet már ki is küldte email-ben.

A Betfair-től viszont olyan email jött, hogy ideiglenesen zárolták a számlámat!
Mondom WTF?
Aztán megnéztem jobban, csak biztonsági okokból, és egy jelszóváltoztatás után újra be tudok lépni (VPN-el), de az látszik, hogy azonnal jelez a rendszerük, ha valamit nem úgy csinálsz, ahogy eddig.

Idézetet írta: csucsu Dátum szeptember 13, 2023, 17:14:56Nálam mintha 5% mínusz lenne ...

Be lehet állítani, van egy 5%-os csomag, ahol viszont kapsz akciókat, és van egy 2%-os, ahol nem kapsz semmit, és talán a legjobb oddszot sem látod.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum szeptember 13, 2023, 17:24:27De te velhetoen nem milliokat teszel fel.

Nem valóban, de itt a 2-20%-ig írjátok.

Ti az opera vpnt melyik országra állítottátok? Mert az rendben van hogy bejön, de az ingyenes játékok mint a Beat the drop és a napi ingyen flipper nem működik. Az előbbi nem kínál semmi eseményt, az utóbbi meg csak simán kiírja hogy:
Hoppá, ennek nem kellett volna megtörténnie és jonapot...