Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában


Csatlakozom, és úgy gondolom, hogy kicsit képviselhetné az oldal az érdekeinket, sürgetve a megoldást.

Ugyanolyan szarul válaszolnak, mint a supportosok nekünk is. Nyilván szoltunk minden problémáról, de érdemi választ nem kaptunk mi sem.

Idézetet írta: vmlinuz Dátum szeptember 17, 2023, 13:47:59Ugyanolyan szarul válaszolnak, mint a supportosok nekünk is. Nyilván szoltunk minden problémáról, de érdemi választ nem kaptunk mi sem.

Hozzátenném: nem egyszer!

Sajnos a direkt kommunikációban ők soha nem voltak jók. Idén elindult a folyamat, ami adott némi reményt, hogy ez javulni fog, most viszont egy kicsit beragadt a dolog, de hátha csak átmeneti.

Mi is próbálkozunk, ahogyan tudunk, és amikor csak lehet. Erre biztatunk benneteket is.

Idézetet írta: Admin Dátum szeptember 17, 2023, 15:07:00Hozzátenném: nem egyszer!

Sajnos a direkt kommunikációban ők soha nem voltak jók. Idén elindult a folyamat, ami adott némi reményt, hogy ez javulni fog, most viszont egy kicsit beragadt a dolog, de hátha csak átmeneti.

Mi is próbálkozunk, ahogyan tudunk, és amikor csak lehet. Erre biztatunk benneteket is.


Ami a próbálkozást illeti: hogyan lehet elérni a Betfair supportot?

Idézetet írta: Assassin Dátum szeptember 17, 2023, 17:37:23Ami a próbálkozást illeti: hogyan lehet elérni a Betfair supportot?

Én a múltkor e-mail címeket ajánlottam kezdetben, de egyes visszajelzések alapján azok vagy nem működnek, vagy nem válaszolnak rá.

Weboldalukra belépve van online chat, egy robottal, de az ugyebár jelenleg VPN-t igényel, amitől sokat ódzkodnak.

Sziasztok!

Ebben a helyzetben sajnos nem csak a kormány a ludas, hanem a Betfair is.
A 10 évvel ezelőtti nagy tiltások alkalmával se volt gond az exchange használatával szoftveren keresztül.
Ott ugyanis nem kell elérni a honlapot, még a be- és kifizetés is simán ment ...
Most viszont a szoftvernél is azt írja ki, hogy a szolgáltató (Betfair) nem válaszol ...

Amúgy ért valakit bármi retorzió vagy figyelmeztetés aki vpn-el lépett be?

Idézetet írta: Assassin Dátum szeptember 17, 2023, 17:37:23Ami a próbálkozást illeti: hogyan lehet elérni a Betfair supportot?

Elméletileg itt lehetne velük beszélni:
https://support.betfair.com/hu/app/home

A lap végén van egy ilyen (csatolt kép).




Sziasztok! Ma reggel kaptam egy emailt a Betfairtől,hogy gyanús bejelentkezési tevékenységet észleltek és biztonsági okokból befagyasztották a számlám,addig amíg nem állítok be új jelszót. Mióta elérhetetlen az oldal,azóta az ingyenes Opera VPN-t használom európai helymeghatározással otthon lapotopon,munkahelyen telefonon.Szerintetek mit kellenne csinálnom,hogy ezzel ne legyen több problémám,mivel már 10 éve itt fogadok,és teljesen megszoktam és megszerettem az Exchange fogadást? Köszönöm válaszaitok és kitartást minden Betfair felhasználónak. Üdv:TUsky0818

Idézetet írta: Tusky0818 Dátum szeptember 18, 2023, 16:38:26Sziasztok! Ma reggel kaptam egy emailt a Betfairtől,hogy gyanús bejelentkezési tevékenységet észleltek és biztonsági okokból befagyasztották a számlám,addig amíg nem állítok be új jelszót. Mióta elérhetetlen az oldal,azóta az ingyenes Opera VPN-t használom európai helymeghatározással otthon lapotopon,munkahelyen telefonon.Szerintetek mit kellenne csinálnom,hogy ezzel ne legyen több problémám,mivel már 10 éve itt fogadok,és teljesen megszoktam és megszerettem az Exchange fogadást? Köszönöm válaszaitok és kitartást minden Betfair felhasználónak. Üdv:TUsky0818


Gondolom, dedikált IP-címes VPN lehet a megoldás, de hát mindenképp meleg a pite - többé-kevésbé csak az ő jóindulatúkon múlik, ha nem kötnek bele.

A tiszta módszer az alternatív cím lenne - ezt viszont nyilván csak az iroda tudja megtenni. Ha akarja és fontosnak érzi ezt (mint a Unibet vagy a Bet365).

#3640 szeptember 18, 2023, 18:02:00, Titti7
Remélhetőleg a Betfair tudja és látja a problémát és nem fogja tömegesével kidobni a magyar ügyfeleket VPN használat miatt. Én legalábbis ebben reménykedem és bízom.

A twi X-en van egy betfair help csatornájuk. Megemlítettem nekik, h. 2014-ben ugyanez volt a szitu, akkor meg tudták oldani. Ennyit bírtak kinyögni: "I'm afraid we don't have much information regarding this matter at this moment. All I can say is that our team is working on it." A VPN-t nem mertem megemlíteni, viszont itt secperc "válaszoltak" mindenre.  https://twitter.com/BetfairCS

Szerintem a dedikált vpn-be nem nagyon tudnának belekötni..Eddig is volt hogy léptem már be havernál,mobil netről,külföldről..Tegyük fel Londonba költöztem ezért fogok mostantól angol ip-ről belépni.Betfernél nem látják gondlom ip ccím alapján hogy az egy vpn vagy sem?


Idézetet írta: fedor911 Dátum szeptember 18, 2023, 20:23:39Szerintem a dedikált vpn-be nem nagyon tudnának belekötni..Eddig is volt hogy léptem már be havernál,mobil netről,külföldről..Tegyük fel Londonba költöztem ezért fogok mostantól angol ip-ről belépni.Betfernél nem látják gondlom ip ccím alapján hogy az egy vpn vagy sem?

Az a baj hogy kerhetnek hogy igazold az uj lakcimedet ha azt allitod hogy odakoltoztel.. ami meg eleg nehez lesz.
A vpnnel az a baj, hogy elfedi honnan lepsz be, vagyis melyik prszag teruleten tartozkodsz(eletvitelszeruen). Es mivel teruleti korlatozasok vannak, igy a vpnnel ezt meg lehet kerulni.
Az o erdekuk hogy pontosan tudjak honnan jelentkezel be.