Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában


Van most olyan protokoll amiről Magyar felhasználó tud ki/be fizetni és használni az exchange részt?

Idézetet írta: nanika Dátum november 14, 2023, 12:29:12Végül urbanvpnnel csak sikerült belépni.

Használd amíg tudod. Ingyenessel is be lehet lépni, de aki nem csak alkalmi fogadó, annak jótanácsként mondom: Fizetős VPN, dedikált IP-vel. A többség 20 euró/év átlagban + kb 2,5 euró/hó a dedikált IP. Gyors, stabil, biztonságos kapcsolat olyan IP-ről, ami csak a tiéd, plusz extra szolgáltatások. Az ingyenes ezt nem tudja és számos egyéb hátránya is van. Még, ha te semmi rosszat nem is csinálsz, előbb-utóbb valaki más miatt fekete listás lesz az IP. Utána másra kell állítanod. Azt semmilyen sportfogadó iroda nem szereti, ha néhány hetente vagy havonta megváltozik a "szokásos" IP-d. Még városon belül csak-csak, de amikor a város/ország változik arra érzékenyek.

Idézetet írta: EchoOne Dátum november 14, 2023, 19:27:03Használd amíg tudod. Ingyenessel is be lehet lépni, de aki nem csak alkalmi fogadó, annak jótanácsként mondom: Fizetős VPN, dedikált IP-vel. A többség 20 euró/év átlagban + kb 2,5 euró/hó a dedikált IP. Gyors, stabil, biztonságos kapcsolat olyan IP-ről, ami csak a tiéd, plusz extra szolgáltatások. Az ingyenes ezt nem tudja és számos egyéb hátránya is van. Még, ha te semmi rosszat nem is csinálsz, előbb-utóbb valaki más miatt fekete listás lesz az IP. Utána másra kell állítanod. Azt semmilyen sportfogadó iroda nem szereti, ha néhány hetente vagy havonta megváltozik a "szokásos" IP-d. Még városon belül csak-csak, de amikor a város/ország változik arra érzékenyek.

És magyar ügyfélként ha így fizetős vpn + dedikált ip lehetséges használni az oldalt? Kifizetèsnél nem problémáznak a magyarságon?😃

Idézetet írta: Zolejman Dátum november 16, 2023, 11:23:05És magyar ügyfélként ha így fizetős vpn + dedikált ip lehetséges használni az oldalt? Kifizetèsnél nem problémáznak a magyarságon?😃


Én angol sim-kártyával használom a Betfairt (szóval angol az IP címem) magyar lakcímmel, az ügyfélazonosítás minden lépése teljesítve van. Revolutról a ki- és befizetés is zökkenőmentes

#3769 november 16, 2023, 12:42:45, MessiÁs
Idézetet írta: tomika1 Dátum november 16, 2023, 12:19:15Én angol sim-kártyával használom a Betfairt (szóval angol az IP címem) magyar lakcímmel, az ügyfélazonosítás minden lépése teljesítve van. Revolutról a ki- és befizetés is zökkenőmentes
Miota?

Csak mert elég fura hogy hagyjak hogy mas legyen a cimed es ahonnan jatszol.  Marmint ahonnan ok hiszik hogy jatszasz..

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 16, 2023, 12:35:08Miota?

Csak mert elég fura hogy hagyjak hogy mas legyen a cimed es ahonnan jatszol.  Marmint ahonnan ok hiszik hogy jatszasz..

A betfair ezen nem problémázik, már több országból is léptem be korábban a betfair számlámba. De pár évvel ezelőttig bet365-öt sem érdekelte, hogy épp melyik országból léptem be, csak ott kitalálták a helymeghatározós hülyeséget, aminek az EU-n belül semmi értelme, hisz napi szinten több millióan dolgoznak más országban, mint ami a lakhelyük és sokszor a határ mentén élőket a mobilhálózat is átdobálja a szomszéd országba, ezzel hatalmas öngólt lő magának a bet.

Jelenleg több hónapja vagyok folyamatosan angol IP-vel belépve Betfairbe

#3771 november 16, 2023, 13:22:21, MessiÁs
Az en tapasztalatom hogy nem szeretik hogy ha mas a lakcim es ahonnan jatszol. Az megint mas hogy mondjuk nyaral az ember es belep kulfoldrol neha.. de ha eletvitelszeruen mas orszagban elek akkor egy ido utan biztos meg fogjak kerdezni hogy akkor hol is elek es igazoljam a lakcimemet.
Ha nem igy lenne akkor mondjuk meg lehetne azt csinalni hogy regelek egy UK cimet es jatszogatok itthonrol hogy kihasznaljam a briteknek jaro nagyobb bonuszokat. Ugyanis a lakcim es lokacio alapjan mas mas promok lehetnek. Nem veletlenul van sok olyan promo, foleg a brit irodaknal hogy uk only.

Persze ertem hogy te nem elsz mas orszagban, csak az ipd alapjan gondolhatjak ezt. Nem veletlen hogy a bet semmilyen vpnt nem enged. Meg vpnes magyar ipvel sem elerhetoek, tudtommal.

Persze az is lehet hogy nagyvonaluan kezeli ezt a betfair, de az 100%hogy a tobbseg nem szereti ha mas az orszag ahova a cimed szol es mas orszagbol jatszol rendszeresen.

A hetvegen, ha nem felejtem el, megprobalom a termsuket megnezni, miket irnak a lakcimrol es hogy honnan lehet jatszani es mi a teendo ha mondjuk mashova koltozik az ember(vagy mas orszag ipjet hasznalja)

Erre van a KYC, nem tudod magad csak úgy regisztrálni angliai címmel, hisz kell küldened lakcímet igazoló dokumentumot (közüzemi számla, banki kivonat) amivel meg csak akkor rendelkezel, ha ott élsz. Szóval hiába regisztrál az ember random országokból, ha nincs lakcímigazolása.

Azt el tudom képzelni majd Betfair esetén, hogy pár hónap után esetleg kapok a supporttól egy e-mailt, hogy legyek kedves felvilágosítani őket, hogy miért vagyok már hónapok óta más országból bejelentkezve, mint ahova a regisztrációm szól, de amíg olyan országból lépek be, ahonnan az adott fogadóiroda fogad regisztrációkat addig nem hiszem hogy erre külön a support energiákat fordítson.

Európában teljesen normális, hogy az emberek hónapokig máshonnan lépnek be, mint ahova a lakcímük szól (pl egyetemisták) ezeket fogadóirodaként csak IP cím miatt kitiltani böszmeség. Bet365 profitja majdnem 90%ot esett 2021-ről 2022-re, kíváncsi leszek a 2023-as beszámolójukra.

De ez a Betfair fórum, a lényeg, hogy az én tapasztalatom szerint nem kap senki retorziót amiatt, hogy más ország IP-jét használja, mint ahova regisztrálva van

Epp a kyc miatt kell onnan jatszanod ahol elsz. A bet365 is ezt figyeli az authenticatorral.
Mert a tartozkodasi hely(lakhely ahol eletvitelszeruen elsz) szamit a jateknal. Ez alapjan szurik ki hogy ki tartozkodik olyan orszagban ahol elerhetoek es ahol nem.
A te olvasatodban mukodne az hogy en regelek es igazolok egy magyar cimet majd kikoltozok egy olyan orszagba ahol nincs betfair es szerzek magyar ipt es jatszok naluk mert magyar lakcimem van. Pedig ha olyan orszagban elek ahol ok nem elerhetoek akkor nem jatszhatok naluk. Epp ezert fontos hogy a lakhely es az ip stimmeljen.

De ahogy mondtam, elkepzelheto hogy a betfair ezt lazan kezeli. De a bet365nel vagy unibetnel ezt biztos nem tudnad megcsinalni. Vagyis csak egy darabig.

Idézetet írta: MessiÁs Dátum november 16, 2023, 14:29:43Epp a kyc miatt kell onnan jatszanod ahol elsz. A bet365 is ezt figyeli az authenticatorral.
Mert a tartozkodasi hely(lakhely ahol eletvitelszeruen elsz) szamit a jateknal. Ez alapjan szurik ki hogy ki tartozkodik olyan orszagban ahol elerhetoek es ahol nem.
A te olvasatodban mukodne az hogy en regelek es igazolok egy magyar cimet majd kikoltozok egy olyan orszagba ahol nincs betfair es szerzek magyar ipt es jatszok naluk mert magyar lakcimem van. Pedig ha olyan orszagban elek ahol ok nem elerhetoek akkor nem jatszhatok naluk. Epp ezert fontos hogy a lakhely es az ip stimmeljen.

De ahogy mondtam, elkepzelheto hogy a betfair ezt lazan kezeli. De a bet365nel vagy unibetnel ezt biztos nem tudnad megcsinalni. Vagyis csak egy darabig.

Én épp ezt mondtam, hogy magyar regisztrációm van és angol IP-m. Betfair Mo-n és Angliában is szolgáltat, szóval semmilyen szabályt nem sértek.

Ha magyar IP-ről játszol magyar regisztrációval, akkor hiába vagy Timbuktuban, ha a fogadóiroda magyar IP címet érzékel, akkor sose fogja tudni, hogy én valójában Timbuktuban vagyok. Bár ebben az esetben csalok, de erről a fogadóirodának nincs tudomása

Idézetet írta: tomika1 Dátum november 16, 2023, 13:56:17Azt el tudom képzelni majd Betfair esetén, hogy pár hónap után esetleg kapok a supporttól egy e-mailt, hogy legyek kedves felvilágosítani őket, hogy miért vagyok már hónapok óta más országból bejelentkezve, mint ahova a regisztrációm szól, de amíg olyan országból lépek be, ahonnan az adott fogadóiroda fogad regisztrációkat addig nem hiszem hogy erre külön a support energiákat fordítson.
Szerintem sem fordítanak külön energiákat az ilyen esetekre.

Saját tapasztalatom:

Mindez régebben történt velem, még a genetikai betegségem kiderülte előtt. Sok évtizede Magyarországon élek és magyar állampolgár vagyok. Természetes, hogy mindegyik fogadóirodánál a magyarországi hivatalos iratokkal regisztráltam. Ám mivel Erdélyben születtem és Székelyföld mellett Erdély szinte minden szegletében vannak rokonaim, eléggé gyakran és sokszor huzamosabb ideig fogadtam román IP-címekről. Ráadásul olyan munkahelyem volt, amely révén többször utaztam Európa szinte összes országába.

Az évek alatt bármerre jártam, a fogadóirodáknál mindenhol simán használtam a magyarországi regisztrációmat és fogadtam. Mindezek mellett - és az itteni hiedelmek ellenére - a sok év alatt mindössze egyetlen egyszer volt ilyen jellegű "probléma".

Egyszer régen küldött egy emailt a Sportingbet és kérdezte, hogy miért van az, hogy az elmúlt időszakban Németországból, majd Olaszországból, majd Franciaországból, majd Hollandiából, majd Belgiumból, majd Wales-ből fogadtam, ezt követte pár magyarországi fogadás, majd utána hetekig Romániából fogadtam? Mi történik velem, kérdezték.

Én pedig azt válaszoltam nekik, hogy az Európai Unió polgára vagyok és teljesen szabadon lehetek bárhol az Európai Unió területén. Csak az Európai Unió területéről fogadtam náluk, ráadásul ők fogadnak regisztrációkat azokból az országokból és fogadnak fogadásokat azokból az országokból. Végezetül pedig visszakérdeztem, hogy nem értem, hogy pontosan mi a probléma.

Azonnal válaszoltak, hogy semmi gond nincsen és minden rendben van.

Az EB-selejtezőkre ismét van fogadásszerkesztős ingyen pííz!
 ;D

Én botot fejlesztek API-ra. A Mo.-i izmozás miatt egy megoldás, ha átrakom az egészet egy UK virtual serverre. Rákérdeztem BF-nél, ez volt a válasz:

Thank you for getting in touch.

There is no problem with moving operations to a virtual server, as long as you and the server are still located in a country in which we offer our services.
Kind Regards,

Karl

Tehát úgy néz ki, amíg a regelt lakcím szerint, és az IP szerint is szolgáltat a BF, tök mindegy, hogy a kettő megegyezik, vagy különböző.

Idézetet írta: Zolejman Dátum november 16, 2023, 11:23:05És magyar ügyfélként ha így fizetős vpn + dedikált ip lehetséges használni az oldalt? Kifizetèsnél nem problémáznak a magyarságon?😃
Nem problémáznak. Mások ajánlották a Revolut-ot, ami működik. Nekem Skrill-em van. A tiltás óta még nem utaltam ki, de nem hinném, hogy gond lenne vele. A közvetlen bankszámlára utalást viszont érdemes kerülni. Fogadni viszont már sokat fogadtam angliai IP-ről, magyar regisztrált címmel, rengetegszer léptem ki/be. Ahogy sokan itt már mondták a Betfair lazán kezeli a dolgot. Gondolj csak bele, ha szigorúan venné a saját szabályzatát a VPN használatát illetően, akkor már lehet bezárhatta volna a boltot. Neki jogi okok miatt muszáj hivatalosan azt nyilatkozni és a szabályzatába is beleírni, hogy nem lehet megkerülni a tiltást.

Kettő feletti oddson fogadhatsz a Betfairnél arra, hogy Novak Djokovic tizenegyedik alkalommal nyeri az Australian Opent

Nem kínálkozik túl gyakran olyan alkalom, amikor a szerb világelsővel több mint dupláját nyerhetjük tétünknek, azonban most tehetünk egy próbát egy hosszú távú fogadással. Olvasd tovább!



18+ Részvételi feltételek érvényesek! Játssz felelősen! BeGambleAware.org