Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Egy érdekes sztorit szeretnék megosztani veletek:

Tegnapi élő-fogadásomnál a Betfair nem kicsit vert át - gondolom szoftverhiba miatt.

250.) 2013. július 6. - Szombat:

Hameenlinna - Harma

    Élő fogadás: 1-0 / Pontos végeredmény
    Fogadás ideje: 91. percben, 1-0-ás állásnál

    Odds: 153,15
    Tét: €4.00
    Végeredmény: 2-0 H  :noway:

    Nyeremény: - €4.00
    Egyenleg: €175.60
    Összes nyeremény: €136.20 = 345,68%

Ez a fogadásom elfütyült, de rohadt idegesítő dolog miatt ment el. Az IN-PLAY oldalon vettem észre ezt a meccset, mondom a 91. percben meg is rakom 1-0-ás állásnál pontos végeredményre, azaz hogy nem lesz további gól, és marad ez a végeredmény. Gyorsan meg is pakoltam 4euróval, mivel láttam, hogy csak annyit lay-eltek erre a kimenetelre. A szorzót nem is nagyon vizsgáltam, bár furcsálltam, hogy 1,50-es szorzó van erre. Mondom semmi gond, így is könnyű pénzhez jutok.
A fogadás megerősítésénél láttam, hogy az 1,50-es szorzó igazából 150,00-es!!!
Itt már megtettem a fogadást, és látom, hogy a várható nyereményem 600,00 euró!
Az eredményjelző a Betfair oldalon ugyanúgy 1-0-át mutat, és kb. másfél perc múlva le is fújták a meccset, maradt az 1-0-ás eredmény, amivel 600 eurót nyertem!
El sem akartam hinni, de a számok nem csalnak - gondoltam én...
Mivel újabb 3-4 perc eltelt, és az egyenlegemen nem jelent meg a nyeremény többszöri oldalfrissítgetés ellenére sem, ezért megnéztem a meccset az eredmenyek.com oldalon is, ahol látom, hogy a végeredmény 2-0 lett, és ez alapján bukó a fogadásom.
Tüzetesebben megnéztem a meccset, és a részleteknél látom, hogy már a szünetben is 2-0 volt a hazai csapatnak - tehát az 1-0-ás eredmény lehetetlen volt.
A Betfair viszont bő egy óra után is baszott frissíteni az eredményt, ezzel nem kicsit tévedésbe ejtett, és vett ki - szerencsére csak - 4eurót.
Bekaphatják!

KÉRDÉSEM: Érdemes ügyfélszolgálaton követelni az elmaradt nyereményt?
A szorzót ugyan nem ők ajánlották, hanem egy másik természetes személy, de megítélésem szerint az, hogy egy óra alatt sem frissítették az eredményt 2-0-ra, az viszont már az iroda sara...

Szerintem nem fog pozitív eredménnyel zárulni, mivel - tudtommal - egy iroda sem vállal felelősséget az oldalukon megjelenő, mérkőzéssel kapcsolatos információkért. Mindazonáltal írni mindig érdemes vitás ügyekben, hiszen az, leszámítva, hogy egy kis időt vesz igénybe, többe nem kerül..

Idézetet írta: Alkimista87 Dátum július 07, 2013, 14:21:34
Szerintem nem fog pozitív eredménnyel zárulni, mivel - tudtommal - egy iroda sem vállal felelősséget az oldalukon megjelenő, mérkőzéssel kapcsolatos információkért. Mindazonáltal írni mindig érdemes vitás ügyekben, hiszen az, leszámítva, hogy egy kis időt vesz igénybe, többe nem kerül..

Én sem fűzök hozzá vérmes reményeket, de azért írtam nekik. Szerintem a legkorrektebb részükről az lenne, ha a 4eurómat visszaadnák. És félreértés ne essék, itt nem a 4euróról van szó, ez elvi kérdés. Úgy érzem nem én hibáztam, hanem ők...
Elvileg 48 órán belül e-mailben kapok választ.
Ha totál elutasítóak lesznek, lehet hogy búcsút is intek nekik, és visszamegyek a Bet365-höz.

teljesen fölösleges, azt sem térítik meg ha mondjuk az oldal totális összeomlása miatt bennmarad egy 500$ os layed amit nem szerettel volna otthagyni :)

Most lusta vagyok mindenhez,inkább megkérdezem mit jelent az hogy "not settled"?Nem játszották le,nem lett bepárosítva vagy mi?


Idézetet írta: Deszpi Dátum július 07, 2013, 20:41:11
Elvileg 48 órán belül e-mailben kapok választ.
Ha totál elutasítóak lesznek, lehet hogy búcsút is intek nekik, és visszamegyek a Bet365-höz.
Szia,

Több szempontból sem fogják visszaadni, egyrészt van egy apróbetűs rész az oldal alján:
Warning: Although the current score, time elapsed and other data provided on this site is sourced from a "live" feed provided by a third party, you should be aware that this data may be subject to a time delay and/or be inaccurate. If you rely on this data to place bets, you do so entirely at your own risk. Betfair provides this data AS IS with no warranty as to the accuracy, completeness or timeliness of such data and accepts no responsibility for any loss (direct or indirect) suffered by you as a result of your reliance on it.

Másrészt mivel peer-to-peer fogadási oldal, ez azzal szemben nem lenne "fair", akivel a fogadást megkötötted (nyilván tőle vonnák vissza a lóvét és nem maguktól).

Egyébként correct score-t énis néztem már be. 1000-es szorzóval gátlástalanul megköthetsz a 90. percben egy 0-0-át, holott már 3-2 az állás.

Ha a meccs végefelé fogadsz, akkor inkább a legközelebbi over/under-t kösd meg, mert a szorzója egyenlő a megfelelő correct score-ral, és az over/under-t gólok után azonnal lezárják, nem hagyják nyitva meccs végéig. Bár nem tudom, hogy a Te esetedben például volt-e még "over/under 1,5".


"Egyébként correct score-t énis néztem már be. 1000-es szorzóval gátlástalanul megköthetsz a 90. percben egy 0-0-át, holott már 3-2 az állás." 

Hmm, akkor ezekszerint valószínűleg mégsem szoftverhiba. Érdekes ,hogy over/under-t azonnal le tudnak zárni, míg a correct score-ral nem foglalkoznak. Logika,etika nem sok van benne, észnél kell lenni emberek.



Idézetet írta: bitang Dátum július 09, 2013, 08:38:48
Hmm, akkor ezekszerint valószínűleg mégsem szoftverhiba. Érdekes ,hogy over/under-t azonnal le tudnak zárni, míg a correct score-ral nem foglalkoznak. Logika,etika nem sok van benne, észnél kell lenni emberek.

Igen, mert az over/under az egy piac, két selection-nel, ami az adott gól után lezárható.
Viszont a correct score piacban 17 selection van. Selection-öket külön nem tudnak lezárni csak piacot. Amúgy ha nagyon gólzáporos a meccs, és belefutsz az Any Unquoted-ba, akkor azt is lezárják még meccs alatt.

Valaki le tudná írni nekem lépésről lépésre, hogy hogyan lehet kiutalni pénzt a Betfair-től (ügyfélazonosítási folyamat, stb...)?

Azt tudom,hogy csak,akkor lehet nézni a lóversenyt betfairen,ha fogadsz is vagy fogadtál(?),de mi a helyzet a rádióval,az legalább ingyesen hallgatható a futamok közben?

Akkor ingyenes a rádió közvetítés,azért nem válaszol senki?
Mert olyan egyértelmű? ;D ;D

Igen, azt ingyenesen hallgathatod.

Helló! Ezen az oldalon tényleg nincs lekorlátozás? Csak mert olvastam hogy valamelyikőtöket letiltották hogy nehogy függő legyen...:D Az ilyet hogy lehet megelőzni? Lehet nyugodtan fogadni napi több 100.000-es téttel?

nemhiszem, nekem alapbol 10000$os limitem van letiltani max magadat tudod fel evre ha nagyon fuggo lennel de nem erdemes mert ha meggondolod magad akkor sem adjak vissza az accountod hamarabb :)