Betfair Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában


Köszönöm a részletes választ, valami ilyesmire gondoltam én is, csak az volt a furcsa, hogy nem történtek ekkorra és ilyen hirtelen mozgások amiket Te felhoztál példának. 1.20-nál teszi a bot a back-et, utána 1.10-nél megállt (nem suspend) 1 perce is talán az egész piac, utána suspended és closed, és persze nem az a ló nyert. Figyeltem a Betfair oldalát is, ott is ugyanúgy mozgott a piac.  ::) A lay és a stop-loss meg lemaradt. Érdekelne, hogy mi történik ilyenkor, meg hogy lehet e ilyenkor tenni tétet, érvényes lesz e egyáltalán? Talán élőben kéne figyelni, de arra nincs lehetőségem. Mindegy, majd figyelek jobban.  :)
Egyébként hivatalos Betfair által ajánlott szoftver, csak a próbaverziója, elég jó beállításokat lehet tenni vele, teljesen automata, csak párszor még bejön egy ilyen gikszer, ezt kellene még kiküszöbölnöm.  ;)

Hello!
Layelésnél, ha pl 10€-t teszek fel 1,5-ös szorzóra és vesztek akkor -5€-val zárom a fogadást, ugye? Szóval a 10€ alaptétet már nem vonja le.

Igen, "csak" a liability veszik el.  :)

Köszi a gyors választ.

Hali!

Szeretnék segítséget kérni. A Betfair-hez szeretnék befizetni, csak itt ha jól nézem $ számlám van. Ezt lehet változtatni eurósra? Skrill eurósról tudok befizetni és ezért lenne jobb az eurós Betfair számla.
Vagy ez már végleges, hogy $ marad? Itt veszíthetek az átváltással? Ha eurósról fizetek ide és az $-os.

Úgy emlékszek, hogy nem lehet váltani pénznemet. Lehet viszont új számlát nyitni, de akkor talán írni kell nekik, hogy 2 számlád van. A váltás meg szerintem sima banki euro-dollár váltás, nem lehet sokat veszteni vele, de csak szerintem.... :) Fontos, hogy a Skrill számla egy néven és e-mail címen legyen a Betfair-el.

köszi szépen,

Közben a chat-en is kérdeztem, de azt kérik, hogy telefonáljak nekik és akkor nyithatok egy eurós számlát náluk. Ezt nem akarom, marad a $ és átváltják euróra.

a Skrill számla egy néven és e-mail címen van a Betfair fiókkal

Kértem is kifizetést, csak 24 órát írnak, hogy megkapom. Remélem jönni fog.

Idézetet írta: Alk Dátum március 13, 2014, 19:41:02
10 ingyen pörgetés a Frankie Dettori slotra a Live Casino részlegen. A nyereménynek nincs forgatási kötelezettsége, rögtön a főszámlára kerül! Sok szerencsét! :beerchug:

Ismételten, változatlan feltételekkel. :ok:

Sziasztok!
Ki tudja, miért van az, hogy ha a back 1.10 , én teszek 1.12-őt és várom, hogy a piac bemozduljon és befogadja, de ez nem történik meg, pedig a fogadóportálon látom járt 1.12-őn a piac az idő alatt amíg a tétem megvolt téve. Jó lenne tudni miért nem kötötte meg a fogadást?
Remélem érthetően fogalmaztam.
Várom valaki szíves válaszát!

Talán még annyit, hogy 1.11-en lay-t tettem, lehet ez probléma?

A téteket beérkezési sorrendben illesztik össze, sorba rakják. Ha "járt" is az odds 1.12-n nem kerültél sorra,nem illesztették össze,mert az események hatására csak rövid ideig "tartózkodott" ott az odds. Az elmondottak alapján úgy gondolom, ezután a rövid tartózkodás után 1.12-n az odds elindult lefelé.

Azt nem jelzed, h. az 1.11-en összeillesztették-e a fogadást. Mivel a Betfair nem hagyományos fogadóiroda, ahol biztos elfogadják a tétet. Oddsokat is lehet ajánlani és ezt tetted. Ezt Fogadó Robot alkalmazásával a Ladder interfészen látnád. Ha lesz a túloldalon annyi pénz, vagy ha többen várnak ott és sorra kerülsz, összeillesztik. Matched.

Üdv

Köszönöm a választ!
Valószínű akkor a sorban állás van a dolog mögött. A többit értem, de most már ezzel is tisztában vagyok.

Kösz!

Üdv sporttársak!

Eddig csak focimeccseken tradeltem, ahol annyira nem kellett kapkodni, de most a tenisszel is próbálkozom. Ott ugye sokkal gyorsabban változnak az oddsok és a 8 másodperc várakozási idő elég sok, amikor megrakom a téteket. Van valami program, vagy módszer, amivel ezt le lehetne rövidíteni? Láttam különféle szoftvereket, de még sosem használtam és nem tudom, h melyik jó, melyik nem. Mert ugye általában fizetős.. :)

Idézetet írta: sprstar Dátum április 07, 2014, 13:08:55
Üdv sporttársak!

Eddig csak focimeccseken tradeltem, ahol annyira nem kellett kapkodni, de most a tenisszel is próbálkozom. Ott ugye sokkal gyorsabban változnak az oddsok és a 8 másodperc várakozási idő elég sok, amikor megrakom a téteket. Van valami program, vagy módszer, amivel ezt le lehetne rövidíteni? Láttam különféle szoftvereket, de még sosem használtam és nem tudom, h melyik jó, melyik nem. Mert ugye általában fizetős.. :)

Van sok ingyenes is. Jelenleg az Advanced Cymatic Trader-t használom (lóverseny trade-re), és maximálisan elégedett vagyok vele. Számtalan funkció segíti a trendelemzést (bár tenisznél ennek kevésbé van jelentősége), továbbá megtalálható náluk is a ladder interface, ami szerintem nélkülözhetetlen a gyors és hatékony kereskedéshez. BF honlapján össze van gyűjtve jó néhány, illetve a google is csak úgy dobálgatja a találatokat!

Alk:

Lenne pár kérdésem hozzád BF szoftverrel kapcsolatban, írtam pü.-t.