Bohóckodás

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


január 06, 2016, 23:55:28, CaeSar
Sajnos (?) az utóbbi időben nincs sok időm, így már gyakorlatilag két hónapja volt az utolsó éles fogadásom. Lassan már ott tartok, hogy nem is hiányzik.  ;D ;D

Így, hogy nem fogadok, nem is követem a dolgokat az FCB-n kívül. Ide jönnek majd tippek, csakis azzal az okkal, hogy legyen miért követnem a teniszt, és a focit is. Pénzt nem teszek a tippekre, de legalább szinten tudom tartani magam.  :ok:

Jöjjön is egy amolyan ismerkedős tipp:

ATP - EGYÉNI: Brisbane (Ausztrália), kemény - 1/16 döntő
Nishioka Y.   -   Pouille L.
05.01.2016 08:40

@Nishioka nyer 1,63 Unibet

Nishioka nagyon megy. Kubotot és Gulbát is szettveszteség nélkül verte. Pouille első idei éles meccse lesz, egyébként is nagyon súlytalannak tartom a franciát.

#1 január 11, 2016, 11:37:57, CaeSar
Azt kell mondanom, hogy ezek a bukták még jobban nem fogják meghozni a kedvem a fogadáshoz.  ;D Nagyon jól indult pedig a meccs, amennyire tudtam követni, az első szettben nagyon ment Yoshi, aztán meg megborult a nyomorult.

ATP - EGYÉNI: Brisbane (Ausztrália), kemény - 1/8 döntő
Goffin D.   -   Pouille L.
07.01.2016 03:30

Megyek Puli ellen, engem nagyon nem győzött meg.

@Goffin 2-0


Unibet 1,6

szia bocsi h offolok, de mi az az FCB amit követsz? vmi furcsa pokemon?  :cya:

#3 január 12, 2016, 16:18:48, CaeSar
Vendég csapatot követem!

0/2 idáig!  ;D ;D

Igen jól indul a szezon, de nem adom ám fel, csak úgy. Egyre több a meccs, egyre többet lehe bukni. Jöjjenek tehát a 'tutik'.  :redchug: :D

ATP - EGYÉNI: Auckland (Új-Zéland), kemény - 1/16 döntő
Bautista R.   -   Vesely J.
12.01.2016 06:30

@Bautista 1,43 Unibet

WTA - EGYÉNI: Hobart (Ausztrália), kemény - 1/8 döntő
Hibino N.   -   Giorgi C.
13.01.2016 03:00

@Giorgi 1,33 Unibet

CHALLENGER - EGYÉNI: Canberra (Ausztrália), kemény - 1/16 döntő
Halys Q.   -   Daniel T.
12.01.2016 00:00

@Taro 1,3 Unibet

CHALLENGER - EGYÉNI: Canberra (Ausztrália), kemény - 1/16 döntő
Sela D.   -   Giraldo S.
12.01.2016 06:00

@Sela 1,53 Bet365
[/color]

:pimp: :pimp:

#4 január 13, 2016, 18:51:55, CaeSar
Nagy a deficit sajnos. Rossz a találati arány, és rosszak az oddsok is, így nem is csoda az eredmény. Nem mondom, hogy mekkora mágus vagyok, de azért ettől jobban ment, amikor rendesen le tudtam ülni, és nézni a meccseket.

Idő ráfordítása nélkül ezt sem lehet profitábilisan űzni. Azt hittem, hogy elég lesz csak követni az eredményeket, de úgy tűnik ebben a sportban - nyílván minden sportra igaz ez - nem elég, tényleg bele-bele kell nézni a meccsekbe. Tavaly minden idióta meccset megnéztem, mert vagy pénzem volt rajta, vagy csak a következő körben nyeretni/veretni akartam az adott játékos. Nos, úgy tűnik a fogadás megszűnésével kicsit a sporthoz való viszonyom is megváltozott. Régebben pl. egy Berdych - Nadal meccset is megnéztem, ma már akkor sem biztos, hogy megnézném, ha az időm engedné. Persze azért néhány teniszező még mindig leültet a TV/laptol elé. (Djoko, Monfils vagy a látvány miatt Bouchard vagy Ivanovic)

Mivel felesleges időm tényleg csak nagyon ritkán van, ezért a továbbiakban is csak 'vakon' mennek a tippek. AO lesz nemsokára, jönnek is a selejtezők, amiket régen nagyon vártam. Átnéztem a kínálatot, és lehet csak számomra, de elég nehéz párok vannak. 1-2 meccs kivételével nagyobb pénzt nem mernék egyik játékos továbbjutására sem feltenni. Amikre meg nagy pénzt lehetne tenni, annak meg nevetséges a szorzója.

ATP - EGYÉNI: Australian Open (Ausztrália) - Selejtező, kemény - Negyeddöntők.
Djere L.   -   Brands D.
13.01.2016 03:00

@Djere L. 3,25 Bet365


Én azt mondom, hogy ezt meg kell próbálni. Szerintem nincs ekkora különbség a két játékos között. Persze Brands az esélyes, de nem feltétlenül a játéka okán, inkább a tapasztalata miatt. Djere - de maradjunk a Györénél, tehát Györe Laci egy fiatal srác, akinek egész biztató kvalitásai vannak. Természetesen sok-sok meló, rutin kell még, hogy stabil játékos legyen, de majd alakul az is. Jól adogat, mindkét oldalról jól üt, mozgékony, fürge, de zöldfülű. Ekkora oddson szerintem mégis megér egy próbát. Brands verhető játékos.
Kicsit a szurkoló is beszél belőlem, de azt hiszem én ezt bepróbálnám, persze minimális téttel.



#5 január 21, 2016, 21:35:34, CaeSar
Ebben sok hibának nem szabadna lennie.

@Lopez 1,11
@Verdasco 1,2
@Müller 1,25
@Tomic 1,16

@1,93 Bet365. :pimp: :hanyas: :hanyas:

Csak azért nem Unibet, mert ott vesztesként értékelik ki, ha feladja akire tettünk.

Őszintén szólva, el nem tudom képzelni, hogy valamelyik elmenjen. (mondjuk így voltam Kuznetsovával is, meg azzal is, hogy Demeter nem veszít szettet.  ;D ;D ;D )

Remek kis tutikat szedtem össze. Nem tudom mire vélni az eredményeket. Azt a jelenséget már többször tapasztaltam, hogy ha egy tök esélytelen játékos (Verdasco) megver egy nála sokkalta jobban rangsorolt játékost  (Nadal), akkor az eufória annyira elvakítja, hogy a következő fordulóban úgy pottyan ki, mint a szél. Ráadásul még akkor is bekövetkezik a búcsú, ha ezesetben már a továbblépő játékos az abszolut favorit. (Verdasco - Sela) Ennek tudatában is biztos voltam benne, hogy Verda bedarálja a kis seggdugaszt. Nem hogy bedarálta, de simán kikapott. :D

Müller szerencsétlenkedését meg nem tudom mire vélni. Egy John Millman ellen kiesni tényleg a vicc kategória. Méltán került be e bohóc rovatba.

Ezek után én már a holnapi atombiztos tippjeimet is csak tényleg félve írom be, mert már nem tudom mire vélni ezeket a szerencsétlenkedéseket.

Radwanskának nagyon nagy tutinak kell lenni. Puig, hogy itt van azt csak valami paranormális jelenségnek, és Krystina Pliskovának köszönheti. Ágnes jól játszik, és bár nem szeretem a játékát, de elismerem, hogy egész korrektül ütöget. Radwanska nyer, még 1,11-ért is megéri szerintem, elég biztos.

Kyrgios - Berdych meccsen hosszú csatát, jó adogatásokat és TB-t, TB-ket várok. 1,4-ért egész korrekt odds, hogy lesz legalább egy rövidítés a meccsen. Ez nem atombiztos tipp, de jó eséllyel szerintem lehoznak egy olyan szettet, ahol nem brékelik egymást halálra.