NBA 2019/20

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 27, 2020, 10:31:39
Közben a Lakers és a Clippers bojkottra szavaztak, úgy tűnik most már Lebon és Kawhi is beleállt a témába, megkövetem magam.

Egyik nap meg bajnokeselyesek, masik nap meg utcai elharcosok..

Idézetet írta: peshark Dátum augusztus 27, 2020, 13:16:43
Egyik nap meg bajnokeselyesek, masik nap meg utcai elharcosok..

Mondjuk ehhez a Lakers és Clippers dologhoz is magam részéről annyit, hogy 2-1-nél a Lakers szintén nem állt bele a témába, ahogyan a Clippers sem 2-2-nél (pedig bőven lett volna rá idő, hiszen majd egy nap telt el az eset után...). Kellemetlen lett volna feladni a meccseket és megkockáztatni egy Dallas előnyt és egy Portland döntetlent. Lebron is a Morey-féle bukása és a koronavírusos azonnali nyilatkozata uután csak akkor áll bele a témába, ha már biztosra megy (vagyis a stábja...).

Idézetet írta: Pozzato Dátum augusztus 27, 2020, 14:26:24
Mondjuk ehhez a Lakers és Clippers dologhoz is magam részéről annyit, hogy 2-1-nél a Lakers szintén nem állt bele a témába, ahogyan a Clippers sem 2-2-nél (pedig bőven lett volna rá idő, hiszen majd egy nap telt el az eset után...). Kellemetlen lett volna feladni a meccseket és megkockáztatni egy Dallas előnyt és egy Portland döntetlent. Lebron is a Morey-féle bukása és a koronavírusos azonnali nyilatkozata uután csak akkor áll bele a témába, ha már biztosra megy (vagyis a stábja...).

Persze, ebbol is latszik, hogy egy kirakat az egesz.

A négerek olyanok Amerikában, mint nálunk a cigányok? Vagy velük szemben távolsági liberalisták vagyunk?

OFF: vicces jelenet amikor a román cigány ellopja a fekete biciklijét:

https://videopress.com/v/gOtsSqpG

Fogalmam sincs, miért írok egy senkiről... Morris hozta a szokásosat, sajnos ennyire futja Rivers csapatától. Doncic az eddigi 5 eladott labdája ellenére egyedül tartja meccsben a csapatát, minimum vezetnie kéne a Mavsnek, ha a többiek megtanultak volna dobni (többiek triplából, aminek többsége üres: 6/24...). Arra pedig, amit szokás szerint Morris művelt... mutatja az intelligenciáját.

https://www.youtube.com/watch?v=4qOYIbUlP8k

Megírtam, hogy szándékosan akarják majd Doncicot padlóra vinni, mert máshogy a sztárokkal teletűzdelt csapat nem képes rá. Egyértelmű, hogy most már bassza a csőrüket, hogy ott egy 21 éves fehér európai srác, aki halálba szivatja az egész csapatot és egy B-ligás kerettel tartja versenyben őket. Sérült Porzingis, másik fontos láncszem, Powell szintén jó ideje nem bevethető, de ez a srác megy előre. Ha lenne egy normális csapata neki és Carlisle-nak, ezek már rég döntőznének.

4.50-ért megjátszom a 22beten, hogy nem ér el 100 pontig mindkét csapat a Heat-Bucks meccsen. Ha mégis, akkor majd a következőn is húzom. Szerintem ebben a párharcban lesz meccs, amikor valamelyik 100 alatt marad, olyan nincs, hogy mindig ülnek a triplák ...

Végignéztem a Houston-OKC hetedik meccs második félidejét. Harden betlizett, de természetesen 2.4-gyel a vége előtt az ő prakkerével nyert a csapat. Ha nem javulnak azonban fel, akkor sima 4-1-gyel vágja őket haza a Lakers!

Az OKC szerintem sokkal kellemetlenebb ellenfél lehetett volna a Lakers számára, mint a Houston., Dort mennyire jó lehetett volna a Lakers ellen, de most jöhetnek az őrült meccsek. Valószínűleg Houston erőlködés, próbálják majd túldobni Lebronékat, mert más esélyük nincsen. Davis, ha kicsit odateszi magát, simán 30 pont felett átlagolhat a szériában, lepattanóban is dominálhat. Ha lesz jó player special Howard, James vagy Davis lepattanóira (10 környéki over), akkor simán megéri szerintem. Egyetértek Curpyval, ez szerintem is sima Lakers.

Idézetet írta: Pozzato Dátum április 15, 2020, 17:09:25
- Mit talált ki D'Antoni a Houston kispadján, hogy megoldja a látszólag nem működő smallballt? Ha ezzel a taktikával mennek neki a PO-nak, halálra vannak ítélve.
- Ki lehet a nagy nyertese az egésznek? Keletről a Miami és a Toronto, akiknek már most kész a keretük?

Miami eddig jó, én továbbra is azt gondolom, összejöhet nekik egy döntő, Toronto egyelőre csalódás. Stevens oktat, Smart eddig a különbséget jelenti, végre pozitív értelemben.


Most volt időm nagyjából visszanézni a meccset, azért ez a Nurse nem semmi.  ;D  Tatum nézése is parádé  ;D
https://www.youtube.com/watch?v=9XMufAdFe-A

Megint fordít 1-3-ról a Denver?  ::)

Eljött a Miami Heat ideje

Tényleg meglepetés lenne, hogy idén Boston - Miami döntőt rendeznek Keleten?  Olvasd tovább


Idézetet írta: Pozzato Dátum szeptember 13, 2020, 23:45:59
Megint fordít 1-3-ról a Denver?  ::)

Az a bizonyos lélektani előny – amit annyiszor szoktak emlegetni – most bizony a Denvernél van. Hibázott a Clippers, amikor 19 pontos vezetésnél elhitték, hogy megvan a mérkőzés. És ahogy lenni szokott, utána már nem tudtak újra felpörögni. Hatalmas lelki teher lehet úgy pályára lépni a Clippers játékosainak, hogy végig az van bennük, hogy ezt a párharcot egyszer már megnyerték. Arról nem is beszélve, hogy a Denver most bebizonyította, hogy ekkora különbségről is képes egy félidő alatt visszajönni.
Megint nagyon simára adják a fogadóirodák a Leonard-ék sikerét, úgyhogy éppen ezért mindenképpen érdemes lehet egy kisebb összeget szánni Jokicsék győzelmére.

Jokic nyilatkozta, hogy rajtuk továbbra sincs teher, ezt tényleg csak a Clippers veszítheti el. Murray sérülten folytatta a hatodik meccset, de Mike Singer írta pár órája a Twitterén, hogy denveri orvosok szerint rendben van Murray, játszhat az utolsó meccsen. Clippers részéről mind a Denver, mind a Lakers (ha továbbjutnak) rossz matchup a centerek miatt. Zubac nem való Jokic vagy Davis ellen. Hiába a kiváló védelem periméteren, ha csak Leonard van formában. Amúgy most Leonard sajnálhatja, hogy eljött Torontóból. Tőlük pont az ő játéka hiányzott, vele sima döntő lett volna megint, ott pedig bármi előfordulhatott volna, főleg, ha viszonylag simon eljutnak a fináléig.

A Milwaukee megkezdte a szenvedést, mindent is beígértek Giannisnak, hogy maradjon: luxusadó és Chris Paul. Miközben két dolgot kellett volna csinálni: Budenholzer out, majd utána leülni beszélgetni Popovich mesterrel. Most érződik rajta leginkább, hogy van némi esély a váltásra. Budenholzer ugyanúgy nem bajnokesélyeshez való, mint D'Antoni. Ők kiválóak egy masszív alapszakaszra, de ennyi. A PO-ban folyamatosan változtatni kell, monitorozni a párharcot, ők erre alkalmatlanok, mert van egy működő rendszerük, amibe nem akarnak belenyúlni. A másik dolog, hogy Giannis hiába szupersztár, rájátszásban már nem elég a fizikum, gondolkodni sem árt. Bizonyította ezt '95-ben Olajuwon is, mikor a friss MVP-t, David Robinsont iskolázta le a nyugati konferencia döntőjében. Hiába volt fizikális csúcsformában Robinson, hiába szórta a pontokat, olyan trükköket vetett be ellene Olajuwon, amire nem tudott reagálni (Robinson mellett még ott volt ráadásul Rodman is...).

Valami hasonló lehet Giannis helyzete is, hiszen alapszakaszban dominál, majd a PO-ra leereszt. Kiismerik őt, limitálják (vagy a csapattársait). Robinsonnak egy Duncan kellett (aki az egyik legintelligensebb játékos volt), hogy bajnok legyen (és Coach Pop), Giannisnak fogalmam sincs ki kéne (Popovich mellett Kenny is elérhető...). Az biztos, hogy Budenholzerrel nem lesz bajnok, ahogyan a 35 éves Chris Paul sem jelent majd megváltást számukra. Pedzegették tavaly, hogy a görög átmegy a GSW-be, de nem igazán látom, hogyan jöhetne létre ez a deal (S&T, de akkor kit adna érte a GSW? Wiggins és még ki? Karcsú...).