SfGuru Infó

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: TiB Dátum február 02, 2016, 10:41:41
Kagawa ismersz már, szóval tudod hogy én is a minőségi írás híve vagyok, nem akartam bemagyarázni neked semmit, sőt egyetértek veled. Csak ez egy mindig jelenlévő téma. Ha időnként benézel ide, ezzel a dologgal biztosan találkozni fogsz, hogy épp valaki játékosspeciált akart az MLB-re, amire két hónappal később valaki azt mondja, hogy azt nem lehet megindokolni. Ezt most általánosságban értem, nem volt ilyen konkrét példa.

A vízilabda annyira mostohán van kezelve az irodáknál, hogy az angol ötödosztályra több szorzót kínálnak. A technikai korlátokat is figyelembe kell venni, hogy az oldal technikusa hogyan tud átültetni egy eseménylistát a játékba. Szerintem nekik is egyértelmű, hogy a vízilabda Eb fontos esemény, de ha technikailag nem kivitelezhető, hogy bekerüljön, akkor patthelyzet van.

Bocs nem rád értettem hogy be akarod magyarázni, csak rosszul fejeztem ki magam :)

Jó persze oké, ez a vizilabda csak egy példa volt, de szerintem te is érted hogy mire akartam ezzel rávilágítani

Idézetet írta: TiB Dátum február 02, 2016, 09:40:53
Ha jön egy új játékos, meg sem fordul senkiben, hogy segítsen, hanem egyből ízekre van szedve. Ha új lennék, és látnám ezt a topikot, gyorsan megtanulnék inkább angolul, aztán valami angol oldalon kezdenék el indoklóst játszani, ahol a többiek nem kapnak szét 50 euróért.
Ezzel csak az a baj, hogy új játékosok úgy jönnek ide, hogy ők szarták a spanyol viaszt és nekik mindenben igazuk van. El sem viselik a kritikát, vagy ha segíteni akarnak nekik. Sőt, még ők oktatnak ki téged, tisztelet a nagyon minimális kivételnek.

Sziasztok!

Kár ezért a hónapért, de megértem...
Ha pénz van megőrülnek az emberek 5000 ft-ért is. Ezen nem lehet változtatni, etikettet feleslegesen alkotnak a szervezők, leszarrrrrrrják magasról a népek. Szóval drágáim a baj az, hogy kevés az úriember, és nem bírjuk, nehezen viseljük a kritikát. Önkritika meg nincs...bűnbakkeresés, hárítás, spicliskedés van. Ha bűnös van mindenki nyugodt és mosolyogva megkövezi az illetőt. Na ez a baj!

A havi lebonyolítás szerintem jó!!!
Van az oldalnak fizetőeszköze "spf" pontok amit aztán akár pénzé lehet tenni. Engem motivál ez is, lehet, hogy pénz helyett pontokat kellene jóváírni és vásárolhatóvá tenni pl bet365 bónuszokat.

technikai kivitelezését nem tudom.

Idézetet írta: Pozzato Dátum február 02, 2016, 10:53:56
Ezzel csak az a baj, hogy új játékosok úgy jönnek ide, hogy ők szarták a spanyol viaszt és nekik mindenben igazuk van. El sem viselik a kritikát, vagy ha segíteni akarnak nekik. Sőt, még ők oktatnak ki téged, tisztelet a nagyon minimális kivételnek.

Facebook-generáció.  :D

Amióta létezik az SfGuru mindig voltak viharos időszakok. Van amikor lecsendesülnek a kedélyek, majd újra "kitör a háború".

Az a helyzet, hogy manapság olvasni nem olvasnak az emberek, nem hogy egy tippet megindokoljanak (tisztelet a kivétel). Sajnos ezt el kell fogadni.

Nagyon jól látjátok egyébként a dolgokat. Ahelyett, hogy a hibából tanulnánk, inkább nekiállunk hisztizni.

Nem egyszer mondtam, hogy "hisztis picsa" nép vagyunk. Semmi nem jó, folyamatosan panaszkodunk, ha fehér akkor miért fehér, ha meg fekete, akkor miért fekete?

Szerintem soha nem az anyagiakkal volt gond ebben a játékban. Sokkal inkább a tiszta játék hiányával...

Idézetet írta: Milan Dátum február 02, 2016, 10:57:31
Facebook-generáció.  :D

Ne is mond, már ahhoz sincs kedvem, mert abból is csak a vita van. Plusz a linkcserét kéregető csávó egy időre rendbe rakta az idegrendszerem ;D

Nehéz talpon maradni, de küzdünk.  ;D

Döntés született! A januári hónap volt az utolsó SfGuru verseny.

Gratulálunk a nyerteseknek, s mindazoknak akik az évek során kitartóan részt vettek benne.

Nagyon sok sikert kívánunk a továbbiakban is!  :topbet_125:

Uh ez sokkoló

könnyek :'(


Köszönöm azoknak akik létrehozták, és azt a sok pénzt amit nyerhettem vele.  :ok:

Köszönöm azoknak akik még az anyjukat is eladnák 5 euróért  :great:

Hát ez tényleg sokkoló hír  :(

A pozitívum, hogy több időm marad másra, a negatívum meg minden más...

Kössz az eddigieket az oldal vezetőségének.

Gratulálok a nyerteseknek január hónapban. Itt kérdezném meg, hogy milyen alapon módosítottak érvénytelennek két olyan elemzésemet is, amelyeket korábban már nyertesnek nyilvánítottak? Kicsit érdekes, hogy pont két elemzést töröltek, hogy ne teljesítsem a feltételeit a hónapnak. Félreértés ne essék, nem a pénzért sírok itt, hanem egy olyan dolgot módosítottak, amelyet már korábban feldolgoztak.
Kérdezném az adminoktól, hogy a Feyenoord - Heerenveen meccset miért érvénytelenítették? "Téves odds". Mikor beküldtem az elemzést, akkor adott rá az iroda 1,67-et, mint az általam megjelölt odds. Arról meg, hogy tovább zuhant, miután beküldtem az elemzést nem tehetek.
Mégegyszer szeretnék gratulálni a nyerteseknek, és annak is, aki miatt ez az egész vita kirobbant. Brafo kecifei.
Mindenkinek szép napot!

Csak egy kérdés, mert még mindig nem sikerült megemésztenem hogy vége a gurunak.

A guru felület megmarad az oldalon? Azért kérdezem mert akár mi játékosok is összedobhatnánk egy nyereményalapot, pl beugró havi 1000-2000 forint és nyomjuk tovább ugyanígy mint eddig - persze csak azok akik bedobják a lóvét és nyeremény is lesz a végén ( a beugróból összejött lóvé ).

Vagy ez egy halott ötlet? Nem kivitelezhető? Nem lenne rá érdeklődő? Persze pár dolgot variálhatnánk a szabályzatban, de ez ráér később.

Őszintén megmondom annyi tipp maradt benne az elmúlt két napban hogy hihetetlen és ilyenkor természetesen többsége be is jön... - mondjuk az spf kupában, a tippjátékban és a való világban kihasználtam, de valahogy mégsem kerek a történet, hiányzik a guru.

Várom a véleményeket!

Én támogatom az ötletet, csak mivel diák vagyok, nekem tökre változó hogy mikor van erre egy hónapba 2 ezrem és mikor nincs..

Illetve ugye az, hogy van olyan honap mikor teljesen el vagyok havazva, és nem tudok irogatni (Ez látszott is az elmúlt évben, hisz talán 2-3 hónapba ha indultam)

Na visszatérve a lényegre én támogatom az ötletet, szerintem nem kéne megszűnnie ennek az elemzősdinek, mert remek irományok születtek eddig is, csak én inkább szigorítottam volna a rendszeren kicsit.

Peace. :cya: