Olimpia, London 2012

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Tudtok-e olyan fogadóirodát, ahol fogadni lehet arra, hogy Hosszú Katinka dobogós helyezett lesz 400 m vegyesen?

Pistivel egyetértek. Hasznos lehet az indoklás a tippeknél. Napokkal a verseny előtt nem érdemes, mert addig még sok minden történhet, de a verseny előtt jót tesz a tippnek néhány mondat indoklás.

Idézetet írta: ncis88 Dátum július 23, 2012, 18:48:22
Janics K200 1-2,Magyar női K2 500 1-2,Cseh 400 vegyes 1-3, ffi 100m gyors James Magnussen nyer,200m vegyes Lochte nyer

Janics számomra alap.A szülés után talán nem olyan az állóképessége mint volt,de biztos hogy ő a leggyorsabb kajakos. Persze sprintszám lévén benne van, hogy nem nyer(ezért 1-2ben) de meglepődnék ha dobógóra nem érne oda.
Női K2-ben ugye Natasa megy meg Kati. Németeken kívűl én nem látok senkit aki megverhetné őket.Nekem ez is value.
Cseh top3at talán csak unibeten lehet fogadni. Ő annyival jobb mindenkinél mint amennyivel nála jobb Lochte és Phelps. Jó volt a felkészülése a dobogó elvárható.
Sztem az olimpia legnagyobb tutija az Magnussen. Hol van már Bernard vagy Cielo? nem sok úszó wr lesz,de ő sztem megússza..

Idézetet írta: csabax Dátum július 23, 2012, 19:44:49
Tudtok-e olyan fogadóirodát, ahol fogadni lehet arra, hogy Hosszú Katinka dobogós helyezett lesz 400 m vegyesen?

Pistivel egyetértek. Hasznos lehet az indoklás a tippeknél. Napokkal a verseny előtt nem érdemes, mert addig még sok minden történhet, de a verseny előtt jót tesz a tippnek néhány mondat indoklás.

Sztem Katinkát felejtsd el. 3-4 jobb van nála. Meglepetés lenne egy dobogó, hiszen ő maga is utálja ezt a számot. Azon a 100mellen annyit kap a riválisoktól, hogy esélye sem lesz a dobogóra,sajnos.

Inkább 200m-en lesz dobogós, legalább is ott esélyesebb.Amúgy is az a főszáma. 400m-en Rise,Beisel és a hazai Miley is esélyesebb, és akkor ott van még 2 kínai akik nagy lutrik.

Idézetet írta: ncis88 Dátum július 23, 2012, 19:51:48
Sztem Katinkát felejtsd el. 3-4 jobb van nála. Meglepetés lenne egy dobogó, hiszen ő maga is utálja ezt a számot. Azon a 100mellen annyit kap a riválisoktól, hogy esélye sem lesz a dobogóra,sajnos.

Köszi szépen a jó tanácsokat. Katkát nem felejtem el. Tudom, mire képes, nemsokára pedig mindössze néhány karcsapásra lesz attól, amiért évek óta dolgozik. Nagyon szurkolok neki, hogy olimpiai bajnok legyen. Természetesen ilyen fogadásom is lesz. Igaz, reálisabbnak tartom, hogy az 1-3. hely valamelyikén végez. Kíváncsi vagyok, milyen szorzót kínálnak, ám mivel nem tudok olyan irodáról, ahol arra lehet fogadni, hogy Hosszú Katinka dobogós lesz, gondoltam, megkérdezem a fórumon. Ki tudja, hátha tudja valaki, hogy merre van az arra.

Tudtok-e olyan fogadóirodát, ahol fogadni lehet arra, hogy Hosszú Katinka dobogós helyezett lesz 400 m vegyesen?

De akkor miért nem inkább 200 vegyesen akarod megjátszani? nagy odds különbség nem lesz, és ott sokkal esélyesebb.

Most egy kicsivel hosszabb elemzés jönne.(ezek közül a tippek közül a nagyja megtalálható lesz a topicomban is( hosszú távú fogadások).
Kosárlabda: Férfiak
Brazilia: első négyben végez 3.00 illetve dobogón végez 4.25
Brazil csapat most tele van jó nevekkel és már az amerikaiak elleni felkészülési meccsen látszott hogy gondot tudnak okozni a nagyoknak.Nené-Varejao center páros elég ütős lehet a kisebb csapatok ellen és a nagyobb csapatok gondját is megnehezítheti.Huertassal és Barbosával együtt vannak jó kisembereik is és jól megy nekik a zónavédekezés is plusz jó motiváció lesz nekik hogy 4év múlva rioban lesz az olimpia és akár már most bizonyíthatnak hogy érdemes lesz akkor is rájuk figyelni.
Argentína: első négyben végez 2.45
Másik dél-amerikai csapat ami komoly fejtörést okozhat majd az európaiaknak illetve az amcsiknak.Kéttőjük közül szerintem egyik tuti 4be végez de inkább arra hajlok hogy mindketten négybe jutnak.Argentinok rutinos rókák Ginobilivel és Scolával együtt elég masszív együttest alkotnak és jó kiegészítő ember lehet Delfino vagy akár a most nba igazoló Prigioni.

Következő tippnél tuti mindenki felszisszen majd vagy elfogja a röhögés hogy gondolom ezt  :laugh:
Kézilabda: férfiak
Magyarország első háromban végez a tornán 8.00 olimpiai bajnokok 50.00
Oké hogy szeretem a hazám és ha róluk van szó elvakult vagyok és lehet ez kicsit sok de lássuk csak kicsit mélyebben a dolgokat.Hazatért a világ egyik legjobb játékosa Nagy Laci és a nemzetközi sajtó plusz a magyarok is azt gondolták minek ő ide csak széthúzás lesz.Én viszont pont ellenkezőjét gondolom.Meglesz benne a bizonyítási vágy a jó szereplésre illetve az ő vezetésvel bárkit(!!!) képesek vagyunk legyőzni.Jó a csapat magja Fazekes lévén van egy klasszis kapusunk Császár jó formában van és nem tudom miért de mióta hazatért Laci azóta úgy vagyok vele hogy ezek megnyerik az olimpiát de ha nem is nyerik meg egy érmet elhoznak.Küzdeni fognak utolsó vérükig és most szerintem a csoport meccsek nem vesznek majd ki annyit belőlük mint az ebn.Nagyon bízok bennük és úgy érzem nagyon jól fogunk szerepelni.Bátrak beválalhatják a tippet én mindkét tippet megfogadom és viszonylag nagy téttel.

Atlétika:Férfi 100méter:
Tyson Gay első két helyen végez 5.00 illetve első háromban végez 2.20
Gay idén a londoni gp-t nyerte meg alig két hete illetve verte már meg idén Gatlint is (és jobb futó is nála) és ugyan csak a világ idei legjobb 6. eredményével rendelkezik de döntőkben rendre jól szokott futni plusz előnye lehet hogy ő már idén versenyzett Londonban.Másik két fogadás amit bepróbálok az Blake győzelme 100on.Világ idei legjobb eredményével rendelkezik.Vb címvédő és szerintem most Boltot letaszítják a trónjáról.Powel top3át( 3.00) azért fogadom mert egyik kedvenc sprinterem évek óta és nagy szívfájdalmam hogy nem tudott olimpiát nyeri egyéniben.
Legtöbbször futott 10mp belül plusz hatalmas tapasztala van és ez ellensúlyozhatja hogy nincs épp top formában és nem olyan gyors mint Bolt vagy Blake.

Atlétika 200méter férfiak:
Usain Bolt nyeri a versenyt 1.50
A világ legjobb kanyarfutójának kötelező a győzelem itt is és 100on is de szerintem utóbbin nem fog sikerülni így rá fog menni a 200as sikerre amit be is fog húzni.Blake-el itt is nagy csatája lehet és aki meglepetést okozhat az Lemaitre lehet egy dobogóval aki futott már a londoni helyszínen és azon a versenyén győzni is tudott.Nem tudom rá mekkora lesz a szorzó de egy top3at érdemes a franciára is fogadni.

Labdarúgás férfiak: Gólkirály: Hulk 8.00
Mindenki Neymartól várja majd a csillogást de én Hulktól várom majd a jó formát.Ő lesz a gólkirály és szerintem a torna legjobb játékosa.Idén is sok külföldi csapat akarja őt leigazolni igazi gép.Hatalmas erejű lövései vannak és nagyon jó lő távolról is.Szerintem 6-7góllal gólkirály lesz még ha a brazilok nem is nyernek olimpiát....(valami olimpiai átok ül rajtuk..)

Kerékpáros mezőnyverseny férfiak
Tom Boonen nyer 34.00
Mindenki Cavendishről és Saganról beszél...Kicsit unalmas már.Mindenki a brittől várja a sikert.Én erről egyáltalán nem vagyok meggyőződve.Oké hogy hazai pálya meg top sprinter de Boonen idén élete top formájában van.Kihagyta a tdf-et többet pihenhetett és ne feledjük idén megcsinálta a nagy hármas klasszikus sikert ami szintén mutatja hogy a legjobb formában lévő versenyző.Képes egyedül kibírni 30-40kmért szökésben de akár spintben is tud majd győzni pláne hogy olyan segítője lesz mint Gilbert.Szerintem ő most meglepetést fog okozni és nem a top favoritok közül fog valaki nyerni.

Kerékpáros időfutam férfiak:
Fabian Cancellara nyer 3.25
Oké Wiggins tourt nyert..hazai pálya..hatalmas hype..de könyörgöm miért ilyen kicsi rá a szorzó?? Fabianra meg 3.25? Oké tudom hogy tdf-en majd egy percet kapott tőle de azért a svájci sem olyan gyenge sőt...Szerintem simán veri majd a britet pláne úgy hogy a csúcsforma időzítése Wigginsnek a tdf volt.Kétszer lehetetlen ilyen formába kerülni és ezt Froome,Martin vagy Fabian ki is használják majd.Ilyen szorzón vicc Wiggins és nem éri meg egyáltalán.

egyenlőr ennyit találtam.Oké hogy nagyok a szorzók de minden van realítás.Majd még írok pár tippet ha lesz rá időm összeszedni.Bet365ön is vannak jó szorzók meg nem rossz a kinálat.

Szerintem a magyar úszóválogatottból aranyra reálisan csak Gyurta Dani esélyes, de a dobogós helyezésekre meg valszeg csak a döntők napján lehet majd fogadni a legtöbb irodánál.

És igen a kajakosok - ahogy fentebb írtam nem bízom annyira a Kovács-Janics éremszerzésen kívül semmiben. Egyszerűen túl sok volt idén a hiszti, a fúrás és viszálykodás - ahol a versenyzőknek nem egymással hanem adott esetben a szövetséggel kell megküzdeni az indulásért én oda nem várok nagy sikereket.

Hiába van közel London és nincs komoly átállás, sokan már bőven megszokták a körülményeket akkor, mikor az első magyar először edzeni fog kint és majd csodálkoznak a víz tulajdonságain meg a szélen vagy mittomén. Nem jó ez így - másfél nappal az előfutamok előtt beesni, ha jól emlékszem Athénban is valami hasonló történt, jóformán a repülőről mentek lapátolni a döntőért. Szerintem nem jó ez így.

Ha rám hallgattok, csak olyan versenyre fogadtok, ahol nincs magyar induló. Csak így lehet teljesen kizárni a szurkolói érzelmeket a fogadásokból. Ez alapszabály, mégis sokan felrúgják. Önmagadat csapod be, ha azt mondod, márpedig te csak és kizárólag az objektív tényezők alapján fogadsz egy magyar sportolóra vagy csapatra. Ilyen nincs! Vagy ha mégis, akkor visszakérdeznék: tiszta szívből szurkolsz az adott honfitársunknak? Szóval csak okosan! Ahol indulunk, ott Hajrá Magyarok!, ahol meg nem, ott hajrá az, akire fogadtál! Gondoljátok végig!


Női 100 gát: Selly Pearson 1.53
Nálam ez nem kérdés, és nála sem. Pearson egy futógép, gáthoz sem ér hozzá, milliméterekre ki van számolva minden lépése. Nem tud hibázni.

Férfi 200 m: Bolt 1.50
Szerintem 100-on is csak magát verheti meg, mint a VB-n... 200-on nem lesz ellenfele. Jó ez a Blake, de Boltnak csak dopping, hogy nemcsak az idővel kell versenyeznie.

Női kosár: USA nyer 1.08
Ez nem egy nagy odds, ellenben biztos. Abban nem vagyok biztos, hogy a férfi csapatot nem tudja valaki megfogni, de abban biztos vagyok, hogy a női csapat verhetetlen.

Úszás: Phelps 200 pillangó 1.20
Szerintem ezen sincs mit indokolni, csak az a kérdés, mennyit ver a mezőnyre.

Én ezeket gondoltam long term kombiba, ezekben bízom. Tudom, hogy gátfutásra nem lehet rámondani, hogy tuti, de Pearson tényleg egy gép.


Idézetet írta: ncis88 Dátum július 23, 2012, 21:29:10
De akkor miért nem inkább 200 vegyesen akarod megjátszani? nagy odds különbség nem lesz, és ott sokkal esélyesebb.

Ezen ne múljon. Meg fogom játszani 200 m vegyesen is.  :)

Idézetet írta: oakland23 Dátum július 24, 2012, 10:29:04
Női 100 gát: Selly Pearson 1.53
Nálam ez nem kérdés, és nála sem. Pearson egy futógép, gáthoz sem ér hozzá, milliméterekre ki van számolva minden lépése. Nem tud hibázni.

Férfi 200 m: Bolt 1.50
Szerintem 100-on is csak magát verheti meg, mint a VB-n... 200-on nem lesz ellenfele. Jó ez a Blake, de Boltnak csak dopping, hogy nemcsak az idővel kell versenyeznie.

Női kosár: USA nyer 1.08
Ez nem egy nagy odds, ellenben biztos. Abban nem vagyok biztos, hogy a férfi csapatot nem tudja valaki megfogni, de abban biztos vagyok, hogy a női csapat verhetetlen.

Úszás: Phelps 200 pillangó 1.20
Szerintem ezen sincs mit indokolni, csak az a kérdés, mennyit ver a mezőnyre.

Én ezeket gondoltam long term kombiba, ezekben bízom. Tudom, hogy gátfutásra nem lehet rámondani, hogy tuti, de Pearson tényleg egy gép.
Ezek valóban nagyon erős tippek, én még magasabb oddson Brazília férfi kosarat várom 1-4 -be.

Idézetet írta: Pisti1987 Dátum július 23, 2012, 19:33:55
Szerintem úgy lenne értelme, ha meg is lennének indokolva a tippek, mert ha csak bedobáljuk őket, akkor az senkinek nem segít, senki nem fogja emiatt megjátszani őket.
Nekem majd holnap este vagy szerda délután lesz időm ezzel foglalkozni részletesen, akkor majd írok be néhány tippet indoklással együtt. Még csak felületesen néztem át a menüt, de így elsőre vannak nagyon jónak tűnő fogadási ajánlatok.
Fortunawinen ezek tetszettek meg egyelőre. Azokat írom be, amikre viszonylag magasabb oddsok vannak.

- Férfi kéziben Magyarország előrébb végez, mint Szerbia (2,75). Ebben érzem a legnagyobb értéket. Nagyon eltúlzott odds, csak azt sajnálom, hogy nem raktam meg előbb, mert 2-3 napja még 3,75 volt rá. Most egyszerűen jobbak vagyunk a szerbeknél. Könnyen lehet, hogy ki-ki meccset vívunk majd velük az utolsó fordulóban a továbbjutásért, az a meccs pedig a tippem sorsa felől is dönt. A másik verzió az, hogy annak a találkozónak már nem is lesz tétje, mert a mieinket képesnek tartom arra, hogy a dán-horvát-spanyol trióból valakit elkapjon és előkelőbb helyekért is versenyben legyen, ellentétben a szerbekkel, akiktől mindhárom nagy ellen vereséget várok. Más sportágakból is tudjuk, hogy ők vagy érmekért küzdenek vagy teljesen szétesnek és a vert mezőnyben szenvednek. Mire velük játszunk már lehet, hogy egy szétesett, belső ellentétektől sem mentes csapat jön velünk szembe, akiket akár még Dél-Korea is megcsíphet. A hazai EB-n elért 2. hely csak egy kicsúszott eredmény volt, most a helyükre kerülnek. Pár hete Szerbiában is megvertük őket felkészülési meccsen, aztán a franciáknál is nyertünk, ebbe a magyar csapatba most benne van a nagy eredmény lehetősége, bár én éremről nem álmodozok. Remélem rámcáfolnak a fiúk.  Ilyen oddson egyszerűen kihagyhatatlan számomra ez a tipp.

- Usain Bolt nyeri a férfi 200m-t (1,55). Ez a kedvenc száma, elsősorban 200m-es futónak tartja magát, itt nagyobb esélye van győzni, mint 100-on, bár szerintem azt is behúzza. Honfi- és edzőtársa Blake ugyan legyőzte a jamaikai válogatón, de ez csak motiválni fogja őt, jókor jött neki ez a pofon. Ráadásul ezen a távon a rajtjára sem kell nagyon figyelnie. Ezt csak ő veszítheti el, ha hozza, ami benne van, akkor nagyon sima lesz.

- A különleges fogadások menüpontban van egy olyan, hogy Cseh Laci érmet nyer 400m vegyesen (2,30). Úgy gondolom, hogy a bronzot illene elhoznia, Lochte és Phelps messze van tőle, őket nem lehet megfogni, de ebben a számban a világ 3. legjobbját Cseh Lászlónak hívják. :)

- Női röpiben USA nyeri az olimpiát. Az amerikaiak veretlen még idén, a World Grand Prix-t is nagyon simán nyerték, a hatos döntőt úgy nyerték meg, hogy 5 meghatározó játékost pihentetett a kapitányuk. Így verték meg a legjobb összeállításukban fellépő brazilokat és kínaiakat. Ez mindent elmond arról, hogy milyen erőt képviselnek. Igazán komoly ellenfelük a brazilokon kívül nem nagyon van, talán a kínaiakat, oroszokat vagy még esetleg az olaszokat említeném meg, de az utóbbi 3 válogatottban nincs meg az a plussz, amivel odaérhetnek a csúcsra. Bergéknek az elődöntőig sima útjuk lesz, onnantól kezdődik majd számukra igazán az olimpia. Az amerikaiak most 1 szinttel a világ felett vannak, borzasztó mély keretük van, és egészen fantasztikus fizikai adottságaik vannak, emellett pedig mentálisan is rendkívül erősek.


"Most jött a hír: Berki nagy riválisa nem indul az olimpián!

Nem épült fel Berki Krisztián egyik nagy riválisa, Teng Haj-pin (Teng Haibin) kínai tornász a két hete elszenvedett sérüléséből, így a lólengés 2004-es ötkarikás bajnoka nem indul a londoni olimpián.

Tengnek július közepén, az észak-írországi edzőtáborban szakadt el egy izom a bal alkarjában. Benevezték ugyan az olimpiára, de most visszaléptették, és helyette Kuo Vej-jangot (Guo Weiyang) indítják.

A kínaiak számára azért nagy érvágás Teng kiválása, mert ő az egyik alapembere a csapatnak, amely címvédésre törekszik Londonban.

A férfiak - köztük a két magyar kvótás, Berki Krisztián és Hidvégi Vid - szombaton lépnek a szerekhez a selejtezőben. Berki a lólengés egyik esélyesének számít a brit Louis Smith-szel együtt, míg Hidvégi ugyanezen a szeren a nyolcas döntőbe szeretne bekerülni."

Forrás: sport365.hu


Így már tényleg csak a brit srác maradt igazi ellenfélnek, ő is csak azért, mert brit, ami pontozásos sportágnál egyáltalán nem elhanyagolandó tényező.
Lehet valahol fogadni Berkire?

Idézetet írta: Pisti1987 Dátum július 26, 2012, 15:22:39
"Így már tényleg csak a brit srác maradt igazi ellenfélnek, ő is csak azért, mert brit, ami pontozásos sportágnál egyáltalán nem elhanyagolandó tényező.
Lehet valahol fogadni Berkire?

bwin

Férfi lólengés Ki nyeri az aranyérmet? Tipp: Krisztian Berki (HUN) 1.57