fortunawin

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


NA ez az amiben én nem hiszek!Még a végén rámverik hogy sportszerűtlen vagyok ezért nem fizetnek semmitm sem. Ezek mindent megtehetnek.

Idézetet írta: Las Vegas Dátum június 17, 2010, 12:41:21
vmlinuz részben egyetértek, fogyasztóként elvárom, hogy minden jól működjön. Viszont több webes projektet is vezettem, és határidőre még sosem készült el semmi 100%-ra. Ugye a reklámkampányt meg nem két héttel , hanem pár hónappal kell leegyezni indulás előtt. Ha volt-van céged, akkor valószínűleg ez számodra is nyilvánvaló. Plusz ami a legrosszabb, hogy a csúszások miatt mindig a tesztfázis az, ami lerövidül.

Induló oldalaknál mindig ott a veszély, hogy az első kliensek nem a 100%-os szolgáltatást kapják. De ez kocsiknál és más termékeknél is így van, pl. állandó vendég vagyok egy meg nem nevezett svéd autómárka szervizében :).

Mindenesetre remélem sikerül a forgatás, a kifizetésre én is kiváncsi vagyok, de mivel a Fortunánál 10 éve sportfogadok (valószínű nem én vagyok az egyetlen, aki átjárt Szlovákiába), nem hinném, hogy meglopnák az ügyfeleket, sose volt ilyen tapasztalatom velük, pedig pár milliót már kifizettek, meg én is vissza :).
Ezekben egyetértek, de a mostani piacon ha el akarsz érni valamit (sportfogadás téren), akkor nem engedhetsz meg magadnak hibákat még az elején sem.

A másik dolog, hogy sehol az oldalukon nem irja (vagy én nem láttam), hogy ez a szlovák Fortuna weboldala.

vmlinuz szerintem ez nyilvánvaló, a Fortuna csoport tagja a Fortunawin is, ugyanaz az oldal. Rákeresve ezt találtam:
http://bpstart.hu/gazdasag/2010-06-16-a-fortuna-belepett-a-magyar-es-osztrak-piacra

De igazából nincs nagy kedvem ezzel foglalkozni, mindenki ott fogad, ahol akar. Én egyelőre játszom az oldalon, mert megszoktam, és szerintem könnyen megtalálható rajta minden. Végre nem kell szlovákiai barátokra hagyatkoznom, hogy rajtuk keresztül játszak náluk, meg állandóan utazgatnom sem. Mindenesetre ez nem egy kis iroda, és nem is ma pottyantak az égből. Én nem tartok attól, hogy eltűnik a pénzem, de mindenkinek szíve-joga kételkedni.

Azért xviktorx-től jó lenne további infókat kapni, hogy a kifizetés megtörtént-e.

A legújabb  kapott levelem, mert kételkedtem az előző levél tartalmában miszerint 2-3 nap és megjön a pénzem, tehát a legújabb levél tartalma: "Csak ismételni tudom az előző mailben leírtakat:
a kifizetés folyamatának megvannak az egyes lépései. Miután elfogadtuk a kifizetési kérését, utána kerül a kérés az átutalást intéző kollégához. Naponta többször utaljuk a nyereményeket, értelemszerűen nem azonnal, amint megkapta tőlünk az elfogadásról szóló e-mailt.

Újra rákérdeztünk, az Ön nyereménye már kifizetésre került. 2-3 munkanapon belül megérkezik a számlájára. Kérjük várja meg az átutalás befejezését, ebben a fázisban már a bankokon múlik az átutalás ideje, és nem az ügyfélszolgálaton.

Megértését köszönjük. "
Értesítek mindenkit itt , amikor megérkezett a pénzem!

Jah és továbbra is az oldalon az egyenlegem még mindig 100.000 huf.Ezért furcsa az előző email.

Mindenesetre én még várom a válaszukat, azon kivül, hogy továbbitották az illetékeseknek mást nem kaptam. 1 nap eltelt.

Idézetet írta: Las Vegas Dátum június 17, 2010, 11:51:43
arman te szerintem csak feleslegesen fröcsögsz, mert ha igényelted a kezdőbónuszt, akkor nincs miről beszélni. A pénzed akkor kapod meg, ha első befiv. + kezdőbónusz összegét 5-ször megfordítod legalább hármas szorzóval. Ha ezelőtt pénzt akarsz kivenni, akkor értelemszerűen nem fogsz tudni. Benne van a szabályzatban. Szóval elmehetsz az ENSZ-hez is, ha azt akarod, hogy a világ rajtad röhögjön.

Más dolog xviktorx esete, arra tényleg kiváncsi vagyok, hogy hogy végződik. Ugyanis veled ellentétben nem igényelt bónuszt.
Las vegas szerintem a Fortuna beépitett embere, nagyon védi ezt a szélhámos csürhèt!
Mindenesetre a gvh, tv ügyvédje már megkapta a tájékoztatást az ügyemről, és holnap már az európai fogyasztóvédelem is értesül róluk. Félrevezető a hirdetésük de ahogy nézzem nem csak a bónuszosoknak nem fizetnek.

Idézetet írta: Las Vegas Dátum június 17, 2010, 19:07:02
Végre nem kell szlovákiai barátokra hagyatkoznom, hogy rajtuk keresztül játszak náluk, meg állandóan utazgatnom sem.
Miért, Csehországban nincs irodájuk? :P ezelőtt 2 héttel mikor ott jártam még volt...

vmlinuz külföldi bankkártyát egyik rendszer sem fogad el, se a szlovák, se a cseh, különben mindegy lenne...

Egyelőre a mai napom utalás nélkül telt el, itt a hétvége, kíváncsi vagyok hogy hétfőn vagy kedden megjön-e de olyan érzésem vagy hogy tutira nem!Szerint a tegnapi email olyan lerázós email volt, mert majd jön megint, hogy bár elutaltuk de valamiért nem ment el mert technikai gondjuk van!De ne legyen igazam!

Megjött a FortunaWin hivatalos válasza ebben a témában (a neveket kitöröltem):

Tisztelt [...]!

jelenleg nem regisztrálunk olyan kifizetési  kéréseket, amelyeket nem teljesítettünk. A kifizetés standard módon történik. A min. összeg kifizetésre 5000 HUF, vagy ennek megfelelő más pénznem. Nem tudjuk kifizetni azokat a játékosokat, akik igényelték a kezdőbónuszt, és még nem forgatták át a kezdőbónusz + első befizetés összegét legalább 5-ször min. 3-as szorzóval. Az utolsó 10 napban összesen 3 jogos panaszt regisztráltunk. Már mindhármat megoldottuk, a játékosoktól elnézést kértünk. Állandóan fejlesztjük a belső kommunikációs- és munkafolyamatokat, hogy gyorsabban tudjunk reagálni az egyes kérésekre.

Amennyiben bármilyen panasz jelenne meg a sportfogadas.org fórumon, kérjük küldje tovább az ügyfélszolgálatunkra. Külön odafigyelünk majd, hogy a  lehető legrövidebb idő alatt megtaláljuk a megoldást.

Tisztelettel:

[...]
FortunaWin Ügyfélszolgálat

Azért arra kíváncsi lennék, hogy abban a 3 jogos panaszban benne volteam-e én. Na de fejlemények vanank. Nem a kifizetéssel kapcsolatban, de képzeljétek, én nyertem meg a mai "házibulit". EGy fószer délelőtt felhívott, hogy nyertem, mégpedig ma házibulit, este 7re jönnek, technikát kipakolják ( 3d-s tv, sbos360 a legújabb fifával, hosztessz csaj kaja csapolt sör meg minden. Na erre kíváncsi leszek, 5 havert lehet hívni. Kedz jó képem kialalkulni a fortunawinről.Majd később jelentkezem, hogy valóban eljöttek-e vagy sem , és ha eljöttek milyen volt a buli.

Idézetet írta: xviktorx Dátum június 19, 2010, 14:05:07
Azért arra kíváncsi lennék, hogy abban a 3 jogos panaszban benne volteam-e én. Na de fejlemények vanank. Nem a kifizetéssel kapcsolatban, de képzeljétek, én nyertem meg a mai "házibulit". EGy fószer délelőtt felhívott, hogy nyertem, mégpedig ma házibulit, este 7re jönnek, technikát kipakolják ( 3d-s tv, sbos360 a legújabb fifával, hosztessz csaj kaja csapolt sör meg minden. Na erre kíváncsi leszek, 5 havert lehet hívni. Kedz jó képem kialalkulni a fortunawinről.Majd később jelentkezem, hogy valóban eljöttek-e vagy sem , és ha eljöttek milyen volt a buli.

huhh ez szuper :)

ha a csajjal nem tudsz (akarsz) kezdeni szívesen átvállalom  :-*

Csak 5-t?  6-os házibuli +a csaj(ok)?

Varjuk a fejlemenyeket s legalabb egy kepet a hostess csajrol :P