A hónap Tippmestere

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Idézetet írta: mario1012 Dátum február 06, 2012, 18:11:40
Sziasztok!
Ez csak egy javaslat de szerintem Latzka is megérdemel egy jelölést a januári tippjei alapján, nagyon jól érzett rá némelyikre, és ami az utolsó képeit illeti az magáért beszél.

Köszi, de január 2/3-ában csak tippmaxon bohóckodtam, a mostani képek meg már február ;) Majd talán ebben a hónapban.

Idézetet írta: Latzka Dátum február 06, 2012, 18:27:56
Köszi, de január 2/3-ában csak tippmaxon bohóckodtam, a mostani képek meg már február ;) Majd talán ebben a hónapban.

Azért január elején van ott pár bet365ös szép fogadás. :D ;) :great:

Idézetet írta: rosco Dátum február 06, 2012, 17:35:52
Köszönöm a javaslatokat! :ok:

Cesc18 felvetéséről mi a véleményetek? Ha a többség egyetért vele, akkor ennek megfelelően fog összeállni a jelöltek listája.
Szerintem nem érdemes túlbonyolítani, hogy ki legyen jelölt és ki nem.Akit javasolnak az kerüljön fel a listára, úgyis a szavazás dönt.

Idézetet írta: Cesc18 Dátum február 06, 2012, 12:26:22
Szerintem aki egy hónapban betesz 4-5 szelvényt, elsősorban azt is utólag, majd ír egy összegzést az nem igazán érdemli ki, hogy itt a listán legyen.

Ezzel abszolút egyetértek. Örülök, hogy nem én vagyok az egyedüli, aki így látja.  :beerchug:

Még szavazás előtt vagyunk. Most még lehetne kérni, hogy vegyetek le a jelöltek közül? :)

Köszönöm előre is!  :cya:

Idézetet írta: Titti7 Dátum február 07, 2012, 14:10:30
Még szavazás előtt vagyunk. Most még lehetne kérni, hogy vegyetek le a jelöltek közül? :)

Köszönöm előre is!  :cya:


Nekem is ez a kérésem.  :)

Köszönöm a megerősítést csabax!   ;D

Szerettem volna a januári örömömet megosztani a naplómba (mivel ez volt sportfogadó pályafutásom legszebb eredménye, hónapra lebontva), de úgy látszik ez nem sült el jól. Nekem semmilyen célom nem volt vele, egyáltalán nem gondoltam címek besöprésére, hencegésre. Örülök, ha egy jó tippet tudok közölni még időben (remélem ma Goerges is ilyen lesz   ::) ), de sajnos nem tudok mindent beírni, de szeretem, ha visszaolvasva látom mi történt, hogy történtek a fogadásaim támpontjai.
A negatív hangok ellenben nem hiányoztak nekem, nem is kértem, hogy legyek január hónap illusztris társaságában, ahol nálam egyértelműen Laudrup vitte el a pálmát.
Megelőzve a további hasonló témákat, kérném a jövőbe se jelenjen meg a nevem ebben a topic részben, akárhogyan jönnek a tippek vagy sem, akármikor is írom be a tippeimet! Köszönöm!
Sok sikert a jelölteknek!  :beerchug:

Idézetet írta: Titti7 Dátum február 07, 2012, 14:10:30
Még szavazás előtt vagyunk. Most még lehetne kérni, hogy vegyetek le a jelöltek közül? :)

Köszönöm előre is!  :cya:

Most azért, mert leírtam a véleményem? Én nem javasoltam senkit sem, hogy lekerüljön a listáról, csak a véleményem írtam le. Egyébként én nem rád gondoltam... azt nem tudom, hogy Cavalorn igen-e avagy sem.

Úgy látszik itt az a legjobb, ha az ember magában tartja a dolgokat, mert ha leírja a véleményét akkor kapásból valaki megsértődik, vagy támadásnak veszi stb. Megbeszélni valamit az szinte lehetetlen.

Nem irtál nevet Titti7 miért vette magára én se értem.Kicsit paranoidnak tűnik részéről.

#474 február 07, 2012, 15:42:06, Titti7
Idézetet írta: Cesc18 Dátum február 06, 2012, 12:26:22
Szerintem aki egy hónapban betesz 4-5 szelvényt, elsősorban azt is utólag, majd ír egy összegzést az nem igazán érdemli ki, hogy itt a listán legyen. Természetesen annak örülök, ha valaki nagy profitot termel. :)

Nálam egyértelműen gerry a hónap tippmestere, mert rendszeresen írja be a röpi tippeket, ha kérdez az ember akkor is válaszol stb, de laudrupnak is helye van szerintem a listán! :beerchug:

A múlt hónapban nagyon sok szelvényem volt melyet csak utólag írtam be, a másik nagy profitot sikerült termelnem, s írtam egy összesítést a hó végeztével"
Lehet tévesen akkor, de a fenti idézetből ezt szűrtem le. :)

Tényleg nem akarok feszültséget gerjeszteni, a tegnapi nap megkaptam privátban az első elemzésemet kritizáló, (What the *uck -al illetett írást) s az itteni témában írtak csak tettek rá egy lapáttal, s ez így együtt soknak bizonyult nekem.
Egyáltalán nincs semmi harag, csak megakartam előzni a további félreértéseket, elnézést, ha túlparanoizáltam a dolgokat!

u.i.: Cesc köszönöm az Aus Open értékelésében írt dícséretedet a 7/7 -re! :)

Idézetet írta: Cesc18 Dátum február 07, 2012, 14:50:38
Most azért, mert leírtam a véleményem? Én nem javasoltam senkit sem, hogy lekerüljön a listáról, csak a véleményem írtam le. Egyébként én nem rád gondoltam... azt nem tudom, hogy Cavalorn igen-e avagy sem.

Úgy látszik itt az a legjobb, ha az ember magában tartja a dolgokat, mert ha leírja a véleményét akkor kapásból valaki megsértődik, vagy támadásnak veszi stb. Megbeszélni valamit az szinte lehetetlen.

Én sem Titti-re gondoltam amúgy.

Tittinek szerintem helye van ezen a listán. Januárban jó pár tenisz tippel "ajándékoztál" meg engem, ráadásul ezeknek a zöme be is jött. Szerintem a tippjeid nagyobb része meccs előtt jóval leírod a naplódba, azt meg senki sem várja el h. ha élőzöl nyomd fel 1 percen belül ;) Nálam Titti vitte a januári címet :)

Köszönöm Titti7,Latzka,Cesc18,Winger,Tomihmv,Psychocska,Csabax a jelölést!

Én nem akarok a vitába belefojni,itt egy jó kis közösségként müködünk,ha valakit többen is a listára jelölünk,annak ott helye van!
Mikor pár éve idekerültem sokat tanultam tőletek,mindent kipróbálva, itt látott példákból építkezve forotta kí magát a mostani rendszer,amitől még mindig sokszor eltérek(és olyankor bukok is),de mindezt nagyban köszönhetem azoknak akiktől naplóján,vagy chaten,privátban tudtam tanulni!
Ha három nevet kellene mondanom nem is nagyon tudnám annyira szűkíteni!
(a teljesség igénye nélkül:
Hurkabalint(élőzés,sznuker,bankmenedzsment),
Cesc18(tenisz és sznuker fogadások),
Titti7(tenisz+1,20-as allin),
Miragehun(jégkorong,korábban baseball és általában élő),
Winchester(tenisz)
,Virpi(teremfoci,strandröplabda),
Alexthebest(tenisz,brékvadászat alapötlete),
tomiszi(gólra fogadás alapötlete),
Hardcore(élőzés),
Lufu(kézilabda),
Almafa(szinte pszichiáteri állás a lelki motiváció nagy ismerője),
Executor(az over nagymestere),
Lord(élőzés,NBA),
Csacsa44(tenisz és fánkreceptek),
Latzka(nem szokványos fogadások doktora),
Oakland(bunda szakértő)

Akit kihagytam szóljon!

Úgy látszik, ,,helyzet" van, vélemények ütköznek pro és kontra, ezért én is leírom az enyémet.
Eddig úgy "működött" ez a topic, hogy az adott hónap lejártával, Rosco összeállított egy jelölt listát és kezdeményezte, hogy szóljunk hozzá, véleményezzük és ha úgy érezzük, akkor javasoljunk újabb jelölteket. Természetesen minden jelöltnél szerepeltek az indokok is, miért került fel a listára. A jelölésnek semmilyen "feltétele" nem volt. Azért tettem idézőjelbe a feltételt, mert nem is biztos, hogy ez a helytálló meghatározás, inkább helyesebb lenne, ha a szabály kifejezést használnám, ugyanis vmi alapján került fel vki a jelöltek közé. Egy biztos, hogy senki sem érdemtelenül lett jelölt, hiszen ott volt mellette az indoklás is. Ez a rendszer hónapokon keresztül jól működött, hiszen a jelölés csak az első lépcső volt, a megtisztelő cím a szavazás során dölt el. Nem vitatom Cesc jóhiszemüségét, amikor leírta véleményét, illetve korlátot javasolt a jelöléshez. Ebben az esetben és itt azonban nem bizonyult bölcs dolognak, mert megosztotta azokat, akik aktívak ebben a topicban, és félreérthető is volt ( ez derült ki a hozzászólásokból).
Ez a cím mondhatjuk úgy is, hogy szimbólikus, mert semmilyen "anyagi" előnnyel, díjjal nem jár, "csak" erkölcsi, morális elismeréssel már azoknak is akik a jelöltek közé kerülnek, de főleg annak akire a legtöbben szavazva, végül az élen végez.
Szóval jó lenne, ha visszaállna az eredeti állapot és úgy születne döntés.

Mindamellett, hogy maximálisan egyetértek azokkal, akik azt mondják, hogy maradjon minden a régiben, szeretném kritikával illetni azt a felfogást, miszerint jobb kerülgetni a forró kását. Adományozásnál vissza kellett, hogy fogjam magam, de idézek egy levelezésből: "...de hagyjuk már ezt az óvatoskodást. Nem szeretem, amikor valaki elsunnyog valami mellett, csak hogy ne kelljen vitáznia, konfliktusba keverednie. Miért kell kerülgetni a forró kását? Ez most idióta példa, de jó: Justin Bieber. Média nyomatja, de mindenki utálja. Biztos, hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel, de miért kell passzívnak lenni, hallgatni, miért nem lehet véleményt nyilvánítani? Igenis lenézek valakiket, azért, mert nem adományoztak, holott megtehették volna..."

Szóval, ha valakinek nem tetszik egy személy jelölése, mondja ki, hogy ki az. Ha épp valami vita kerekedik ki, hagyjuk kibontakozni (ez különösen az adminoknak és moderátoroknak szól, igenis tegyenek különbséget egy egészséges és egy elfajzott vita között), mert ez egyáltalán nem negatív felhangú beszélgetés, s veszekedés közelében sincs.

Bár mire eljutottam a hozzászólásom végére, teljesen hiábavalónak ítélem a mondanivalóm, hiszen ez valamily szinten felesleges vita (a nép majd úgyis szavaz, a jelölések nem jelentenek semmit), szeretném, ha ezt meg tudnánk beszélni, anélkül, hogy direkt véget vetne bárki ennek. Személyeskedést, sértődést nélkülözően, ugye, mert azért a való életben sem vágod be a durcát és indulsz kelet fele.