Favbet

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Kedvelem ezt az irodát, jó Odds-okat adnak és elég korrektek, viszont őket is elérte a blokkolás, mától már az UPC-n sem jön be a www.favbet.com.
Tud valaki esetleg valami alternatív linket ami használható?
Több magyar VPN-t is próbáltam, sikertelenül, ellenben külföldit nem szeretnék használni.

A Chrome Zanmete bővítményével gond nélkül megy.

Köszönöm a választ.
Igen ez így tényleg működik, de az irodák általában nem szokták szeretni, ha magyar user külföldi IP-ről jelentkezik be.:(

Nem zavarja őket. Én 5 hónapig használtam az összes számlámat Olaszországban, olasz IP-ről gond nélkül. Egyedül egyszer zárolták az Unibet számlámat, de azt is csak azért, mert az ottani blokkolás miatt VPN-eztem, és gyakran változott az IP cím. A chaten azt mondtam, hogy üzletember vagyok, és sokat utazok, és feloldották.  :D Szóval nem a külföldi IP a gond, hanem ha gyakran változik.

Ok, minden esetre írtam nekik egy mailt, hátha van alternatív URL-jük, illetve, hogy mit szólnának a külföldi VPN-hez. Meglátjuk mit válaszolnak, minden esetre majd megosztom.

ha már téma,mit lehet tudni erről az irodáról? bonuszuk van,mennyire gyorsan fizetnek skrillre/netellerre? :)

Úgy tudom ukránok, én arbra használom az irodát, arra jó oddsokat adnak, néha 1-2 hét után korlátoznak, de volt már fél éves kegyelmi állapot is.:)
Jobb meccsekre a korlátozás után is lehet 50-100 €-t tenni. Bónusszal nem foglalkozom, nem tudom van-e, de ha lenne sem használnám, náluk rizikósnak tartom (most ugye meg sem tudom nézni:()
Eddig rendesen fizettek Skrillre, de 1-2 napot kell kellett várni, ha jól emlékszem.

Ja, és nem törölnek fogadásokat!!!