www.sportingindex.com

Előző téma - Következő téma

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában


Ismeri valaki ezt az irodát?

Megnéztem elég jó kis bónuszuk van, legalábbis annak tünik. 5x fogadsz legalább 20 euró értékben és kapsz vagy 200 euró free bet-et vagy 100 euró casht.

De valamit nem értek. Amikor rámegyek egy fogadásra akkor minden féle adatokat ír, csak a szorzót nem látom, hanem a pricenál valami zagyvaságokat ír amit nem értek, aki megnézi és érti és elmondja annak megköszönném.

Fogalmam sincs mik azok. Beregelned sikerült? Mi az a daytime landline number?

Idézetet írta: Latzka Dátum november 15, 2008, 17:50:28
Fogalmam sincs mik azok. Beregelned sikerült? Mi az a daytime landline number?

Nem regeltem még be, minnél több infót akarok tudni először az irodáról. Úgy látszik mindenki számára érthetetlen az ő gondolkodásmódjuk. Azért jó volna, ha mégis valaki rájönne :) és fingom sincsen mi az a daytime landline number, a regizésnél kéri? neked nem sikerült regizni?

Ott kéri. Még nem regeltem be. Megvárom a megfejtést :)

Idézetet írta: Latzka Dátum november 15, 2008, 19:43:47
Ott kéri. Még nem regeltem be. Megvárom a megfejtést :)

Úgylátszik, mást nem nagyon érdekel a dolog  :(

#5 november 15, 2008, 23:57:46, ab_aevo
Levan ide írva a dolog, hogy kb. mit jelent ez a fogadás meg hogyan működik, de egyszerüen most nem vagyok képes elolvasni, majd holnap ha addig valaki meg nem fejti.

ui.: mondom hülye vagyok: ide le van írva csak linket nem adok....na mindegy már nem tudom hol van, valahol írja a spread bettingnél vagy hol......épp egy kcisit fáradt vok.

Nagyjából megfejtettem a nagy titkokat. Kivéve, hogy mit jelent az a daytime szarság kétszer is megkérdeztem e-mailben egyszer sem feleltek rá. Amúgy jó az ügyfélszolgálatuk kb. 5 perc alatt válaszolnak, ilyet még nem is láttam.

Tehát ennél az irodánál csak a spread betting létezik. Ami a következőt takarja. Tehát pl. azt írja, hogy :
Werder - Köln Total Goals        Price 3.4 - 3.6       Sell Buy
A sell-re akkor mész, hogyha azt mondod kevés gól lesz a Buyra pedig hogyha sok gólt. Megadod a staket de az nem maga a téted. Nézzük, hogyan számitjuk ki mennyit nyersz és mennyit veszthetsz. Ha azt mondod, hogy Sell vagyis kevés gól lesz, és a téted mondjuk 5 euró és maximum 3 gól lesz akkor nyersz: a 3.4-ből kivnod a gólok számát, és megszorzod a stak-el akkor ennyit nyersz. Tehát ha mondjuk 2 gól lesz a meccsen akkor 3.4-2 azaz 1.4*5 eurót nyersz, ami 7 euró. Ha viszont mondjuk 6 gól születik a meccsen akkor a 6-ból kivonod a 3.4-t vagyis 2.6 azaz 2.6*5 eurót vesztesz ami 13 euró. Ha pedig Buyra teszel akkor ugyanez csak forditva és nem 3.4-el hanem 3.6-al foglalkozol.

Ahhoz, hogy a bónuszt megkapd 5 fogadást kell megtegyél aminél a stake legkevesebb 2 euró kell legyen, de a lehetséges nyeremény és lehetséges veszteség is legalább 20 euró, de mind az 5 különböző tipusú fogadásokra kell megtenni. Ami gáz, mert ha olyanra teszel, hogy első gól időpontja stb. akkor rohadt sokat is veszthetsz egy pár eurós stakenél a veszteség vagy nyeremény több száz euró is lehet.
No, kb. ennyi a lényeg teljesen én sem értem, de azért tetszik az ötlet ki fogom próbálni. Más még csekkolta az oldalt?

Én értem miről szól és hogyan kell ,jól írtad le. A spread végül is arról szól, hogy minnél pontosabban eltaláld a pont vagy gól különbséget. Tőzsdében is van ilyen kifejezés ,hogy spread. Van az oldalon play for fun vagyis játékpénzen kilehet próbálni.

Idézetet írta: Boldi Dátum november 17, 2008, 12:15:13
Én értem miről szól és hogyan kell ,jól írtad le. A spread végül is arról szól, hogy minnél pontosabban eltaláld a pont vagy gól különbséget. Tőzsdében is van ilyen kifejezés ,hogy spread. Van az oldalon play for fun vagyis játékpénzen kilehet próbálni.

Én csak egyvalamit nem értem, hátha te igen. pl az olyannál ahol a price mondjuk 130-135. ott ha teszel mondjuk buy-t 2 euróval akkor neked muszáj 270 euród legyen a számládon? vagy ha mondjuk azt mondod sell ugyanez, akkor mennyi pénz kell legyen a számládon, mert elméletileg maga az érték akármennyi is lehet 140-250 vagy 500 is, és akkro mennyi pénzed kell legyen? nem kell mindig annyi legyen,  hogy le tudják venni a maximális veszteséget? csak az a baj, h ez nem is mindig kiszámitható...

Ezt nem tudom, ez jó kérdés,  mert az igaz, hogy nem tudod előre kiszámítani , hogy mi lesz az eredmény.
De azért írtam, hogy elvileg a play for fun-on ki lehet próbálni hogy teljesen hogy működik, én  nem regeltem csak megnéztem az oldalt.

Sell-nél tényleg nem tudod előre, hogy mennyi lesz a kötelezettséged, de Buy-nál annyit veszíthetsz csak, amennyit rátettél.
Nem szoktam Spread-del foglalkozni, de úgy tudom, menet közben is visszavonhatod az ajánlatodat.
Vagy rosszul tudom?  :idiot2:  Javítson ki vki, ha képben van.

Szerintem nem, mert a spread attól más, hogy ami a különbség mindenképpen annyival számolnak akár sell vagy buy ,ott vannak példák is, how to spread bet , lehet próbálgatni. Ez már tényleg inkább tőzsdézés, sporteseményekre átrakva.

Nekem nem megy ez a play for fun, akkor is azt írja ki, hogy először jelentkezzek be...

Regizni akartam és az országnál nem lehet kiválasztani, csak nagy-britanniát és írországot, kérdeztem az ügyfélszolgálatot és mondták, hogy hagyjam uk-n majd átírják. csak azért mondom, hogyha másis ebbe akadna el.

És ez már tényleg nagyon pozitív dolog: 12:13-kor küldtem el nekik a kérdést, és 12:14-kor jött is a válasz. Ez szinte hihetetlen. 1 perc....más irodákhoz képest ahol 1 hét minimum. Látott már valaki ilyesmit?

Én megtaláltam Magyarországot mikor próbáltam regelni!